«Καζαντί 4a Happy Place » OPEN CALL /Γιορτή στο Πάρκινγκ 2015

Η Γιορτή στο Πάρκινγκ συνεργάζεται φέτος με τον οργανισμό Future Worlds Center και παρουσιάζει το πρώτο εναλλακτικό φιλανθρωπικό «Καζαντί»!

Αντί για μπουλούκους, κουκουμάες με τριφυλλουθκια, CD του Καζαντζίδη, καναρινούθκια και σπαθκιά των Power Rangers θέλουμε να προσφέρουμε μια γκάμα πιο δελεαστικών και εκτιμητέων δώρων όπως έργα τέχνης, χειροποίητες δημιουργίες, γκουρμέ πακετάκια προς βρώση και πόση, βιβλιο/δισκο- προτάσεις, περιπετειώδεις εξορμήσεις στην εξοχή και ρομαντικά δείπνα.

Καλούμε άτομα, καλλιτέχνες, δημιουργούς, εστιάτορες, ιδιοκτήτες καταστημάτων, κ.ά. να διαθέσουν ό,τι θεωρούν κατάλληλο για την περίσταση ώστε να συμπληρωθεί μια σπουδαία λίστα δώρων! Στόχος είναι να μαζευτεί το ποσό των 800 ευρώ το όποιο θα διατεθεί προς ενίσχυση του πρότζεκτ «Happy Place» του καλλιτέχνη Rock The Dog για τα παιδιά των προσφύγων που διαμένουν στην Κοφίνου. Τα παιδιά με την βοήθεια του Rock the Dog και της ομάδας του θα αποτυπώσουν εικαστικά τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους στις εγκαταστάσεις του κέντρου Φιλοξενίας Αιτητών Ασύλου της Κοφίνου, μετατρέποντας τον προσωρινό αυτό χώρο διαβίωσής τους σε ένα «Happy Place».Τα χρήματα που θα συλλεχθούν από το Καζαντί θα προσφερθούν στο πρότζεκτ του καλλιτέχνη Rock The Dog “Happy Place”, το οποίο έχει αναλάβει ο Οργανισμός Future Worlds Center με τη στήριξη της Αντιπροσωπείας της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Κύπρο.

+ Επικοινωνία : parathiro@politis-news.com| 22.861815/22.861746/22.861829.

+Η Γιορτή στο Πάρκινγκ θα παραγματοποιηθεί το Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015 από τις 12-9μμ στο πάρκινγκ πίσω από τα γραφεία της εφημερίδας ΠΟΛΙΤΗΣ στην Παλιά Λευκωσία.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Τελετή λήξης για την έκθεση Κυπριακῷ τῷ τρόπῳ – Maniera Cypria

Η εκδήλωση για τη λήξη της Έκθεσης στις 24 Ιανουαρίου στην αίθουσα Περιοδικών Εκθέσεων ...

Φαραώ στο σφυρί προκαλεί την οργή του Καΐρου

Μια γλυπτή κεφαλή του νεαρού φαραώ Τουταγχαμών βγαίνει στο σφυρί την Πέμπτη στο Λονδίνο, ...

Play on! με έξι νέα κυπριακά θεατρικά έργα

Για τρίτη χρονιά παρουσιάζονται στις 11 Φεβρουαρίου τα αποτελέσματα του προγράμματος Play On!, για τη στήριξη ...

Ρεσιτάλ πιάνου με τον Artem Yasynskyy

Το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος, σε συνεργασία με το Keyboard Charitable Trust του Λονδίνου, παρουσιάζει ...

Όταν η Ευρώπη ανακάλυψε τα αφροαμερικανικά τραγούδια: συνέντευξη με τη Βίκυ Στυλιανού

«The Deep River of Music» είναι ο τίτλος της σημερινής συναυλίας της Συμφωνικής Ορχήστρας ...

Θέατρο Διόνυσος | Οι ράγες πίσω μου

«Οι ράγες πίσω μου» είναι η επόμενη παραγωγή του Θεάτρου Διόνυσος για τη θεατρική ...

X