Οι Chris και Julien είναι το μουσικό δίδυμο Μynude

Τι παίζετε;

Θέλουμε να βλέπετε τη ζωή μέσα από τους ήχους μας, καθώς αυτοί κάνουν μασάζ στα σπλάχνα σας προκαλώντας μια αιώνια κατάσταση υπερβολικής ροής. Η μουσική και ο ρυθμός από τα όργανά μας προκαλούν κατακλυσμό δημιουργικότητας και υπενθυμίζουν τις ξεχασμένες αλλά αινιγματικές χαρούμενες σκέψεις. Το λιγότερο είναι περισσότερο και με τη χρήση μινιμαλιστικής techno, καταλάβαμε πως αυτή η φράση είναι εξαιρετικά ακριβής. Αφήνει χώρο στο μυαλό μας για να παίζουμε με τη δομή που παρέχουμε μέσα από τους ήχους και τους ρυθμούς μας. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει έξυπνα μιξαρίσματα με τη χρήση δύο ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Γιατί παίζετε;

Πιστεύουμε στην ανθρώπινη συνεργασία και την κοινωνικοποίηση. Όταν ο κόσμος συνευρίσκεται για ένα κοινό σκοπό, στόχο ή πεποίθηση, αρχίζουν να συμβαίνουν απίστευτα πράγματα. Προσπαθούμε να προωθούμε αυτή την κουλτούρα μέσα από τη μουσική μας, φέρνοντας τον κόσμο μαζί. Προσπαθούμε να είμαστε όσο γίνεται πιο οικείοι και να επιτυγχάνουμε μια διαδραστική παρουσίαση κάθε φορά. Γνωριστήκαμε για πρώτη φορά στο λύκειο, αλλά δεν φανταστήκαμε ποτέ πως θα δημιουργούσαμε τους Mynude μαζί. Ήταν απλά θέμα συνεύρεσης στο σωστό μέρος, τη σωστή ώρα. Ο Χρίστος Ερωτοκρίτου τέλειωσε το πτυχίο του στα Συστήματα Τεχνητής Νοημοσύνης και ο Τζούλιαν Βασσιάδης στις Οπτικές Επικοινωνίες. Έμοιαζε ένα υπέροχο μείγμα πεδίων και αποδείχτηκε πως, πραγματικά, ήταν. Ο Χρίστος δημιούργησε ένα λογισμικό που χρησιμοποιούμε σε μόνιμη βάση είτε για να παίζουμε είτε για να δημιουργούμε μουσική. Ο Τζούλιαν από την άλλη χειρίζεται το μάρκετινγκ των Mynude.

Πού παίζετε;

Είμαστε πολύ τυχεροί γιατί ταξιδεύουμε σε αρκετές χώρες του κόσμου και μοιραζόμαστε τη μουσική μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε εγκατεστημένοι στο Λονδίνο, αλλά ταξιδέψαμε και παίξαμε στην Ινδία, την Ισπανία, τη Γερμανία, την Κύπρο. Έχουμε παίξει σε διάφορους χώρους, από συνέδρια μουσικής μέχρι εναλλακτικά μη εμπορικά στέκια. Δεν έχουμε προτίμηση ως προς το πού θα παίξουμε, αρκεί να έχουμε την ευκαιρία να μοιραστούμε ό,τι αποδείχθηκε πως είναι αρκετά ιδιαίτερο.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Θέτις Χριστοφόρου

H Θέτις Χριστοφόρου επιμελείται τις παρουσιάσεις του collectiva* Πού είσαι; Σε δημιουργική περίοδο, σε ...

Ανδρομάχη Θεοφάνους

Επιμέλεια Θεοδώρα Χρυσοστόμου Ποια είσαι; Είμαι η Ανδρομάχη Θεοφάνους. Γεννήθηκα στη Βουδαπέστη όπου έζησα ...

Κυριάκος Σπύρου

Ο Κυριάκος Σπύρου κινείται μεταξύ πόλεων και μουσικών στυλ Πού γυρνάς; Προς το παρόν ...

Μουσικό Σχήμα ΝΕΟΡΕΜΠΕΤΕΣ

22.8.2010 Τι κάνετε; Κάνουμε… μουσική! Μαθητές και καθηγητές μουσικής ενώσαμε τον ενθουσιασμό και την ...

Ανδρέας Ανδρέου

7.8.2011 Ο Ανδρέας Ανδρέου έχει γράψει μια μελέτη για το Ξενοδοχείο Βερεγγάρια και προχωρά ...

Οι Old Nicosia Revealed… αποκαλύπτονται

Πού γυρνάτε; Όπου έχει παλιά Λευκωσία, στα καντούνια/μη εμπορικούς δρόμους, [κοντά] στην Πράσινη Γραμμή, ...

X