«Καζαντί 4a Happy Place » OPEN CALL /Γιορτή στο Πάρκινγκ 2015

Η Γιορτή στο Πάρκινγκ συνεργάζεται φέτος με τον οργανισμό Future Worlds Center και παρουσιάζει το πρώτο εναλλακτικό φιλανθρωπικό «Καζαντί»!

Αντί για μπουλούκους, κουκουμάες με τριφυλλουθκια, CD του Καζαντζίδη, καναρινούθκια και σπαθκιά των Power Rangers θέλουμε να προσφέρουμε μια γκάμα πιο δελεαστικών και εκτιμητέων δώρων όπως έργα τέχνης, χειροποίητες δημιουργίες, γκουρμέ πακετάκια προς βρώση και πόση, βιβλιο/δισκο- προτάσεις, περιπετειώδεις εξορμήσεις στην εξοχή και ρομαντικά δείπνα.

Καλούμε άτομα, καλλιτέχνες, δημιουργούς, εστιάτορες, ιδιοκτήτες καταστημάτων, κ.ά. να διαθέσουν ό,τι θεωρούν κατάλληλο για την περίσταση ώστε να συμπληρωθεί μια σπουδαία λίστα δώρων! Στόχος είναι να μαζευτεί το ποσό των 800 ευρώ το όποιο θα διατεθεί προς ενίσχυση του πρότζεκτ «Happy Place» του καλλιτέχνη Rock The Dog για τα παιδιά των προσφύγων που διαμένουν στην Κοφίνου. Τα παιδιά με την βοήθεια του Rock the Dog και της ομάδας του θα αποτυπώσουν εικαστικά τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους στις εγκαταστάσεις του κέντρου Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου της Κοφίνου, μετατρέποντας τον προσωρινό αυτό χώρο διαβίωσής τους σε ένα «Happy Place».Τα χρήματα που θα συλλεχθούν από το Καζαντί θα προσφερθούν στο πρότζεκτ του καλλιτέχνη Rock The Dog “Happy Place”, το οποίο έχει αναλάβει ο Οργανισμός Future Worlds Center με τη στήριξη της Αντιπροσωπείας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Κύπρο.

+ Επικοινωνία : parathiro@politis-news.com| 22.861815/22.861746/22.861829.

+Η Γιορτή στο Πάρκινγκ θα παραγματοποιηθεί το Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 από τις 12-9μμ στο πάρκινγκ πίσω από τα γραφεία της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ στην Παλιά Λευκωσία.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Προκήρυξη Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού για τη Δημιουργία του Πολιτιστικού Χωριού Λέμπας

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού με ανακοίνωση ημ. 25 Απριλίου 2016 ...

Cannes: a glance | Ημέρες με βροχή

Συνεχίζεται μέχρι τις 27 Μαΐου το φετινό κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών. Οι προηγούμενες μέρες ...

2ο Φεστιβάλ Σαρδάμ: Η λογοτεχνία αλλιώς

Επανέρχεται τον Οκτώβριο το Φεστιβάλ Σαρδάμ: Η λογοτεχνία αλλιώς, το οποίο πραγματοποιήθηκε για πρώτηγ ...

Η πόλη γράφει στο Christmas Mailbox της Φανερωμένης 70

Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα ετοιμάζει για φέτος το Πολιτιστικό Ίδρυμα Φανερωμένης 70, φέρνοντας σας ένα ...

Ο κιθαρίστας Γιάννος Σαββίδης σε διεθνή διαγωνισμό

Ο Γιάννος Σαββίδης είναι ένας από τους 850 κιθαρίστες που διαγωνίζονται σε διεθνή διαγωνισμό ...

X