Αισιόδοξος για την συνέχεια ο Tony Iommi

Η δυσάρεστη είδηση του καρκίνου με τον οποίο διαγνώστηκε ο Tony Iommi των Black Sabbath απογοήτευσε και στενοχώρησε τα εκατομμύρια των οπαδών τους, λίγες μόνο βδομάδες μετά την ανακοίνωση της επανένωσης της αρχικής σύνθεσης του συγκροτήματος. Ωστόσο ο περίφημος κιθαρίστας δηλώνει αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά.

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους χιλιάδες οπαδούς του που εξέφρασαν την συμπάθεια τους προς το μέρος του, ανέβασε την παρακάτω ανακοίνωση στο επίσημο site των Black Sabbath:

«Οπαδοί, φίλοι και συνεργάτες μου, θέλω απλά να σας πω πόσο συγκλονισμένος νιώθω από την υποστήριξή σας. Σας ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα κάτι τέτοιο για τα Χριστούγεννα αλλά τώρα απλά δεν μπορώ να περιμένω για τα αποτελέσματα ώστε ν΄ αρχίσω την θεραπεία μου.

Τα νέα ότι τα υπόλοιπα παιδιά έρχονται εδώ [σ.σ. εννοεί το Λονδίνο] για να συνεχίσουμε την ηχογράφηση του δίσκου, είναι εξαιρετικά. Πραγματικά τα πράγματα στο studio πάνε μια χαρά. Δεν έχω να πω κάτι άλλο αυτή στιγμή, σας ευχαριστώ και πάλι.»

Αμέσως μετά την είδηση για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Τony Iommi ακυρώθηκε -ανεπίσημα προς το παρόν- η ανοιξιάτικη εμφάνιση των Black Sabbath στο Coachella Festival. Η περιοδεία τους έχει προγραμματιστεί για να αρχίσει στις 18 Μαΐου από την Μόσχα ενώ την 1η Ιουλίου προγραμματίζεται η συναυλία τους στην Αθήνα.

You May Also Like

Μίλαν Κούντερα: Η αβάσταχτη σοβαρότητα του Αστείου

Το Βιβλιοτρόπιο με την υποστήριξη των εκδόσεων Εστία διοργανώνει την εκδήλωση Μίλαν Κούντερα: Η αβάσταχτη σοβαρότητα ...

Εικόνες από την 17η Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού

Ασώματες Δυνάμεις / Μάχη Δημητριαδου Lindahl Ικέτιδες  Μελίσσα Γκαρσία-Κάρρο και Πασκάλ Καρόν Fugue  Alexandra ...

«DiscoverEU»: ταξίδι σε τέσσερις χώρες της Ε.Ε

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018 και της παροχής ευκαιριών κινητικότητας στους ...

Έφυγε από τη ζωή ο Σάκης Μπουλάς

Έφυγε από τη ζωή σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο «Υγεία» ο γνωστός ...

ekthesis-online.com | Μια ψηφιακή γκαλερί στο διαδίκτυο

Ένας πρωτοποριακός χώρος εγκαινιάστηκε πρόσφατα στο διαδίκτυο, με σκοπό την έκθεση και διάδοση έργων ...

Oι Pulp και η Κύπρια που είπε «Ι wanna live like common people»

Χάριν συγκυρίας [;], δεν γίνεται παρά να δώσουμε τη δέουσα σημασία στην εμφάνιση των ...

X