Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Γιώργο Περρή στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου

Είναι πράγματι μια έκπληξη για το καλοκαίρι και δεν θα μπορούσε η έκπληξη αυτή να μην προέρχεται από την Άλκηστη  Πρωτοψάλτη, την ερμηνεύτρια που μας έχει συνηθίσει  τα τελευταία χρόνια στις καινούργιες καλλιτεχνικές προτάσεις.

Μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, όπου παρουσίασε κατά κύριο λόγο τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο, επανέρχεται στο νησί μας για να παρουσιάσει μαζί με τον εξαίρετο ερμηνευτή Γιώργο Περρή  το πρόγραμμα με το οποίο περιόδευσε τον περασμένο χειμώνα σε Αμερική και Ευρώπη.

protopsalti perris

Αυτό το καλοκαίρι θα ταξιδέψει σε λίγα επιλεγμένα σημεία “Με τα χρώματα της Ελλάδας”, με ένα πρόγραμμα που έχει ήδη παρουσιαστεί σε λίγους και επιλεγμένους χώρους εκτός Ελλάδας όπως το Μetropolitan Museum της Νέας Υόρκης, το Catogan Τheater στο Λονδίνο, το Alhambra theater στο Παρίσι κλπ.

Η συναυλία αυτή είναι ένα μουσικό ταξίδι σε συνθέσεις του Μάνο Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, καθώς και άλλων συνθετών όπως Ξαρχάκου, Ανδρεόπουλου, Μαρκόπουλου, Κραουνάκη, Αντύπα, Κορκολή και άλλων.

Θα γίνει μια μοναδική παγκύπρια συναυλία στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου όπου η Άλκηστη Πρωτοψάλτη και ο Γιώργος Περής μέσα από τις ερμηνείες τους θα καταθέσουν τη δική τους συνεισφορά στους μεγάλους αυτούς δημιουργούς και στο ελληνικό τραγούδι γενικότερα.

+ Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015 στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου στις 9.00μ.μ. Εισιτήρια προς 25/20 ευρώ. Η προπώληση εισιτηρίων άρχισε ήδη από το ταμείο της οδού Ειρήνης 158 στη Λεμεσό (25 37 28 55) και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy  (77 77 70 40)

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Oι Μonsieur Doumani στο Ferrara Buskers Festival

Στο διεθνές φεστιβάλ Ferrara Buskers στην Ιταλία θα βρεθεί το τοπικό μουσικό σχήμα Monsieur ...

Προκήρυξη 18ου Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος 2014

Το  Κυπριακό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, Πολιτιστικές Υπηρεσίες ...

Διήμερο αφιέρωμα στην Κύπρο σε Κρατικό Πανεπιστήμιο Ρωσίας

Ένα διήμερο αφιερωμένο στην Κύπρο πραγματοποιήθηκε, στις  11-12 Μαΐου, στο Κρατικό Πανεπιστήμιο του Κουμπάν, ...

Δύο εκατ. ευρώ από την ΕΕ για την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου

Δύο εκατομμύρια ευρώ θα διαθέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη συντήρηση και αποκατάσταση πέντε ...

Οι πρεμιέρες του φθινοπώρου

Σε αναζήτηση συγκροτημένης ταυτότητας, όπου η αφήγηση κάθε μικρο- και μακρο-ιστορίας στο κυπριακό τοπίο ...

«3 000 Seconds», νέα χορογραφική δουλειά από την Alexandra Waierstall

Τη νέα της χορογραφική δουλειά με τίτλο «3 000 seconds» παρουσιάζει στην Κύπρο για ...

X