Αυτοί οι τύποι περπατούν στην αντισυμβατική πλευρά της Λευκωσίας

Πού είστε;
Εντός, εκτός και επί τα αυτά, πάντα όμως σε σχέση με τη Λευκωσία και συγκεκριμένα όπου υπάρχει πολιτιστικό και ιστορικό ενδιαφέρον, καλλιτεχνική δραστηριότητα, όμορφες γωνιές και ωραίοι άνθρωποι, ό,τι ιδιαίτερο χαρακτηρίζει αυτήν την πόλη.

Τι θέλετε;
Θέλουμε να δουν την αντισυμβατική γοητεία της πόλης μας – να τη γνωρίσουν και να τη ζήσουν όσο περισσότεροι νέοι γίνεται, από την Κύπρο, την Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο, να τη δουν οι κάτοικοί της ξανά με άλλο μάτι. Δεν θέλουμε να ξανακούσουμε “δεν έχει τίποτα να κάνεις στη Λευκωσία”.

Και τι κάνετε γι’ αυτό;
Ετοιμάζουμε έναν παιχνιδιάρικο, εναλλακτικό χάρτη της Λευκωσίας -στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού δικτύου USE-IT maps [?www.use-it.travel]- που απευθύνεται σε νέους ταξιδιώτες και ο οποίος θα διανέμεται δωρεάν στην Κύπρο αλλά και σε 40 άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, θα είναι διαθέσιμος και στο διαδίκτυο αλλά και σε μορφή application για κινητά. Ζήστε μαζί μας τη διαδικασία μέσα από το blog μας: www.useitnicosia.blogspot.com και βοηθήστε μας να συμπεριλάβουμε τις αγαπημένες σας γωνιές στην πόλη και τα μικρά της μυστικά, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που έχουμε ετοιμάσει!

+ Στη σελίδα στριμώχνονται οι Δήμητρα Ιγνατίου, Ανδρέας Κιαγιάς, Πολίνα Δημητριάδου, Άννα Μαρία Χαραλάμπους, Γιώτα Ιγνατίου, Άντρια Αυγουστή, Lente van Brempt και Σάββας Αβραάμ.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Ευάγγελος Βαρνάβα

Ο Ευάγγελος Βαρνάβα έχει αφτιά για όσα του ακούγονται καλά Τι κάνεις; Κάνω διάφορα: ...

Βασιλεία Βασιλείου

Ποια είσαι; Είμαι η Βασιλεία. Μαζί με τους φίλους και συνεργάτες μου, ανοίξαμε το ...

Ραφαέλλα Κυριακίδου

Η Ραφαέλλα Κυριακίδου φτιάχνει κάτι νέο απ’ τα παλιά Τι κάνεις; Μέσα από μια ...

Στέλιος Ερμογενίδης

20.11.2011 Ο Στέλιος Ερμογενίδης “κάνει συνθέσεις, γράφει λόγια, σχεδιάζει” και ετοιμάζει την πρώτη έκθεσή ...

Οι 12 collective είναι… 2

Τι κάνετε; Είμαστε η 12 collective, που αποτελείται από τη Γεωργία Ιωάννου και τη ...

Σημέλα Βωνιάτη

Η Σημέλα Βωνιάτη τσια-tease-ζει την καθημερινότητά της Τι έγραψες; Το Τσια-tease-ζω! Είναι ένα χιουμοριστικό ...

X