Σιμόνη Παπαευσταθίου

Η Σιμόνη Παπαευσταθίου υφαίνει στον αργαλειό αξεσουάρ που φέρουν την υπογραφή της

Πώς υφαίνεις;
Χρησιμοποιώ διάφορα υλικά [κλωστές με διάφορες υφές, κορδέλες, δαντέλες, χάντρες και άλλα] και λατρεύω την ιδέα τού να δημιουργώ από μόνη μου ένα ύφασμα, όπως ακριβώς το φαντάζομαι, με τα χρώματα και τις υφές που αγαπώ. Κάθε φορά ανυπομονώ να δω το αποτέλεσμα, που πολλές φορές με εκπλήσσει και εμένα την ίδια. Επίσης, λατρεύω να βλέπω τα υφαντά μου να μεταμορφώνονται σε πολύχρωμα αξεσουάρ και να ξέρω πως τα έχω φτιάξει χρησιμοποιώντας τη δική μου φαντασία και αγάπη!

Πού είσαι;
Συνήθως στον κόσμο μου, αλλά συγκεκριμένα βρίσκομαι στο στούντιό μου, στη Λευκωσία, παρέα με τον αργαλειό και τους αμέτρητους κώνους από κλωστές! Ονειροπολώ και υφαίνω με τις ώρες, ακούγοντας την αγαπημένη μου μουσική.

Τι θέλεις;
Θέλω να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ. Να δημιουργώ τα δικά μου αξεσουάρ από χειροποίητα υφαντά και να τα αγαπήσει ο κόσμος όσο και εγώ. Η δημιουργία, η έμπνευση, η φαντασία και τα χρώματα είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για μένα και δεν θέλω ποτέ να σταματήσουν να υπάρχουν στη ζωή μου!

+ Η Σιμόνη [Simoni Textile Designs] θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή με τίτλο “Sweet ice cream Africa” για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012 στο Seven Lounge Bar στη Λευκωσία την Κυριακή 29 Απριλίου στις 15:30. Πληροφορίες τηλ. 99559963 | info@simonitextiles.com | www.simonitextiles.com

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Νεφέλη Τσιούτη

29.5.2011 Η Νεφέλη Τσιούτη χορεύει, διδάσκει, χορογραφεί σε Λονδίνο και Κύπρο Τι κάνεις; Έχοντας ...

Eυαγγελία Mελά

Ποια είσαι; Oνομάζομαι Eυαγγελία Mελά, κατάγομαι από τη Λάρνακα (Aθηένου) και είμαι 21 χρονών. ...

Βασίλης Συρίμης

12.6.2010 Τι κάνεις; Κάνω κυρίως αυτό που μου αρέσει… ανακαλύπτω και ανακαλύπτομαι, δημιουργώ, σχεδιάζω, ...

Κωνσταντίνος Λεμέσιος

Ποιος είσαι; Είμαι μουσικός. Ασχολούμαι κυρίως με τη σύνθεση, γράφω μουσική για μικρού μήκους ...

Φούλη Στυλιανίδου

Η Φούλη Στυλιανίδου ακολουθεί το όνειρό της με βήματα χορευτικά Τι κάνεις; Τελειώνοντας το ...

Ράνια Τόλεφσον

Η Ράνια Τόλεφσον δίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε ό,τι άλλοι θεωρούν σκουπίδια Τι ξεθάβεις; ...

X