Πάολα Ρεβενιώτη

Είναι μια από τις πρώτες φωτογραφίες που τράβηξα, το 1984, ένα αγόρι που συνάντησα στον δρόμο αργά το βράδυ και του είπα να τον βγάλω μερικές φωτογραφίες. Πολλές φωτογραφίες αγαπώ και μου θυμίζουν διάφορα, απλά διάλεξα τη συγκεκριμένη γιατί είναι από τις πρώτες φωτογραφίες που έβγαλα με μια παλιά ρωσική μηχανή Zenit, πιο μετά αγόρασα μια Nikon.

+ Το Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας και η οργάνωση Accept – ΛΟΑΤ Κύπρου, επαναφέρουν στην Κύπρο την έκθεση φωτογραφίας «Διόρθωση», της Ελληνίδας τρανς ακτιβίστριας Πάολας Ρεβενιώτη, η οποία λογοκρίθηκε όταν πρωτοπαρουσιάστηκε στην Δημοτική Αγορά Λευκωσίας και κατασχέθηκε από την κυπριακή αστυνομία. Στη διάρκεια της έκθεσης θα προβάλλεται και το πρόσφατο ντοκιμαντέρ της Πάολας Ρεβενιώτη, με τίτλο «Καλιαρντά». Η έκθεση εγκαινιάζεται την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 19:00 στο Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας.

 

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Χριστάκης Σαζεΐδης

Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε το 2006 στο Τρόοδος, στην περιοχή “Λούματα των Αετών”. Από ...

Παντελής Χατζημηνάς

‘In My Mind’, 2012 Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι μέρος μιας συλλογής που ονομάζεται ‘In ...

Γιάννος Δημητρίου

Ένα κυριακάτικο απόγευμα του Μάη του 2003 πήγαμε οικογενειακώς στην παραλία των Φοινικούδων στη ...

Άλεξ Sheldon Σάββα

Αυτή η φωτογραφία, την οποία έβγαλα στο Νότιο Λονδίνο το 2013, είναι μια από ...

Ανδρέας Πουπούτσης

Αυτή η φωτογραφία είναι από τη σειρά “Obscure” που παρουσιάστηκε σε ατομική έκθεσή μου ...

Μαριάννα Κωνσταντή

Day dreaming, έγχρωμη φωτογραφία, 2012 Αυτή η φωτογραφία είναι από τις αγαπημένες μου αυτήν ...

X