Συνεργασία της Pitch Black Records με την εταιρεία διανομής NAIL για τη Βόρειο Αμερική

H ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία Pitch Black Records με έδρα την Κύπρο, η οποία συμπληρώνει φέτος πέντε χρόνια ύπαρξης, κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα στην εξάπλωση της, με την υπογραφή συμφωνίας για την αποκλειστική διανομή των κυκλοφοριών της στη Βόρειο Αμερική μέσω της εταιρείας διανομής NAIL.

 

Η συμφωνία έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή και όλες οι νέες κυκλοφορίες της Pitch Black Records θα διανέμονται πλέον ευρέως και στη Βόρειο Αμερική [ΗΠΑ και Καναδά] ενώ σταδιακά το ίδιο θα συμβεί και με τις παλαιότερες κυκλοφορίες της Pitch Black Records.

Η εταιρεία NAIL αποτελεί μέρος της Allegro Media Group, έναν κολοσσό στη διανομή εναλλακτικής ανεξάρτητης μουσικής με πάνω από 15 χρόνια εμπειρία στον τομέα αυτό. Με ένα τεράστιο δίκτυο ανεξάρτητων μουσικών καταστημάτων αλλά και καταστημάτων που αποτελούν μέρος γνωστών αλυσίδων στην Αμερική και στον Καναδά εύκολα η κίνηση αυτή μόνο θετική μπορεί να είναι για την δισκογραφική εταιρεία από τη μικρή Κύπρο.

Εκ μέρους της NAIL, η Andrea Aiello (Assistant Product Manager), σχολίασε: «Η Pitch Black Records είναι μια από τις λαμπρότερες ευρωπαϊκές δισκογραφικές εταιρείες και μας είναι ξεκάθαρο ότι έχουν ένα τρομερό πάθος για τη μουσική. Η ομάδα της NAIL είναι ιδιαίτερα ευτυχής που είμαστε πλέον ο αποκλειστικός τους διανομέας για τη Βόρειο Αμερική και δεν έχουμε καμιά αμφιβολία ότι οι κυκλοφορίες τους θα τύχουν πολύ καλής αποδοχής από μουσικόφιλους στην Αμερική και στον Καναδά.»

Η Pitch Black Records συμπληρώνει φέτος 5 χρόνια ύπαρξης και με την ευκαιρία αυτή κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα sampler me 20 τραγούδια το οποίο διατίθεται δωρεάν για download από την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο facebook ενώ τώρα είναι διαθέσιμη και η επίσημη εφαρμογή της εταιρείας για κινητές συσκευές iOS και Android.

+ Περισσότερες πληροφορίες για την Pitch Black Records στο www.pitchblackrecords.com και www.facebook.com/pitchblackrecords.

You May Also Like

Συλλογή υλικών για το εργαστήρι τέχνης στα παιδιά προσφύγων στην Κοφίνου

Ο καλλιτέχνης Adi Adassi μαζί με μια ομάδα τεσσάρων καλλιτεχνών οργανώνει  εργαστήρι τέχνης για ...

Ανοιχτή πρόσκληση για το 1ο Buffer Fringe

Ανοικτή πρόσκληση για συμμετοχή στο Buffer Fringe, ένα νέο Φεστιβάλ παραστασιακών τεχνών, απευθύνει σε ...

Απεβίωσε η Ζήνα Κάνθερ

Απεβίωσε την Τρίτη 3 Ιουλίου η Ζήνα Κάνθερ, ευεργέτιδα της Κύπρου και ιδιοκτήτρια του ...

Γνωριμία με το αρχαίο Ιδάλιο την Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Την προσπάθεια του Δήμου Ιδαλίου να αναδείξει τον πλούτο της ιστορίας του αντικατοπτρίζει η ...

Ένα φωτογραφικό αρχείο με σκοπό τη διατήρηση της οπτικής μνήμης της Γερμανικής κοινωνίας

Η γερμανή Υπουργός Πολιτισμού Monika Grütters έχει διορίσει μια ομάδα εμπειρογνωμόνων για την εκπόνηση ...

Κλακέτα για την κυπριακή ταινία Home Sweet Home

Μια πολιτική αλληγορία από την οποία περνούν Άγγλοι, Ρώσοι, Έλληνες και φυσικά ο… Πρόεδρος ...

X