Σιμόνη Παπαευσταθίου

Η Σιμόνη Παπαευσταθίου υφαίνει στον αργαλειό αξεσουάρ που φέρουν την υπογραφή της

Πώς υφαίνεις;
Χρησιμοποιώ διάφορα υλικά [κλωστές με διάφορες υφές, κορδέλες, δαντέλες, χάντρες και άλλα] και λατρεύω την ιδέα τού να δημιουργώ από μόνη μου ένα ύφασμα, όπως ακριβώς το φαντάζομαι, με τα χρώματα και τις υφές που αγαπώ. Κάθε φορά ανυπομονώ να δω το αποτέλεσμα, που πολλές φορές με εκπλήσσει και εμένα την ίδια. Επίσης, λατρεύω να βλέπω τα υφαντά μου να μεταμορφώνονται σε πολύχρωμα αξεσουάρ και να ξέρω πως τα έχω φτιάξει χρησιμοποιώντας τη δική μου φαντασία και αγάπη!

Πού είσαι;
Συνήθως στον κόσμο μου, αλλά συγκεκριμένα βρίσκομαι στο στούντιό μου, στη Λευκωσία, παρέα με τον αργαλειό και τους αμέτρητους κώνους από κλωστές! Ονειροπολώ και υφαίνω με τις ώρες, ακούγοντας την αγαπημένη μου μουσική.

Τι θέλεις;
Θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ. Να δημιουργώ τα δικά μου αξεσουάρ από χειροποίητα υφαντά και να τα αγαπήσει ο κόσμος όσο και εγώ. Η δημιουργία, η έμπνευση, η φαντασία και τα χρώματα είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για μένα και δεν θέλω ποτέ να σταματήσουν να υπάρχουν στη ζωή μου!

+ Η Σιμόνη [Simoni Textile Designs] θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή με τίτλο “Sweet ice cream Africa” για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 στο Seven Lounge Bar στη Λευκωσία την Κυριακή 29 Απριλίου στις 15:30. Πληροφορίες τηλ. 99559963 | info@simonitextiles.com | www.simonitextiles.com

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Μαριάννα Τσερκέζου – C e r a m i k η

Ποια είσαι; Είμαι η Μαριάννα Τσερκέζου και, προσπαθώντας να ανακαλύψω τη δημιουργική μου πλευρά, ...

Νίκη Δραγούμη

Η Νίκη Δραγούμη κάνει κύκλους γύρω από τις μικρές χαρές της ζωής Τι είσαι; ...

Χαλλουμιστέριο

Οι Χαλλουμιστέριο ήταν η μπάντα του φετινού καλοκαιριού Ποιοι είστε; Είμαστε οι Γαβριήλ Κάουρος ...

Φαίδων Οδυσσέως

Ο Φαίδων Οδυσσέως κινείται μεταξύ χορού και θεάτρου, ρεαλισμού και οράματος Πού κινείσαι; Μεταξύ ...

Chiaki Kamikawa

Η Chiaki Kamikawa γεννήθηκε στην Ιαπωνία, έζησε στην Ευρώπη και κατέληξε στην Κύπρο Τι ...

Χρίστος Κωνσταντινίδης

Ο Χρίστος Κωνσταντινίδης θέλει θέατρο, όχι θεατρινισμούς Πού είσαι; Στην Κύπρο. Στο θέατρο. Το ...

X