«Καζαντί 4a Happy Place » OPEN CALL /Γιορτή στο Πάρκινγκ 2015

Η Γιορτή στο Πάρκινγκ συνεργάζεται φέτος με τον οργανισμό Future Worlds Center και παρουσιάζει το πρώτο εναλλακτικό φιλανθρωπικό «Καζαντί»!

Αντί για μπουλούκους, κουκουμάες με τριφυλλουθκια, CD του Καζαντζίδη, καναρινούθκια και σπαθκιά των Power Rangers θέλουμε να προσφέρουμε μια γκάμα πιο δελεαστικών και εκτιμητέων δώρων όπως έργα τέχνης, χειροποίητες δημιουργίες, γκουρμέ πακετάκια προς βρώση και πόση, βιβλιο/δισκο- προτάσεις, περιπετειώδεις εξορμήσεις στην εξοχή και ρομαντικά δείπνα.

Καλούμε άτομα, καλλιτέχνες, δημιουργούς, εστιάτορες, ιδιοκτήτες καταστημάτων, κ.ά. να διαθέσουν ό,τι θεωρούν κατάλληλο για την περίσταση ώστε να συμπληρωθεί μια σπουδαία λίστα δώρων! Στόχος είναι να μαζευτεί το ποσό των 800 ευρώ το όποιο θα διατεθεί προς ενίσχυση του πρότζεκτ «Happy Place» του καλλιτέχνη Rock The Dog για τα παιδιά των προσφύγων που διαμένουν στην Κοφίνου. Τα παιδιά με την βοήθεια του Rock the Dog και της ομάδας του θα αποτυπώσουν εικαστικά τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους στις εγκαταστάσεις του κέντρου Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου της Κοφίνου, μετατρέποντας τον προσωρινό αυτό χώρο διαβίωσής τους σε ένα «Happy Place».Τα χρήματα που θα συλλεχθούν από το Καζαντί θα προσφερθούν στο πρότζεκτ του καλλιτέχνη Rock The Dog “Happy Place”, το οποίο έχει αναλάβει ο Οργανισμός Future Worlds Center με τη στήριξη της Αντιπροσωπείας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Κύπρο.

+ Επικοινωνία : parathiro@politis-news.com| 22.861815/22.861746/22.861829.

+Η Γιορτή στο Πάρκινγκ θα παραγματοποιηθεί το Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 από τις 12-9μμ στο πάρκινγκ πίσω από τα γραφεία της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ στην Παλιά Λευκωσία.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Κηδεύτηκε ο Νίκος Θέμελης

«Ο Νίκος ήταν η ευρωπαϊκή ιδέα σε πράξη, ο εκσυγχρονισμός σε μαχητική έκδοση. Απέναντι ...

Συνάντηση – συζήτηση: «Λογοτεχνία και Θέατρο»

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου διοργανώνει συνάντηση – συζήτηση στην Κεντρική του Σκηνή, στο πλαίσιο ...

Πάμε ΠΑΤΤΙΧΕΙO|Νύχτες με φεγγάρι στην αυλή

Ο Δήμος Λεμεσού και το ΠΑΤΤΙΧΕΙΟ Δημοτικό Θέατρο, συνεχίζουν να στηρίζουν καλλιτέχνες και εργαζόμενους, ...

Ταινίες για το Διάστημα στο City Plaza

Ταινίες επιστημονικού ενδιαφέροντος και ντοκιμαντέρ σχετικά με το Διάστημα και την ‘κατάκτησή’ του προβάλλονται ...

Έργο από τη Λεμεσό, στη Στοκχόλμη

H Lo and Behold θα συμμετέχει στο Supermarket Art Fair στη Στοκχόλμη που ξεκινά ...

Από την Κύπρο στην Αrt Athina

Καθώς η Art Athina ανοίγει τις πόρτες της την Πέμπτη 16 Μαΐου, δύο γκαλερί ...

X