Ζητείται intern στο Point Centre for Contemporary Art

Το Point Centre for Contemporary Art ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πραγματοποίηση μη αμειβόμενης πρακτικής άσκησης στον τομέα της επικοινωνίας.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε νεαρά άτομα, αποφοίτους σχολών Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Marketing, Δημοσιογραφίας, Διοίκησης και κατόχους MBA που επιθυμούν να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία και εξοικείωση με το εργασιακό περιβάλλον.

Στο άτομο που θα επιλεγεί θα δοθεί η δυνατότητα να εφαρμόσει και να αξιοποιήσει τις γνώσεις και δεξιότητες που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια των σπουδών και της εκπαίδευσής του. Κατά την περίοδο πραγματοποίησης της πρακτικής άσκησης θα δουλεύει σε στενή συνεργασία με την ομάδα του Point η οποία θα παρέχει καθοδήγηση και στήριξη, πάντοτε με σεβασμό στην ατομική πρωτοβουλία και δημιουργική προσέγγιση.

Τα καθήκοντα της/ου ασκούμενης/ου περιλαμβάνουν την παραγωγή, διανομή και προώθηση ενημερωτικών δελτίων και δελτίων τύπου, τη διεξαγωγή και διαχείριση της επικοινωνίας με εκπροσώπους του εγχώριου και διεθνούς τύπου και των ΜΜΕ, την προώθηση των δράσεων και της αποστολής του Point, την ανίχνευση και αρχειοθέτηση σχετικού έντυπου ή ψηφιακού υλικού και άλλες συναφείς αρμοδιότητες.

Ιδανικές/οι υποψήφιες/οι θεωρούνται άτομα πρόθυμα να επιδείξουν αφοσίωση και συνέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησης, ικανά να δουλεύουν και να λειτουργούν αποτελεσματικά σε ομάδα, έτοιμα να εργαστούν εντός χρονοδιαγραμμάτων και να εξελίξουν τις ικανότητες τους. Η άριστη γνώση ελληνικής και αγγλικής είναι απαραίτητη.

Η διάρκεια της πρακτικής άσκησης είναι τρεις μήνες [Ιανουάριος – Μάρτιος 2014] και προϋποθέτει την πλήρη απασχόληση της/του ενδιαφερομένης/ου για την περίοδο αυτή.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 18 Δεκεμβρίου στο info@pointcentre.org κάτω από το θέμα: Πρακτική Άσκηση στο Point Centre for Contemporary Art.

Απαραίτητη η αποστολή βιογραφικού και σύντομου συνοδευτικού κειμένου εκδήλωσης ενδιαφέροντος (μέχρι 300 λέξεις).

+ Point Centre for Contemporary Art, www.pointcentre.org, info@pointcentre.org και τηλ. 22662053.

You May Also Like

Έτοιμοι για το Λούβρο, ακολουθούν οι Βρυξέλλες

Με εκθέματα που δεν έχουν βγει ποτέ προηγουμένως από την Κύπρο εγκαινιάζεται στις 26 ...

Χρηματοδότηση Ανάπτυξης Παραγωγικού Σχεδίου Ταινιών Μεγάλου Μήκους από το SEE

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει ότι το Κινηματογραφικό Δίκτυο Νοτιοανατολικής Ευρώπης ...

Χαμπιαούρης – Μενδώνη τα είπαν στην Αθήνα

Μια «πολύ εποικοδομητική» συνάντηση είχαν το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019, ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού, ...

Στις 13 και14 Ιουλίου το 9ο Φεστιβάλ Αγλανjazz 2015

Το πρόγραμμα του φετινού φεστιβάλ Αγλανjazz: Δευτέρα / Monday 13 21:00 Sigi Finkel & ...

lipasma. εργαστήρι θεάτρου από το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ

Το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ οργανώνει το εκπαιδευτικό θεατρικό πρόγραμμα του σε ετήσια βάση, ...

Αποφυλακισμένες αλλά μόνες οι δύο Pussy Riot

Έξι μέλη του ρωσικού πανκ γκρουπ Pussy Riot υπογράφουν ανοιχτή επιστολή, στην οποία επιμένουν ...

X