Η Λουβάνα Δίσκοι γιορτάζει την Record Store Day

Η Λουβάνα Δίσκοι συμμετέχει με τον δικό της τρόπο στον θεσμό Record Store Day, όπως ορίστηκε για φέτος το Σάββατο 20 Απριλίου.

Γιορτάζοντας τη μουσική, τους δίσκους και την κουλτούρα που φέρουν μαζί τους, η Λουβάνα δίνει όλες τις δικές της παραγωγές (J.Kriste, Master of Disguise, Stelafi, Isaacs Cello) μόνο για το Σάββατο 20 Απριλίου, με 50% έκπτωση στην ιστοσελίδα της. Απλά προσθέστε τον κωδικό κουπονιού “LOUVANA” και παίρνετε την έκπτωση.

Επίσης, δώρο τη συγκεκριμένη μέρα, σε ψηφιακή μορφή, δίνεται το single The City That Rules Our Minds από τον πρόσφατο δίσκο “The Age Of Now” των J.Kriste, Master of Disguise, το οποίο περιλαμβάνει δύο remixes του κομματιού από τους Άγγλους Soundspecies. Απλά προσθέστε τον κωδικό κουπονιού “JKRISTE“.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τον χώρο Π.χ. στην παλιά Λευκωσία, την ίδια μερά πραγματοποιείται μια εκδήλωση στις 17:00, με πωλήσεις δίσκων σε χαμηλές τιμές από τη Λουβάνα Δίσκοι αποκλειστικά για το Record Store Day.

Θα υπάρχουν και άλλες προσφορές.

Θα γίνουν επίσης σύντομες ζωντανές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της μέρας από καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζεται η Λουβάνα.

Το Record Store Day είναι μια μέρα που γιορτάζεται παγκοσμίως κάθε χρόνο το τρίτο Σάββατο του Απρίλη. Ο σκοπός της, όπως ήταν η αρχική ιδέα του αμερικανού υπάλληλου σε δισκάδικο Chris Brown, είναι να γιορτάσει την τέχνη της μουσικής. Η μέρα αυτή φέρνει μαζί λάτρεις της μουσικής, καλλιτέχνες και χιλιάδες δισκάδικα απ’ όλο τον κόσμο.

+ Η εκδήλωση στο Π.χ. [παλιά Λευκωσία, Λαϊκή Γειτονιά] πραγματοποιείται το Σάββατο 20 Απριλίου στις 17:00. Πληροφορίες τηλ. 7000 7610.

You May Also Like

Η Ζουγανέλη τραγουδά Ξαρχάκο, ο Vassilikos διασκευάζει Τσιτσάνη

Στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής στην Αθήνα φιλοξενούνται δύο μεγάλες συναυλίες υπό τον τίτλο ...

Σταύρος Γασπαράτος | Expanded Piano [εικόνες]

Ο Σταύρος Γασπαράτος έδωσε μια συναυλία στο Θέατρο Ριάλτο τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου με ...

Στον Χάμπερμας το φετινό βραβείο Έρασμος

Στον Γιούργκεν Χάμπερμας απονεμήθηκε φέτος το βραβείο Έρασμος, το οποίο είχε ως θέμα «το ...

Όπερα και μπαλέτο μέσω YouTube από Μπολσόι και Google

Το Κρατικό Θέατρο Μπολσόι και η Google ανακοίνωσαν σήμερα ότι θα συνεχίσουν να προβάλλουν ...

Όταν η Τεχνολογία συναντά την Τέχνη στην Κύπρο / Culture Shift Hackathon

Το Βρετανικό Συμβούλιο και η Βρετανική Υπάτη Αρμοστεία στην Λευκωσία, σε συνεργασία με την ...

Η «Αντιγόνη» του Σοφοκλή στη Σαλαμίνα

Η παραγωγή της Αντιγόνης, η πρώτη συνεργασία του Εθνικού Θεάτρου με το Κρατικό Θέατρο ...

X