Δεκατέσσερις Κύπριοι γραφίστες στηρίζουν τον Φιλοζωϊκό Σύνδεσμο P.A.W.S.

Δεκατέσσερις Κύπριοι γραφίστες σχεδιάζουν αφιλοκερδώς μια σειρά από έργα, προς ενίσχυση του φιλοζωικού συνδέσμου P.A.W.S. [Protecting Animals Without Shelter] και στηρίζοντας τον αγώνα για τα δικαιώματα και την ευημερία των ζώων.

Στις 28 Δεκεμβρίου στο The Mall of Cyprus στη Λευκωσία θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του συνδέσμου Be part of pet art!

Μπλουζάκια, τσάντες, φλιτζάνια και άλλα χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα με τα πρωτότυπα σχέδια των graphic designers και έξυπνα φιλοζωικά μηνύματα θα διατίθενται προς πώληση σε πολύ προσιτές τιμές, ώστε τα έσοδα να προσφερθούν για την οικονομική ενίσχυση του P.A.W.S., ενός συνδέσμου που δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα, αλλά ενισχύεται οικονομικά από εισφορές και έσοδα από εκδηλώσεις.

Αλέξης Σαββίδης

Για το P.A.W.S. σχεδιάζουν αφιλοκερδώς οι: Άδωνης Αλεξάνδρου, Ειρήνη Ανδρέου, Φίλιππος Βασιλειάδης, Έλενα Γιωργαλλά, Νικόλας Ιωάννου, Ιωάννα Κανάρη-Παπαδοπούλου, Μύρια Κονναρή, Αικατερίνη Μουζούρη, Σάββας Ξιναρής, Όμηρος Παναγίδης, Αλέξης Σαββίδης, Χριστιάννα Φιλιππίδου, Άννα Φωτιάδου και Αδάμος Χριστοδούλου

 

Έλενα Γιωργάλλα

Oι εθελοντές του συνδέσμου θα βρίσκονται στο TheMallofCyprus την Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012, από νωρίς το πρωί μέχρι και τις 20:00, ενημερώνοντας παράλληλα για την κατάσταση που αφορά στην ευημερία και τα δικαιώματα των ζώων στην Κύπρο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί δίωρο live link με τον MIX fm, ο οποίος στηρίζει το σκοπό. Μέγας χορηγός της εκδήλωσης είναι η εταιρεία CYCON.

Νικόλας Ιωάννου

Για τον P.A.W.S.

Υπολογίζεται ότι 170.000 σκυλιά βρίσκονται εγκαταλελειμμένα ή και θανατώνονται κάθε χρόνο στην Κύπρο, ενώ για τους γάτους δεν υπάρχουν στοιχεία, οι αριθμοί όμως είναι σαφώς μεγαλύτεροι, την ίδια στιγμή που η παράνομη αναπαραγωγή και εισαγωγή είναι ανεξέλεγκτες και ζητήματα όπως η στείρωση και το μικροτσίπ δεν αντικρίζονται με την πρέπουσα σοβαρότητα, πολλές φορές ακόμα κι από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες.

Στα πλαίσια της μείωσης και πάταξης του φαινομένου των αδέσποτων ζώων ο φιλοζωικός σύνδεσμος P.A.W.S. (Protecting Animals Without Shelter) ο οποίος ιδρύθηκε στη Λευκωσία το 2012 δίδει μεγάλη βαρύτητα στην ενημέρωση/επιμόρφωση παιδιών, νέων, ενηλίκων και τη δράση για τη στείρωση των κατοικίδιων ζώων.

Προωθεί ακόμα την ηλεκτρονική σήμανση (μικροτσίπ), που είναι ο μόνος τρόπος για εντοπισμό των δραστών σε ό,τι αφορά την εγκατάλειψη και την κακοποίηση, αλλά και τον εντοπισμό των νόμιμων ιδιοκτητών σε περιπτώσεις απώλειας των κατοικίδιών τους.

+ Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σύνδεσμο,  www.pawscy.com και fb page.

ΑΡΧΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Έργο της Άννας Φωτιάδου

ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

You May Also Like

Tea Ceremony: διαδικτυακή πρόσκληση σε τσάι

Ενα νέο εγχείρημα για τον ίδιο και το κυπριακό θέατρο ξεκινά την Τρίτη 23 ...

Ο Μονόλογος του Τσάρου από την Alpha Square

Ένα έργο πολιτικής σάτιρας, από τον πιο ευαίσθητο, πολιτικά και κοινωνικά, Αμερικανό συγγραφέα του ...

Ομαδική έκθεση εμπνευσμένη από το χωριό Άλωνα

Προσκαλείστε στην ομαδική έκθεση με έργα καλλιτεχνών από την Φιλοξενία Ε.ΚΑ.ΤΕ / CRAMBERO SUITES στην ...

Collector’s Room | Σχέδια και γλυπτά από την Chiaki Kamikawa

Η καλλιτέχνης Chiaki Kamikawa παρουσιάζει την τελευταία της συλλογή από σχέδια και γλυπτά κάτω ...

Νέος κύκλος αναγνώσεων κυπριακών θεατρικών έργων στο «θέατρο ένα»

Έργα από επτά Κύπριους θεατρικούς συγγραφείς θα παρουσιαστούν σε μορφή αναλογίου στο «θέατρο ένα», ...

Τα Γυμνά του Πολ Γεωργίου στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

Τα γυναικεία γυμνά του Γεώργιου Πολυβίου Γεωργίου φέρνει στο φως η νέα προσωρινή έκθεση ...

X