Δείτε το πρώτοι!

Το πόστερ του φεστιβάλ Φέγγαρος ετοιμάστηκε και είναι το… πέμπτο και καλύτερο της -γνωστής πια- καλοκαιρινής μουσικής διοργάνωσης. Το φετινό φεστιβάλ πραγματοποιείται το τριήμερο 31 Ιουλίου – 2 Αυγούστου στο χωριό Κάτω Δρυς, και θέτοντας ως στόχο τη διεθνή του καθιέρωση προσκάλεσε στην Κύπρο συγκροτήματα από την Αμερική, την Αγγλία, την Ελλάδα και τη Γαλλία. Χωρίς “βαριά” ονόματα, το πρόγραμμα φαίνεται πιο ενδιαφέρον από ποτέ, με μπάντες και σόλο καλλιτέχνες που καλύπτουν όλα τα μουσικά αφτιά: από παραδοσιακή μουσική μέχρι progressive, ethnic, blues, pop/rock, psychedelic, ambient, jazz κ.ά. Στα τοπ της λίστας μας οι Banda Magda, Villagers of Ioannina City, The Βurger Project, το κουαρτέτο Ξυλούρης, Σπυριδάκης, Περσίδης και Τσίκο.

Εκτός αυτών, όμως, όλα τα σχήματα και οι καλλιτέχνες που θα ανέβουν στις τρεις σκηνές του φεστιβάλ θα ικανοποιήσουν άπαντες. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την 1η Ιουνίου. Προπώληση [μέχρι 30/07] 15 ευρώ μονοήμερο και 25 ευρώ τριήμερο και στην είσοδο 20 ευρώ μονοήμερο και 35 ευρώ τριήμερο. Όλες οι λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, τους συμμετέχοντες, τα παράλληλα δρώμενα του φεστιβάλ και τα σημεία προπώλησης βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.louvana.com.cy.

ΛΕΖΑΝΤΑ: Σχεδιασμός αφίσας: Φίλιππος Βασιλειάδης

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Αυτή είναι η Καμράν Αζίζ

Μουσικός και φαρμακοποιός, κόρη του Μεχμέτ Αζίζ, του σπουδαίου γιατρού που καταπολέμησε τη μαλάρια ...

KIM SHISH KEBAB

-Γεια σου Ορέστη. -Γεια Γιαγιά. -Στην προσωπική σου ζωή και κοινωνικές σχέσεις είσαι απαιτητικός, ...

Μια μέρα για τον Ακάμα

Ένα μονοήμερο φεστιβάλ για τον Ακάμα διοργανώνεται στον Μόλο Λεμεσού σήμερα, από τις 12 ...

Πικάσο στο Κυπριακό Μουσείο

Μικρό αλλά αντιπροσωπευτικό αριθμό έργων του Πάμπλο Πικάσο σε πηλό θα παρουσιάσει το Τμήμα ...

Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Mέχρι πολύ αργά το βράδυ, το κοινό περιεργαζόταν τις προθήκες στο Κυπριακό Μουσείο, ανταποκρινόμενο ...

Άλλο να τη ζεις, άλλο να [μην] τη χαίρεσαι

Αυτό είναι το Μουσείο Μυκηναϊκού Αποικισμού στον αρχαιολογικό χώρο Μάα-Παλαιόκαστρο, στην Πάφο. Σχεδιάστηκε από ...

X