Η Ay Olan ενώνει τα χρώματά της στο Buffer Fringe Festival

Ποια είσαι;
Είμαι η “Ay Olan”, περφόρμερ, τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, που εσύ αλλά και ολόκληρη η παγκόσμια μουσική βιομηχανία αγνοείτε, και που πρέπει επιτέλους να μου δοθεί η σημασία που μου αξίζει. Γεννήθηκα στην Κύπρο αλλά μεγάλωσα στο Λονδίνο, από Ελληνοκύπριο πατέρα και Τουρκοκύπρια μητέρα. Εδώ στο νησί, και στις δύο πλευρές, κάποιοι επιμένουν να με φωνάζουν περιπαιχτικά «Άγια Ολάν», ειδικά όταν πρόκειται να με κοροϊδέψουν, αλλά εμένα δεν με πειράζει καθόλου. Γιατί και η κακή διαφήμιση είναι διαφήμιση!

Τι κάνεις;
Είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ. Η ευτυχία είναι προσωπική υπόθεση και εξαρτάται μόνο από εμάς τους ίδιους. Η ψυχοσύνθεση των ανθρώπων εδώ στην Κύπρο είναι τέτοια που δεν τους βοηθά να θυμούνται ότι στοιχεία όπως ο βορράς και ο νότος, το φως και το σκοτάδι, ο άνδρας και η γυναίκα, το καλό και το κακό, το Ying και το Yang, οι γκέι και οι στρέιτ, το παρελθόν και το μέλλον, η αγάπη και το μίσος, το όμορφο και το άσχημο, το παλαιό και το καινούργιο, είναι στοιχεία που μάλλον μας ενώνουν παρά μας χωρίζουν.

Τι θα κάνεις;
Παρόλο που με αγνοούν σε παγκόσμιο επίπεδο, φτάνω στο Buffer Fringe Performing Arts Festival για να παρουσιάσω μια ζωντανή μουσική παράσταση, τύπου drag-show, με τον τίτλο «The United Colours of Ay Olan”. Φυσικά δεν είμαι μόνη μου, αλλά με συνοδεύει η Συμφωνική Ορχήστρα του Φεγγαριού. Πρόκειται για ένα «stand-up comedy – καθρέφτη», που θα σας κάνει να γελάσετε, να κλάψετε και να σκεφτείτε τι πραγματικά είναι αληθινό και τι όχι.

*Η προσωπική Make-Up Artist της Ay Olan είναι η πασίγνωστη Astrina D.

Τις φωτογραφίες έβγαλε το δεύτερο ζευγάρι μάτια της, ο Chris Kras.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Κωνσταντίνα Ξενοφώντος

Ποια είσαι; Είμαι η Κωνσταντίνα, 22 ετών, στο 4ο έτος σπουδών στη Γραφική Επικοινωνία ...

Μελίσσα Έκκερς

16.5.2010 Πώς εργάστηκες για το νέο σου βιβλίο; Μου θυμίζει λίγο περιπτώσεις στην αρχή ...

Ειρήνη Καραγιώργη

Ποια είσαι; Είμαι η Ειρήνη και σύντομα κλείνω τα 22. Είμαι ηθοποιός, απόφοιτος της ...

Ιουλία Τσόλκα, Άννα Παπαγεωργίου

Η Ιουλία Τσόλκα και η Άννα Παπαγεωργίου μετατρέπουν τα σχολεία σε Ναρκοπέδια

Παντελής Νικολάου

Ο Παντελής Νικολάου έχει σχέδια στο χαρτί και για το μέλλον Τι κάνεις; Εδώ ...

Λοΐζος Κωνσταντίνου

6.3.2011 O Λοΐζος Κωνσταντίνου ετοιμάζεται για την Πλατφόρμα Χορού Τι κάνεις; Επανερχόμενος στην Κύπρο, ...

X