Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Γιώργο Περρή στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου

Είναι πράγματι μια έκπληξη για το καλοκαίρι και δεν θα μπορούσε η έκπληξη αυτή να μην προέρχεται από την Άλκηστη  Πρωτοψάλτη, την ερμηνεύτρια που μας έχει συνηθίσει  τα τελευταία χρόνια στις καινούργιες καλλιτεχνικές προτάσεις.

Μετά τις τελευταίες εμφανίσεις της με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων, όπου παρουσίασε κατά κύριο λόγο τραγούδια από το διεθνές ρεπερτόριο, επανέρχεται στο νησί μας για να παρουσιάσει μαζί με τον εξαίρετο ερμηνευτή Γιώργο Περρή  το πρόγραμμα με το οποίο περιόδευσε τον περασμένο χειμώνα σε Αμερική και Ευρώπη.

protopsalti perris

Αυτό το καλοκαίρι θα ταξιδέψει σε λίγα επιλεγμένα σημεία “Με τα χρώματα της Ελλάδας”, με ένα πρόγραμμα που έχει ήδη παρουσιαστεί σε λίγους και επιλεγμένους χώρους εκτός Ελλάδας όπως το Μetropolitan Museum της Νέας Υόρκης, το Catogan Τheater στο Λονδίνο, το Alhambra theater στο Παρίσι κλπ.

Η συναυλία αυτή είναι ένα μουσικό ταξίδι σε συνθέσεις του Μάνο Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, καθώς και άλλων συνθετών όπως Ξαρχάκου, Ανδρεόπουλου, Μαρκόπουλου, Κραουνάκη, Αντύπα, Κορκολή και άλλων.

Θα γίνει μια μοναδική παγκύπρια συναυλία στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου όπου η Άλκηστη Πρωτοψάλτη και ο Γιώργος Περής μέσα από τις ερμηνείες τους θα καταθέσουν τη δική τους συνεισφορά στους μεγάλους αυτούς δημιουργούς και στο ελληνικό τραγούδι γενικότερα.

+ Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015 στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου στις 9.00μ.μ. Εισιτήρια προς 25/20 ευρώ. Η προπώληση εισιτηρίων άρχισε ήδη από το ταμείο της οδού Ειρήνης 158 στη Λεμεσό (25 37 28 55) και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy  (77 77 70 40)

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Ακροάσεις στον ΘΟΚ για το «Μιστέρο Μπούφο»

Το γνωστό έργο του Ντάριο Φο «Μιστέρο Μπούφο» θα αποτελέσει την καλοκαιρινή παραγωγή του ...

Ανοικτή πρόσκληση για το «Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος»

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, το Κυπριακό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου ...

Φεστιβάλ Κυπρίων Σκηνοθετών Κάτω απ’ τ’ Αστέρια

Η Ένωση Σκηνοθετών Κύπρου διοργανώνει το 6ο Φεστιβάλ Κυπρίων Σκηνοθετών «Κάτω από τ’ αστέρια» ...

SEXPECTATIONS – Στιγμιότυπα Vol.I

Στιγμιότυπα από την πρώτη performance και το πάρτι έναρξης του φετινού φεστιβάλ Open House ...

Κυριάκος Ευθυμίου | «Χαρά και συγκίνηση» το Βραβείο Ποίησης

Ο ηθοποιός και ποιητής Κυριάκος Ευθυμίου είναι ο νικητής του Βραβείου Ποίησης στα Κρατικά ...

Το ρεπερτόριο της ΕΘΑΛ για το 2017

Πέντε νέες παραγωγές θα υλοποιηθούν στο ρεπερτόριο της ΕΘΑΛ για το 2017 από την «προσωρινή ...

X