Αυτοί οι τύποι περπατούν στην αντισυμβατική πλευρά της Λευκωσίας

Πού είστε;
Εντός, εκτός και επί τα αυτά, πάντα όμως σε σχέση με τη Λευκωσία και συγκεκριμένα όπου υπάρχει πολιτιστικό και ιστορικό ενδιαφέρον, καλλιτεχνική δραστηριότητα, όμορφες γωνιές και ωραίοι άνθρωποι, ό,τι ιδιαίτερο χαρακτηρίζει αυτήν την πόλη.

Τι θέλετε;
Θέλουμε να δουν την αντισυμβατική γοητεία της πόλης μας – να τη γνωρίσουν και να τη ζήσουν όσο περισσότεροι νέοι γίνεται, από την Κύπρο, την Ευρώπη αλλά και όλο τον κόσμο, να τη δουν οι κάτοικοί της ξανά με άλλο μάτι. Δεν θέλουμε να ξανακούσουμε “δεν έχει τίποτα να κάνεις στη Λευκωσία”.

Και τι κάνετε γι’ αυτό;
Ετοιμάζουμε έναν παιχνιδιάρικο, εναλλακτικό χάρτη της Λευκωσίας -στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού δικτύου USE-IT maps [?www.use-it.travel]- που απευθύνεται σε νέους ταξιδιώτες και ο οποίος θα διανέμεται δωρεάν στην Κύπρο αλλά και σε 40 άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, θα είναι διαθέσιμος και στο διαδίκτυο αλλά και σε μορφή application για κινητά. Ζήστε μαζί μας τη διαδικασία μέσα από το blog μας: www.useitnicosia.blogspot.com και βοηθήστε μας να συμπεριλάβουμε τις αγαπημένες σας γωνιές στην πόλη και τα μικρά της μυστικά, συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο που έχουμε ετοιμάσει!

+ Στη σελίδα στριμώχνονται οι Δήμητρα Ιγνατίου, Ανδρέας Κιαγιάς, Πολίνα Δημητριάδου, Άννα Μαρία Χαραλάμπους, Γιώτα Ιγνατίου, Άντρια Αυγουστή, Lente van Brempt και Σάββας Αβραάμ.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

twenty three

Ποιος είσαι; Είμαι ο twenty three και ασχολούμαι με την τέχνη του δρόμου τα ...

Ζωή Φιλίππου

Ποια είσαι; Είμαι η Ζωή Φιλίππου, έχω σπουδάσει Graphic & Advertising design στο Frederick ...

Θέκλα Φλουρή

Ποια είσαι; Είμαι ένα ειλικρινέστατο άτομο, δεν μπορώ να κρύψω με τίποτα αυτό που ...

Γεωργία Μοδίτη

Ποια είσαι; Είμαι η Γεωργία Μοδίτη, κατάγομαι από τη Λεμεσό και έχω σπουδάσει σχέδιο ...

Λούης Συρίμης

Ποιος είσαι; Ονομάζομαι Λούης Συρίμης και μένω στη Λευκωσία. Είμαι μουσικός και έχω σπουδάσει ...

Γιώργος Αλεξάνδρου

6.6.2010 Ποιος είσαι; Είμαι ο Γιώργος Αλεξάνδρου και είμαι απόφοιτος του BA (Hons) Animation ...

X