Η Kate παρουσιάζει το πρώτο άλμπουμ της και ετοιμάζει βαλίτσες για Αγγλία

Τι κάνεις;

Ετοιμάζομαι για την κυκλοφορία του άλμπουμ μου που θα γίνει στις 20 Ιουνίου στο 7Seas στη Λεμεσό. Είμαι ενθουσιασμένη που θα τραγουδήσω τα δικά μου τραγούδια ζωντανά με μια πλήρη μπάντα. Επίσης, ταυτόχρονα δουλεύω με τον Κρις Χαραλαμπίδη για την ολοκλήρωση του πρώτου CD μου, το οποίο θα είναι έτοιμο αρχές του 2015.

Πού είσαι;

Αυτό τον καιρό αναπτύσσω τις μουσικές μου ικανότητες μαθαίνοντας κιθάρα και πιάνο σε ημερήσια βάση και επίσης συναντιέμαι με καλλιτέχνες και παραγωγούς για τη δημιουργία καινούργιων τραγουδιών.

Τι θα κάνεις;

Τον Σεπτέμβριο θα μετακομίσω στην Αγγλία για να σπουδάσω Μουσική στο Contemporary Music School. Ευελπιστώ επίσης ότι θα τα καταφέρω να συντονίσω μια μπάντα με την οποία θα λέμε τα πρωτότυπα τραγούδια μου και επίσης να κάνουμε “θόρυβο”. Στοχεύω ψηλά και δεν τα παρατώ εύκολα!

+ Η Kate θα συμμετέχει στη Γιορτή της Μουσικής στις 21 Ιουνίου στο Μόλο Λεμεσού. Στις 20 Ιουνίου θα παρουσιάσει την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο Inside Out στο 7Seas στη Λεμεσό, στις 20:30. Πληροφορίες www.kateofficial.com και τηλ. 96557541.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Φούλη Στυλιανίδου

Η Φούλη Στυλιανίδου ακολουθεί το όνειρό της με βήματα χορευτικά Τι κάνεις; Τελειώνοντας το ...

Γρηγόρης Πετρή

Επιμέλεια: Θεοδώρα Χρυσοστόμου | Φωτογραφία Ελένη Παπαδοπούλου Ο Γρηγόρης Πετρή είναι έτοιμος για νέες ...

Garcia Tellalian

Η Garcia Tellalian δίνει χαρακτήρα σε κομμάτια από ύφασμα Τι φτιάχνεις; Ρούχα που εκφράζουν ...

Κυπαρισσούλα Σάββα

Η Κυπαρισσούλα Σάββα μεταμορφώνει συναισθήματα σε τρισδιάστατα αντικείμενα Τι δημιουργείς; Κύριο χαρακτηριστικό μου είναι ...

Στέλλα Αυξεντίου

Η Στέλλα Αυξεντίου κρέμασε μεγεθυντικούς φακούς στα κάδρα των έργων της γιατί… Πού είσαι; ...

Δημήτρης Μιχαηλίδης

Ποιος είσαι; Είμαι ο Δημήτρης Μιχαηλίδης και είμαι εικαστικός. Σπούδασα Καλές Τέχνες στο Λονδίνο ...

X