Δείτε το πρώτοι!

Το πόστερ του φεστιβάλ Φέγγαρος ετοιμάστηκε και είναι το… πέμπτο και καλύτερο της -γνωστής πια- καλοκαιρινής μουσικής διοργάνωσης. Το φετινό φεστιβάλ πραγματοποιείται το τριήμερο 31 Ιουλίου – 2 Αυγούστου στο χωριό Κάτω Δρυς, και θέτοντας ως στόχο τη διεθνή του καθιέρωση προσκάλεσε στην Κύπρο συγκροτήματα από την Αμερική, την Αγγλία, την Ελλάδα και τη Γαλλία. Χωρίς “βαριά” ονόματα, το πρόγραμμα φαίνεται πιο ενδιαφέρον από ποτέ, με μπάντες και σόλο καλλιτέχνες που καλύπτουν όλα τα μουσικά αφτιά: από παραδοσιακή μουσική μέχρι progressive, ethnic, blues, pop/rock, psychedelic, ambient, jazz κ.ά. Στα τοπ της λίστας μας οι Banda Magda, Villagers of Ioannina City, The Βurger Project, το κουαρτέτο Ξυλούρης, Σπυριδάκης, Περσίδης και Τσίκο.

Εκτός αυτών, όμως, όλα τα σχήματα και οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στις τρεις σκηνές του φεστιβάλ θα ικανοποιήσουν άπαντες. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την 1η Ιουνίου. Προπώληση [μέχρι 30/07] 15 ευρώ μονοήμερο και 25 ευρώ τριήμερο και στην είσοδο 20 ευρώ μονοήμερο και 35 ευρώ τριήμερο. Όλες οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, τους συμμετέχοντες, τα παράλληλα δρώμενα του φεστιβάλ και τα σημεία προπώλησης βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.louvana.com.cy.

ΛΕΖΑΝΤΑ: Σχεδιασμός αφίσας: Φίλιππος Βασιλειάδης

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Για την τέχνη του τσίρκου

Σημειώστε την ημερομηνία: 25 Απριλίου 2015. Το Γαλλικό Ινστιτούτο Κύρπου και η Alliance Francaise ...

Καλή αρχή για την γκαλερί Eins

Με μια ομαδική έκθεση στην οποία συμμετέχουν καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό ...

Μika Karni & Kol Dodi Ensemble

Όταν μιλάμε για πολυπολιτισμικότητα, να την εννοούμε: οι Μika Karni & Kol Dodi Ensemble ...

Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Χορού

Στις 6 Ιουνίου ξεκινά το φετινό Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Χορού [δες ατζέντα, σελ. 8] στο ...

Για ένα νέο κόσμο

Αυτός είναι ο τίτλος της πρώτης συναυλίας της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου για τη ...

Αποχρωματισμοί

Δέκα χρόνια μετά τον θάνατο του Λευτέρη Οικονόμου, η οικογένεια του ζωγράφου φωτίζει το ...

X