Και οι Dead Can Dance πάνε Ελλάδα

Για δύο συναυλίες στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν τον Σεπτέμβρη οι ατμοσφαιρικοί Dead Can Dance, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής τους περιοδείας.

Μετά την ανακοίνωση της επανένωσής τους, οι Αυστραλοί Dead Can Dance θα δώσουν μία συναυλία την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Λυκαβηττού στην Αθήνα.
deadcandance
Πρόκειται για την επάνοδο του γνωστού διδύμου, επτά χρόνια μετά την «εξαφάνισή» του από την παγκόσμια μουσική σκηνή. Η παγκόσμια περιοδεία τους θα ξεκινήσει με 22 συναυλίες στην Ευρώπη εντός του 2012 και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2013, καλύπτοντας τέσσερις ηπείρους σε οκτώ μήνες.
Η επανεμφάνιση των Dead Can Dance δεν σταματά εδώ: θα κυκλοφορήσουν και νέο άλμπου μετά από 16 χρόνια. Το άλμπουμ θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της περιοδεία. 

«Η Λίζα και εγώ είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε πάλι μαζί. Ξεκινήσαμε να γράφουμε το νέο άλμπουμ το φθινόπωρο του 2011 και στις αρχές του χρόνου θα ολοκληρωθεί το τελευταίο μέρος της ηχογράφησης στα στούντιο Quivvy στην Ιρλανδία», δήλωσε σχετικά ο ένας εκ των δύο Dead Can Dance, Μπρένταν Πέρι, μιλώντας εκ μέρους και της Λίζα Τζέραρ. 

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει την άνοιξη «και θα μπορούσαμε να πούμε ότι το συγκρότημα ξανασμίγει την εποχή του χρόνου που η φύση ξαναγεννιέται».
+ Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία της Ελλάδας έχει ήδη ξεκινήσει με τα πρώτα εισιτήρια να κοστίζουν 28 ευρώ, ενώ τα επόμενα εισιτήρια θα κοστίζουν 35 ευρώ. Όταν εξαντληθούν, η τιμή τους θα ανέρχεται στα 40 ευρώ. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από το Tickethouse [Πανεπιστημίου 42, εντός της στοάς] για την Αθήνα και το Musicland [Μητροπόλεως 102] για τη Θεσσαλονίκη. Ηλεκτρονικά διατίθενται από τις ιστοσελίδες www.ticketpro.gr και www.tickethouse.gr

You May Also Like

Βραβεία Όσκαρ 2018: Οι νικητές

Η ταινία The shape of water κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας για ...

Πρώτη κριτική στο Fish n’ Chips του Ηλία Δημητρίου

Τόσο διαφορετική, τόσο ανθρώπινη, σύγχρονη και ρεαλιστική ίσως η πιο ενδιαφέρουσα ταινία που αφορά ...

Ανακοίνωση για ακρόαση χορευτών

Η Ομάδα duoART [Dance Theatre] καλεί σε ακρόαση το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012,  επαγγελματίες ...

Στέλιος Βότσης και Λευτέρης Οικονόμου Εις Μνήμην

Το τελευταίο «Συμπόσιο» εις μνήμην δύο μεγάλων Κύπριων καλλιτεχνών, του Στέλιου Βότση και του ...

Βραβεία λογοτεχνίας για εκδόσεις 2016

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού προκηρύσσουν τα κρατικά βραβεία λογοτεχνίας για ...

Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για την κυπριακή ταινία «Πολιορκία στην οδό Λιπέρτη»

Στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης θα έχει την παγκόσμια πρεμιέρα της η πρώτη ...

X