A Family Affair στη Λάρνακα

H Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας-Αμμοχώστου προβάλλει το ντοκιμαντέρ A Family Affair-Οικογενειακή Υπόθεση της Αγγελικής Αριστομενοπούλου.

Ένα ντοκιμαντέρ για τους Ξυλούρηδες, την πιο γνωστή μουσική οικογένεια της Ελλάδας, που κρατά άσβεστη τη μουσική παράδοση της Κρήτης. Με κεντρικούς χαρακτήρες τον Ψαρογιώργη (Γιώργη Ξυλούρη), τον πατέρα του, Ψαραντώνη και τα τρία του παιδιά, Νίκο, Αντώνη και Απολλωνία, που σπουδάζουν στην Μελβούρνη, η ταινία ακολουθεί την οικογένεια σε επαγγελματικές προκλήσεις και δύσκολες προσωπικές αποφάσεις. Οι τρεις γενιές, θα παίξουν για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής σε μια μεγάλη συναυλία στην Αυστραλία. Καθώς πλησιάζει η μέρα της συναυλίας, η ένταση και η αγωνία τους μεγαλώνει και η σχέση τους δοκιμάζεται. Είναι για όλους μια κορυφαία μουσική και οικογενειακή στιγμή, προτού ο καθένας συνεχίσει το δικό του δρόμο. Από τα ορεινά τοπία των Ανωγείων μέχρι τις ερήμους της Αυστραλίας, ξεδιπλώνεται το πορτραίτο μιας οικογένειας που έχει τη δύναμη να θυσιάσει -και να κερδίσει- τα πάντα μέσα από τη μουσική.

Πρωταγωνιστούν: Ψαρογιώργης, Ψαραντώντης

Σκηνοθεσία: Αγγελική Αριστομενοπούλου

Διάρκεια: 86’

Είδος: Ντοκιμαντέρ

Γλώσσα: Ελληνικά

Υποτίτλοι: Αγγλικοί

Χρονολογία παραγωγής: 2014

+ Η προβολή θα πραγματοποιηθεί στην παραλία πλησίον Μεσαιωνικού Κάστρου Λάρνακας την Παρασκευή 14/8 με είσοδο ελεύθερη. Η προβολή ξεκινά στις 8:45 μ.μ. Απαραίτητος εξοπλισμός: καρέκλα θάλασσας, ψαθάκι, παγωνιέρα με μπυρίτσες και διάθεση καλοκαιρινή! Όλες οι προβολές μας απευθύνονται σε κοινό ηλικίας 18 και άνω. Είσοδος σε παιδιά κάτω των 18 επιτρέπεται μόνο με γονική συναίνεση.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Νέες εικόνες από την Αμφίπολη

Συνεχίζονται οι ανασκαφικές εργασίες στον Τύμβο Καστά για την αποκάλυψη του ταφικού μνημείου στην ...

Συναυλίες για τον Γιώργο Κοτσώνη

«Γιώργος Κοτσώνης – ‘Η Κυρά των αμπελιών’ και άλλα τραγούδια» είναι ο τίτλος των δύο ...

ΥΠΕΞ Ελλάδας: Υπονομευτές όσοι διαμαρτυρήθηκαν έξω από την πρεσβεία

Την οργή της Αθήνας προκάλεσε η συγκέντρωση των 40-50 ατόμων που «διαδήλωσαν» προχθές το ...

Έκλεψε τις εντυπώσεις η νέα ταινία του Φατίχ Ακίν

Με τη γενοκτονία των Αρμενίων καταπιάνεται η ταινία The Cut, του Φατίχ Ακίν. H ...

Μια ιστοσελίδα για νέους καλλιτέχνες

Μια ιστοσελίδα για καλλιτέχνες από την Κύπρο μέχρι 35 ετών ανέβηκε χθες στο διαδίκτυο. ...

Cyprus Film Days ’12 | Las Acacias

Το «Παράθυρο» παρουσιάζει το φετινό Φεστιβάλ «Κινηματογραφικές Μέρες Κύπρος 2012» μέσα από τις ταινίες ...

X