Βασίλης Συρίμης

12.6.2010

Τι κάνεις;

Κάνω κυρίως αυτό που μου αρέσει… ανακαλύπτω και ανακαλύπτομαι, δημιουργώ, σχεδιάζω, σκέπτομαι, ονειρεύομαι… Δουλεύω ως επαγγελματίας Interior Designer εδώ και έξι χρόνια και μόλις πέρσι πήρα το δεύτερό μου ΒΑ (Hons) στο Graphic Design.
Προσπάθεια και στόχος μου σε κάθε μου δουλειά είναι πάνω από όλα η λειτουργικότητα και η σωστή αισθητική σε σχέση με τις ανάγκες του χρήστη, αναγνώστη ή παρατηρητή.Είμαι άνθρωπος ανήσυχος που προσπαθώ να ενημερώνομαι για τα πάντα και να έχω άμεση επαφή με τον κόσμο της τέχνης λαμβάνοντας μέρος σε εικαστικές εκθέσεις και διαγωνισμούς σχεδιασμού.

Πού ήσουν;

Κυριολεκτικά μιλώντας μόλις επέστρεψα σπίτι από θέατρο. Μόλις τελείωσε η πρώτη μου συνεργασία με τον ΘΟΚ. Η τέχνη της σκηνογραφίας ήταν για μένα μια νέα εμπειρία, ελπίζω να μου ξαναδοθεί η ευκαιρία.

Τι θέλεις να κάνεις;

Να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα και να το δω να εξελίσσεται. Πρόσφατα έχω δημιουργήσει το δικό μου χώρο, το Bazzoo Studio και είμαι ενθουσιασμένος, αφού εκεί έχω τη δυνατότητα να εκφραστώ και να δημιουργήσω τους δικούς μου κανόνες μέσα από κάθε μορφή σχεδιασμού.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Μάριος Κωνσταντινίδης

Ο Μάριος Κωνσταντινίδης είναι φαντασιόπληκτος και δημιουργικός Τι φαντάζεσαι; Πολλά πράγματα. Νομίζω ότι τις ...

Sound of Thieves

Οι Sound of Thieves διασκευάζουν, γράφουν δική τους μουσική και λουπάρουν Ποιοι είστε και ...

Αφροδίτη Κωνσταντίνου

H Αφροδίτη Κωνσταντίνου σχεδιάζει αναζητώντας το “είμαι” Ποια είσαι; Ρε, ξέρεις ποια είμαι εγώ… ...

Αλεξάνδρα Παναγή

Ποια είσαι; Είμαι η Αλεξάνδρα Παναγή και ζω στη Λευκωσία. Είμαι οπτικοακουστική καλλιτέχνις. Σπούδασα ...

Σταύρος Λαμπράκης

09.01.2011 Τι έχεις κάνει; Έκανα την ειρήνη μου με τα πεύκα έδωσα σημασία στις ...

Ράνια Τόλεφσον

Η Ράνια Τόλεφσον δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε ό,τι άλλοι θεωρούν σκουπίδια Τι ξεθάβεις; ...

X