Αντρονίκη Γερατζιώτου

31.7.2011

Η Αντρονίκη Γερατζιώτου δημιουργεί κοσμήματα από plexi glass και ξύλο

Τι κάνεις;

Έχω κάνει πτυχιακές σπουδές στο Graphic and Advertising Design στην Κύπρο και μεταπτυχιακό στο Textile Design στο Λονδίνο. Αυτή τη στιγμή εργάζομαι ως graphic designer σε ένα διαφημιστικό γραφείο στη Λευκωσία. Παράλληλα, ασχολούμαι και με τις δικές μου δημιουργίες, οι οποίες περιλαμβάνουν κυρίως κοσμήματα [στο παρόν στάδιο].

Με τι υλικά;

Τα βασικά υλικά που χρησιμοποιώ είναι plexi glass και ξύλο. Ωστόσο, μου αρέσει να πειραματίζομαι με διάφορα υλικά, ανάλογα με το ύφος και την υφή που θέλω να δώσω στις δημιουργίες μου. Αυτό που με ενθουσιάζει πιο πολύ είναι τα prints πάνω σε υφάσματα ή και άλλα υλικά. Γενικά, μου αρέσει η όλη διαδικασία και ο πειραματισμός, από την αρχή μέχρι το τέλος της δημιουργίας.

Τι θα κάνεις;

Θα κάνω ό,τι μπορώ για να αποκτήσω το δικό μου στούντιο, ώστε να μπορώ να πειραματιστώ όσο θέλω και μπορώ. Τα μελλοντικά μου πρότζεκτ θα συνεχίσουν να περιλαμβάνουν accessories αλλά και ρούχα, μιας και το textile design είναι κάτι που αγαπώ σε υπερβολικό βαθμό και με εκφράζει απόλυτα!

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Kurtulus Altayli

Ποιος είσαι; Είμαι ο Kurtulus Altayli, 24 χρονών, ηθοποιός. Γεννήθηκα το 1994 στη βόρεια ...

Βeat Παζάρ

Η Μαρία, ο Κωνσταντίνος, η Κατερίνα και η Σύλια κρύβονται πίσω από το Βeat ...

Πάνος Μαλακτός

Ποιος είσαι; Είμαι ο Πάνος Μαλακτός, 23 χρονών, χορευτής και χορογράφος από τη Λεμεσό. ...

Aντρέας Χριστοδούλου

25.7.2010 Τι κάνεις; Είμαι μουσικός-μουσικοπαιδαγωγός. Διδάσκω παραδοσιακή μουσική στα μουσικά λύκεια Κύπρου και στο ...

Αντριάνα Νικολαΐδου

Επιμέλεια Θεοδώρα Χρυσοστόμου | Φωτογραφία Ελένη Παπαδοπούλου Η Αντριάνα Νικολαΐδου αναλύει την αρχαία μυθολογία ...

Εύη Τριανταφυλλίδη & Νεφέλη Μαλέκου

Ποιες είστε; Η Εύη Τριανταφυλλίδη (συγγραφέας) και η Νεφέλη Μαλέκου (Μαλή) (εικονογράφος) θέλουν να ...

X