Βασίλης Συρίμης

12.6.2010

Τι κάνεις;

Κάνω κυρίως αυτό που μου αρέσει… ανακαλύπτω και ανακαλύπτομαι, δημιουργώ, σχεδιάζω, σκέπτομαι, ονειρεύομαι… Δουλεύω ως επαγγελματίας Interior Designer εδώ και έξι χρόνια και μόλις πέρσι πήρα το δεύτερό μου ΒΑ (Hons) στο Graphic Design.
Προσπάθεια και στόχος μου σε κάθε μου δουλειά είναι πάνω από όλα η λειτουργικότητα και η σωστή αισθητική σε σχέση με τις ανάγκες του χρήστη, αναγνώστη ή παρατηρητή.Είμαι άνθρωπος ανήσυχος που προσπαθώ να ενημερώνομαι για τα πάντα και να έχω άμεση επαφή με τον κόσμο της τέχνης λαμβάνοντας μέρος σε εικαστικές εκθέσεις και διαγωνισμούς σχεδιασμού.

Πού ήσουν;

Κυριολεκτικά μιλώντας μόλις επέστρεψα σπίτι από θέατρο. Μόλις τελείωσε η πρώτη μου συνεργασία με τον ΘΟΚ. Η τέχνη της σκηνογραφίας ήταν για μένα μια νέα εμπειρία, ελπίζω να μου ξαναδοθεί η ευκαιρία.

Τι θέλεις να κάνεις;

Να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησα και να το δω να εξελίσσεται. Πρόσφατα έχω δημιουργήσει το δικό μου χώρο, το Bazzoo Studio και είμαι ενθουσιασμένος, αφού εκεί έχω τη δυνατότητα να εκφραστώ και να δημιουργήσω τους δικούς μου κανόνες μέσα από κάθε μορφή σχεδιασμού.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Δάφνη Αλεξάντερ

Ποια είσαι; Είμαι η Δάφνη Αλεξάντερ, το πραγματικό μου επίθετο είναι Χρυσοστομίδου. Εργάζομαι ως ...

Ana Bujosevic

Η Ana Bujosevic κινείται στους δρόμους των πόλεων με μια κάμερα στο χέρι Ποια ...

Σωσάννα Τομάζου

Ποια είσαι; Είμαι μια νέα σκηνογράφος/ενδυματολόγος θεάτρου. Η αγάπη μου για τις τέχνες και ...

Λοΐζος Λοΐζου

Τι σχεδιάζεις; Την επόμενή μου έκθεση, που θα είναι στις 12-12-12. Πώς σκέφτεσαι; Διαλογίζομαι ...

Μαριλένα Κυριάκου

H Μαριλένα Κυριάκου είναι εδώ και τώρα Πού είσαι; Είμαι στο εδώ και στο ...

Εgg Design Studio

H Νίκκη και η Γκλόρια «γεννούν» αβγο-ιδέες στη Λευκωσία Πού είστε; Μέσα σε ένα ...

X