Η Λουβάνα Δίσκοι γιορτάζει την Record Store Day

Η Λουβάνα Δίσκοι συμμετέχει με τον δικό της τρόπο στον θεσμό Record Store Day, όπως ορίστηκε για φέτος το Σάββατο 20 Απριλίου.

Γιορτάζοντας τη μουσική, τους δίσκους και την κουλτούρα που φέρουν μαζί τους, η Λουβάνα δίνει όλες τις δικές της παραγωγές (J.Kriste, Master of Disguise, Stelafi, Isaacs Cello) μόνο για το Σάββατο 20 Απριλίου, με 50% έκπτωση στην ιστοσελίδα της. Απλά προσθέστε τον κωδικό κουπονιού “LOUVANA” και παίρνετε την έκπτωση.

Επίσης, δώρο τη συγκεκριμένη μέρα, σε ψηφιακή μορφή, δίνεται το single The City That Rules Our Minds από τον πρόσφατο δίσκο “The Age Of Now” των J.Kriste, Master of Disguise, το οποίο περιλαμβάνει δύο remixes του κομματιού από τους Άγγλους Soundspecies. Απλά προσθέστε τον κωδικό κουπονιού “JKRISTE“.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τον χώρο Π.χ. στην παλιά Λευκωσία, την ίδια μερά πραγματοποιείται μια εκδήλωση στις 17:00, με πωλήσεις δίσκων σε χαμηλές τιμές από τη Λουβάνα Δίσκοι αποκλειστικά για το Record Store Day.

Θα υπάρχουν και άλλες προσφορές.

Θα γίνουν επίσης σύντομες ζωντανές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της μέρας από καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζεται η Λουβάνα.

Το Record Store Day είναι μια μέρα που γιορτάζεται παγκοσμίως κάθε χρόνο το τρίτο Σάββατο του Απρίλη. Ο σκοπός της, όπως ήταν η αρχική ιδέα του αμερικανού υπάλληλου σε δισκάδικο Chris Brown, είναι να γιορτάσει την τέχνη της μουσικής. Η μέρα αυτή φέρνει μαζί λάτρεις της μουσικής, καλλιτέχνες και χιλιάδες δισκάδικα απ’ όλο τον κόσμο.

+ Η εκδήλωση στο Π.χ. [παλιά Λευκωσία, Λαϊκή Γειτονιά] πραγματοποιείται το Σάββατο 20 Απριλίου στις 17:00. Πληροφορίες τηλ. 7000 7610.

You May Also Like

7o Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού | η έναρξη

Σήκωσε χθες αυλαία το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Λεμεσού, με την προβολή της ταινίας ...

Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Φωτογραφίας FOODVISION

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό φωτογραφίας FOODVISION ως τις 31 Αυγούστου 2015 και μοιραστείτε μαζί ...

Νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή του Ρομάν Πολάνσκι

Τα πρώτα δύσκολα χρόνια της ζωής του Ρομάν Πολάνσκι εξιστορεί νέο ντοκιμαντέρ, στο οποίο ...

Εργαστήρι Σύγχρονης Χορωδιακής Μουσικής και Συναυλία από την Επιλογή

Εννέα χορωδίες από επτά ευρωπαϊκές χώρες συμμετέχουν στο εργαστήριο Sol-Grundtvig Σύγχρονης Χορωδιακής Μουσικής, το ...

Οι νικητές των Βραβείων Θεάτρου Κύπρου

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23 Μαρτίου η τελετή απονομής των Βραβείων Θεάτρου Κύπρου ...

Εργαστήρια της Τετάρτης στον ΘΟΚ

  «Ο τελικός σκοπός της εκπαίδευσης είναι να μετατρέψει τους καθρέφτες σε παράθυρα». – Sydney J. Harris Το Τμήμα Θεατρικής Ανάπτυξης ΘΟΚ εύχεται ...

X