Εργαστήρι υποκριτικής για την τεχνική Chubbuck

Ένα εργαστήρι με θέμα την τεχνική Chubbuck πραγματοποιεί από την 1η μέχρι τις 4 Ιουλίου 2015 το Σατιρικό Θέατρο και η Δραματική Σχολή Βλαδίμηρος Καυκαρίδης.

Στο εργαστήρι οι συμμετέχοντες -ηθοποιοί και φοιτητές δραματικών σχολών- θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν την τεχνική της διάσημης καθηγήτριας υποκριτικής Ivana Chubbuck, από την ελληνικής καταγωγής Αμερικανίδα ηθοποιό και σκηνοθέτιδα Maria Psomas. Πρόκειται για τη μοναδική εξουσιοδοτημένη καθηγήτρια της τεχνικής αυτής στη Νέα Υόρκη.

Το σεμινάριο θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Ιουλίου [4 ώρες πρακτική και θεωρητική εξάσκηση καθημερινά]. Θα σχηματιστούν δύο τμήματα, ένα πρωινό και ένα απογευματινό, ενώ με τη λήξη του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης της τεχνικής, η οποία αποτελεί πάντα ένα δυνατό χαρτί στο βιογραφικό κάθε ηθοποιού.

Η Ivana Chubbuck [φωτογραφία] είναι η ιδρύτρια και διευθύντρια του Στούντιο Ivana Chubbuck και δημιουργός της σχολής που έχει υιοθετηθεί ως η τεχνική που φέρει το όνομά της. Μερικοί από τους φοιτητές της -ανάμεσά τους οι Μπραντ Πιτ, Σαρλίζ Θερόν, Τζέιμς Φράνκο και άλλοι- έχουν βραβευθεί με βραβεία Όσκαρ, Έμι, Χρυσές Σφαίρες, Τόνι και άλλα.

+ Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Κόστος 150 ευρώ. Εγγραφές στη Δραματική Σχολή Βλαδίμηρος Καυκαρίδης, τηλ. 22312940. Πληροφορίες σχετικά με την τεχνική και την εκπαιδεύτρια ‪http://www.ivanachubbuck.com και ‪http://www.mariapsomas.com αντίστοιχα.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Τα Μαουί «επισκέπτονται» τη Λεβέντειο Πινακοθήκη

Τα Μαουί τα οποία γεννιούνται από την παιδική φαντασία, όπως αυτή αποτυπώνεται στο χαρτί ...

Έργo του Θεόδουλου στην πλατεία του Λούβρου

«Κύτταρα, μια προσωπική γεωγραφία» είναι ο τίτλος της έκθεσης του Κύπριου εικαστικού Θεόδουλου Γρηγορίου ...

«ΟΦΣΑΪΝΤ / Εκτός παιδιάς»

Το Θέατρο Έρως Αμμόχωστος παρουσιάζει τον Οκτώβριο και Νοέμβριο 2017 στη Λευκωσία την κωμωδία ...

Κυριάκος Χαραλαμπίδης: «Μια λεύκα στην Κακοπετριά»

Στο πλαίσιο του αφιερώματος «ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΝΤΗΣ: 90 χρόνια σε 12 μέρες» με αφορμή την ...

Μεγάλη έκθεση για τον Σεφέρη στο Παν/μιο Νεάπολις

Με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την έκδοση της συλλογής του Γιώργου Σεφέρη ...

ΘΟΚ : Η νέα σεζόν 2015-16

Kαινοτόμο και πλουραλιστικό σε επιλογές έργων και συνεργατών θα είναι το φετινό ρεπερτόριο του ...

X