Eιδικές τιμές για ανέργους, συνταξιούχους και μαθητές από την ΕΘΑΛ

Η ΕΘΑΛ υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού και στο πλαίσιο της κοινωνικής και θεατρικής της προσφοράς παρουσιάζει την κυπριακή κωμωδία Το Χωρκόν του Κούνουπου, για ανέργους συμπολίτες μας, συνταξιούχους, στρατιώτες, φοιτητές και μαθητές με ειδική τιμή εισιτηρίου.

Η παράσταση θα δοθεί στις 28 Ιουνίου, μία μέρα πριν την επίσημη πρεμιέρα της καλοκαιρινής παραγωγής της ΕΘΑΛ, στον Τεχνοχώρο, στη Λεμεσό.

Το εισιτήριο ανέρχεται στο ποσό των 5 ευρώ.

Η κυπριακή κωμωδία «Το Χωρκόν του Κούνουπου», του γνωστού σκηνοθέτη, ηθοποιού και συγγραφέα Χρίστου Ζάνου, τοποθετείται στην κυπριακή ύπαιθρο στη δεκαετία 1945-1955.

«Μεταπολεμικοί, εξαθλιωμένοι οικονομικά αγρότες, αλλά ταυτόχρονα και κουτοπόνηροι, που για να επιβιώσουν σε κάθε πτυχή της ζωής τους – βιοποριστική, οικογενειακή, ερωτική κτλ.- είναι έτοιμοι να εξαπατήσουν και να «εξολοθρέψουν» ο ένας τον άλλο!

Στρατιώτες που επιστρέφουν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, διψασμένοι για τον έρωτα που στερήθηκαν, αλλά και για κάτι καινούργιο και συναρπαστικό στη ζωή τους!

Γυναίκες που ψάχνουν να ανακαλύψουν την ερωτική χειραφέτηση, μετά από αιώνες καταπίεσης και ταύτισης τους από την ανδροκρατία με τα «χτηνά» της μάντρας τους!

Μικροαπατεώνες κάθε λογής, ποιητάρηδες που καταγράφουν με βιτριολικό και αθυρόστομο χιούμορ τον βίο και την πολιτεία των ανθρώπων του χωριού!», αναφέρεται από το θέατρο για την περιγραφή του έργου

Η παραγωγή ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Στέφανου Κοτσίκου, σκηνικό του Γιώργου Παπαδόπουλου, κοστούμια της Σόσε Εσκιτζιάν, σχεδιασμό φωτισμών του Βασίλη Πετεινάρη και μουσική του Γιώργου Κολιά.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Γιώργος Ζένιος, Κώστας Βήχας, Χρύσανθος Χρυσάνθου, Ελεάνα Παπαδοπούλου και Ανδρέας Νικολαΐδης.

Η προκράτηση θέσεων είναι απαραίτητη.

Η πληρωμή  των εισιτηρίων θα γίνεται στο ταμείο του θεάτρου το βράδυ της παράστασης με την επίδειξη Δελτίου Ταυτότητας, Δελτίου Εγγραφής Ανέργου (ES19) σε ισχύ με κατηγορία εγγραφής: «ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ», Φοιτητικής Ταυτότητας, Στρατιωτικής Ταυτότητας στην κάθε περίπτωση.

Για τη συγκεκριμένη παράσταση δεν ισχύουν κάρτες συνδρομητών της ΕΘΑΛ και ελεύθερης εισόδου.

+ Την Παρασκευή 28 Ιουνίου, στις 20:30 στον Τεχνοχώρο της ΕΘΑΛ. Πληροφορίες/Κρατήσεις τηλ. 25877827.
Για το αναλυτικό πρόγραμμα των παραστάσεων και της περιοδείας, www.ethal.com.cy

You May Also Like

Μουσικό Πανεπιστήμιο της Δευτέρας στο Πι & Φι

Από τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και δύο φορές κάθε μήνα, το καφέ-μπαρ Πι & ...

«Μίλα μου Ιστορικά»: Νέα διάλεξη με θέμα την Λατινική Εκκλησία της Κύπρου

Η σειρά των διαδικτυακών διαλέξεων του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τράπεζας Κύπρου εμπλουτίζεται σήμερα, με νέο ...

Η μουσική ατζέντα της εβδομάδας

Έξι μουσικές εκδηλώσεις που μπορείς να πας αυτή την εβδομάδα: Λυρισμός και Δεξιοτεχνία από ...

«Πούπα» από την Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Διόνυσος

Το έργο «Πούπα», βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο για παιδιά της Μελίσσα Έκκερς, ανεβάζει στην ...

City – Donor

Exhibition entitled "City - Donor", dedicated to Baron Vincenzo Lucchese Salati, donor of old ...

Το Αλφάβητο Γύρω μου |Δραστηριότητα για παιδιά από το NiMAC

Το Εκπαιδευτικό Κέντρο Παιδιών του NiMAC [Δημοτικό Κέντρο Τεχνών, Συνεργασία: Ίδρυμα Πιερίδη] παρουσιάζει τη δραστηριότητα “Το ...

X