Δείτε το πρώτοι!

Το πόστερ του φεστιβάλ Φέγγαρος ετοιμάστηκε και είναι το… πέμπτο και καλύτερο της -γνωστής πια- καλοκαιρινής μουσικής διοργάνωσης. Το φετινό φεστιβάλ πραγματοποιείται το τριήμερο 31 Ιουλίου – 2 Αυγούστου στο χωριό Κάτω Δρυς, και θέτοντας ως στόχο τη διεθνή του καθιέρωση προσκάλεσε στην Κύπρο συγκροτήματα από την Αμερική, την Αγγλία, την Ελλάδα και τη Γαλλία. Χωρίς “βαριά” ονόματα, το πρόγραμμα φαίνεται πιο ενδιαφέρον από ποτέ, με μπάντες και σόλο καλλιτέχνες που καλύπτουν όλα τα μουσικά αφτιά: από παραδοσιακή μουσική μέχρι progressive, ethnic, blues, pop/rock, psychedelic, ambient, jazz κ.ά. Στα τοπ της λίστας μας οι Banda Magda, Villagers of Ioannina City, The Βurger Project, το κουαρτέτο Ξυλούρης, Σπυριδάκης, Περσίδης και Τσίκο.

Εκτός αυτών, όμως, όλα τα σχήματα και οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στις τρεις σκηνές του φεστιβάλ θα ικανοποιήσουν άπαντες. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την 1η Ιουνίου. Προπώληση [μέχρι 30/07] 15 ευρώ μονοήμερο και 25 ευρώ τριήμερο και στην είσοδο 20 ευρώ μονοήμερο και 35 ευρώ τριήμερο. Όλες οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, τους συμμετέχοντες, τα παράλληλα δρώμενα του φεστιβάλ και τα σημεία προπώλησης βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.louvana.com.cy.

ΛΕΖΑΝΤΑ: Σχεδιασμός αφίσας: Φίλιππος Βασιλειάδης

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

«Κείνο που με τρώει, κείνο που με σώζει, είναι π’ ονειρεύομαι σαν τον Καραγκιόζη»

«Ο πιο γλυκός άνθρωπος που έχω συναντήσει στη ζωή μου… ένας λαϊκός αριστοκράτης», είπε ...

Η ποιητική της ύλης

Εικαστικοί προερχόμενοι από διαφορετικές σχολές σκέψης και ύφους συναντιούνται στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Διάτοπος ...

Καλή αρχή για την γκαλερί Eins

Με μια ομαδική έκθεση στην οποία συμμετέχουν καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό ...

Περπατώντας στην άκρη της γης μας

Μια περιδιάβαση στην πανέμορφη Καρπασία, με την πένα της Άννας Μαραγκού και τη ματιά ...

Nέο Αρχαιολογικό Μουσείο Λευκωσίας

10.4.2011 «Δημιουργήσαμε ένα ρυθμιστικό σχέδιο για το νέο μουσείο στη Λευκωσία, το οποίο θα ...

“Αν αυτοί μπορούν, γιατί όχι κι εσύ;”

Τίποτα το παράδοξο σ’ αυτή τη φωτογραφία. Οι Μπιτλς διασχίζουν μια διάβαση πεζών σε ...

X