«Κύκλους κάνω» : έκθεση του Χρίστου Χρίστου

«Κύκλους κάνω»λέει ο Χρίστος Χρίστου περιγράφοντας πολύ λακωνικά τον νέο κύκλο έργων του, που θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε μια έκθεση με τον ως άνω τίτλο από τις 7 Νοεμβρίου.

Ο ζωγράφος αφήνει κατά μέρος το σύστημα των γκαλερί και παρουσιάζει τη νέα του δουλειά στο στούντιό του, το οποίο διατηρεί στην περιοχή Χρυσαλινιώτισσας, στην εντός των τειχών Λευκωσία.

«Ο τίτλος της έκθεσής μου αναφέρεται στη σημασία της αποδοχής της αρχής αλλά και του τέλους ενός κύκλου στη ζωή μας», σημειώνει ο ίδιος ο καλλιτέχνης, αναφέροντας ακόμη πως στόχος του, εστιάζοντας στο σχήμα του κύκλου και με βάση το μαύρο χρώμα, είναι να δημιουργήσει τέτοιους συνδυασμούς που με την κίνηση και την προσεκτική χρήση των άλλων χρωμάτων να προκαλεί τον θεατή να ζήσει μια θετική συναισθηματική και οπτική εμπειρία.
Στην έκθεση παρουσιάζονται περισσότερα από 20 έργα διαστάσεων 90Χ90.

christos_christou+ Το Art Studio του Χρίστου Χρίστου βρίσκεται στην οδό Πατρόκλου 17, στη Χρυσαλινιώτισσα (εντός των τειχών) στη Λευκωσία. Η έκθεση εγκαινιάζεται στις 7 και θα παραμείνει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου κατά τις ώρες 18:00-21:00, καθημερινά και τα σαβ/κα. Πληροφορίες τηλ. 99610647 και www.christoschristou.com.

christos_christou_map

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Η Πάφος ανακηρύχτηκε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017

Η Πάφος ανακηρύχτηκε σήμερα [17 Μαΐου] Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2017, σε ...

Cyprus Rialto World Music Festival στην Πλατεία Ηρώων

Με μουσικές από κάθε γωνιά του κόσμου θα πλημμυρίσει η Πλατεία Ηρώων στη Λεμεσό, ...

Αυτή η 96χρονη κυρία βγάζει σέλφι με ένα όπλο από το 1938

Χτύπησε το στόχο και πάρε μια φωτογραφία! Αυτή ήταν η συμφωνία σε ένα περίπτερο ...

«Κύπρια» της κρίσης

Ήλθε, χαιρέτισε και απήλθε ο υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κυριάκος Κενεβέζος κατά τη συνέντευξη ...

H Σάρλοτ Ράμπλινγκ στo Πάφος2017

Η διάσημη ηθοποιός Σάρλοτ Ράμπλινγκ φτάνει στην Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για μια μοναδική ...

X