Ταινία για τους Ramones επιδιώκει η χήρα του Johny

Στην αποκάλυψη ότι έχει στα χέρια της προσφορές για την παραγωγή βιογραφικής ταινίας για τους Ramones, προχώρησε η χήρα του κιθαρίστα του συγκροτήματος, Linda.

Μιλώντας στο Rolling Stone η χήρα του Johny Ramone ανέφερε ότι μόνο ένα κομμάτι λείπει για τη διατήρηση της κληρονομιάς του punk rock συγκροτήματος από τις ΗΠΑ. Η Linda δεν είναι σίγουρη ακόμη για το πού θα επικεντρωθεί η ταινία, αν θα είναι μια πλήρης ιστορική αναδρομή στην πορεία του συγκροτήματος ή θα βασιστεί στην αυτοβιογραφία του Johny, Commando, η οποία κυκλοφόρησε πέρσυ. Αυτό ενδεχομένως να εξαρτηθεί και από τις εταιρείες που διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα της μουσικής του συγκροτήματος.

Ωστόσο, η Linda φαίνεται αποφασισμένη να προχωρήσει με ή χωρίς συμφωνία. «Θα είναι πολύ ωραίο να γυριστεί μια ταινία για τους Ramones movie. Θα γυρίσουμε μία, ό,τι κι αν συμβεί», πρόσθεσε. «Ίσως βασιστεί περισσότερο στο Commando. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις αυτή τη στιγμή», διευκρίνισε η χήρα του Johny.

Στην ερώτηση ποιον θα ήθελε να ενσαρκώσει τον σύζυγό της στην ταινία απάντησε πως όλοι θα ήθελαν τον Johnny Depp να αναλάβει αυτόν τον ρόλο, γιατί οι δυο τους ήταν φίλοι. «Το συγκρότημά του άνοιξε τους Ramones πολλά χρόνια πριν», σημείωσε η Linda. Δεν απέκλεισε πάντως το ενδεχόμενο να χρειαστεί κάποιος νεαρότερος για να αναλάβει τον ρόλο, καθώς οι Ramones μεσουρανούσαν στην ηλικία των 20 και κάτι.

Καταλήγοντας, η χήρα του Johny τόνισε ότι θεωρεί ευθύνη της τη διατήρηση της φλόγας των Ramones. «Η κληρονομιά του Johny και των Ramones είναι τα πιο σημαντικά πράγματα για μένα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ: rollingstone.com

ΠΑΡΑΘΥΡΟ | ΠΟΛΙΤΗΣ

You May Also Like

Κτήριο σε αναμονή ενόψει Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης

Ολοκληρώνεται την Κυριακή 31 Μαρτίου η μεγάλη αναδρομική έκθεση «Χριστόφορος Σάββα Πρόωρα Παρών», με ...

Πινακοθήκη Λεβέντη : Νέοι αστερισμοί

Γράφει η Χριστίνα Λάμπρου / Φωτογραφίες Ελένη Παπαδοπούλου Πόσο σημαντική μπορεί να είναι σήμερα ...

Oscar Καλύτερου Τραγουδιού. Μια αναδρομή μέσα στις δεκαετίες

O Γιάννης Ζελιαναίος, λίγο πριν την 84η φετινή τελετή, κάνει ένα μουσικό ταξίδι μέσα ...

Ο Στέλιος Κούλογλου στο Πανεπιστήμιο Frederick

Ο πολυβραβευμένος και πρωτοπόρος  της Ερευνητικής Δημοσιογραφίας Στέλιος Κούλογλου, δημιουργός της σειράς εκπομπών ντοκιμαντέρ ...

To Gilad Ephrat Trio στο καφενείο Πρόζακ

Tο ισραηλινό μουσικό σχήμα εγχόρδων του Gilad Ephrat θα δώσει μια μουσική παράσταση στο ...

Το νέο δ.σ. του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου

O Γιάννης Τουμαζής, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Frederick και διευθυντής του Δημοτικού Κέντρου Τεχνών Λευκωσίας ...

X