Γιώργος Κισσανδράκης

Ο Γιώργος Κισσανδράκης αλλάζει ρόλους στον ΘΟΚ

Πού είσαι;
Στην άκρη της Μεσογείου, στην Κύπρο, στη Λευκωσία… κοιτώντας τον φοίνικα έξω από το παράθυρο παρέα με τις σκέψεις, τα όνειρα και τις ελπίδες μου. Ο καιρός είναι καλός, η βραδιά πανέμορφη με ένα γεμάτο φεγγάρι να μας κοιτάει από ψηλά και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην εξερευνήσουμε τι κρύβει η σαιξπηρική αυτή νύχτα…
Τι κάνεις;
Ψάχνω τη φαντασία στην πραγματικότητα. Γενικότερα αναρωτιέμαι σε ποιο σημείο της ανθρώπινης ιστορίας επιλέξαμε ως αποστολή μας την εκμετάλλευση ανθρώπου και ζώων! Α, και πρόβες… καθημερινά!
Και μετά;
Έλα ντε! Δεν κάνω σχέδια γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει το αύριο… Περιμένω πάντως πώς και πώς να έρθει ο Αύγουστος, να δω τις γιαγιάδες μου, να πιω το υπέροχο τσάι που φτιάχνει η μία και τη δροσερή λεμονάδα που φτιάχνει η άλλη και αναμένω την ευκαιρία να κάνω ταξίδια, πολλά, όσα περισσότερα γίνεται. Σε μέρη και γωνιές που περιμένουν να μου μάθουν κάτι για τον κόσμο και για εμένα τον ίδιο.

+ Ο Γιώργος Κισσανδράκης είναι ο Ρωμαίος στην παραγωγή “Ρωμαίος και Ιουλιέττα για δύο”, ενώ συμμετέχει και στους “Όρνιθες” του Αριστοφάνη, την καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ που ετοιμάζεται για πρεμιέρα στις 26 Ιουνίου.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Νίκανδρος Ιωάννου

21.8.2011 Ο Νίκανδρος Ιωάννου συμμετέχει σε διαγωνισμούς γραφιστικής και παλεύει ακόμη με τις διακοπές ...

Αφροδίτη Κωνσταντίνου

H Αφροδίτη Κωνσταντίνου σχεδιάζει αναζητώντας το “είμαι” Ποια είσαι; Ρε, ξέρεις ποια είμαι εγώ… ...

Μαρίνα Αργυρίδου

H Μαρίνα Αργυρίδου είναι με τα δυο της πόδια σε δύο παραστάσεις Πώς είσαι; ...

Νεφέλη Κεντώνη

Η Νεφέλη Κεντώνη βρίσκεται υπό κατασκευή με μελωδίες, λέξεις και εικόνες Ποια είσαι; Under ...

Μαρία Ματσούκα

Ποια είσαι; Είμαι η Μαρία Ματσούκα, αρχιτέκτονας και σχεδιάστρια κοσμημάτων. Το 2012 δημιούργησα την ...

Μαρίνα Χατζηλούκα

19.6.2011 Η Μαρίνα Χατζηλούκα έφτιαξε μια “Σχεδία” και φτάχνει σχέδια δημιουργίας Τι έκανες; Μικρή ...

X