Αντρονίκη Γερατζιώτου

31.7.2011

Η Αντρονίκη Γερατζιώτου δημιουργεί κοσμήματα από plexi glass και ξύλο

Τι κάνεις;

Έχω κάνει πτυχιακές σπουδές στο Graphic and Advertising Design στην Κύπρο και μεταπτυχιακό στο Textile Design στο Λονδίνο. Αυτή τη στιγμή εργάζομαι ως graphic designer σε ένα διαφημιστικό γραφείο στη Λευκωσία. Παράλληλα, ασχολούμαι και με τις δικές μου δημιουργίες, οι οποίες περιλαμβάνουν κυρίως κοσμήματα [στο παρόν στάδιο].

Με τι υλικά;

Τα βασικά υλικά που χρησιμοποιώ είναι plexi glass και ξύλο. Ωστόσο, μου αρέσει να πειραματίζομαι με διάφορα υλικά, ανάλογα με το ύφος και την υφή που θέλω να δώσω στις δημιουργίες μου. Αυτό που με ενθουσιάζει πιο πολύ είναι τα prints πάνω σε υφάσματα ή και άλλα υλικά. Γενικά, μου αρέσει η όλη διαδικασία και ο πειραματισμός, από την αρχή μέχρι το τέλος της δημιουργίας.

Τι θα κάνεις;

Θα κάνω ό,τι μπορώ για να αποκτήσω το δικό μου στούντιο, ώστε να μπορώ να πειραματιστώ όσο θέλω και μπορώ. Τα μελλοντικά μου πρότζεκτ θα συνεχίσουν να περιλαμβάνουν accessories αλλά και ρούχα, μιας και το textile design είναι κάτι που αγαπώ σε υπερβολικό βαθμό και με εκφράζει απόλυτα!

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Aντρέας Χριστοδούλου

25.7.2010 Τι κάνεις; Είμαι μουσικός-μουσικοπαιδαγωγός. Διδάσκω παραδοσιακή μουσική στα μουσικά λύκεια Κύπρου και στο ...

Λεόντιος Τουμπουρής

O Λεόντιος Τουμπουρής περνά τις ώρες του με κομμάτια γύψου Πώς είσαι; Είμαι σε ...

Πρίτς Πράτς

Οι Πρίτς Πράτς Τσίρκο την είδαν Τσακ Νόρις Ποιοι είστε; Είμαστε δεκαπέντε [για την ...

Αλέξανδρος Ευσταθίου

Ποιος είσαι; Είμαι ο Αλέξανδρος Ευσταθίου, 31 ετών, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λευκωσία σε ...

Βαλεντίνος Κόκκινος

12.9.2010 Τι κάνεις; Συμμετέχω με ιδιαίτερη χαρά στην παράσταση “Ρουμπελστίλτσκιν” της Παιδικής Σκηνής του ...

Κωνσταντίνος Συρίμης

Ποιος είσαι; Είμαι ο Κωνσταντίνος Συρίμης, animator και ψηφιακός καλλιτέχνης το επάγγελμα, αλλά και ...

X