Τα «Ιπτάμενα Παιδιά της Δανίας» στην Κύπρο

Το Ίδρυμα Andrey & Julia Dashin παρουσιάζει τα Ιπτάμενα Παιδιά της Δανίας, τα περίφημα «FLYING SUPERKIDS».

29 εκπληκτικά παιδιά, 29 παιδιά που πραγματικά πετούν, θα παρουσιάζουν ένα μοναδικό υπερθέαμα στις 16 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και στις 17 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό, με ένα πρόγραμμα που θα εκπλήξει μικρούς και μεγάλους. Για δύο ώρες τα υπέροχα αυτά 29 αστέρια θα μας χαρίσουν έντονες στιγμές, γεμάτες αδρεναλίνη, με πολλή κέφι, ζωντάνια, ρυθμό , ακροβατικά, χορούς και τραγούδια.

Η γνωστότερη ακροβατική ομάδα παιδιών της Ευρώπης μας τιμά όχι μόνο με την παρουσία της στην Κύπρο, αλλά και με τη πρόθεση της να συμμετέχει και συμπορευθεί στο φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος «Andrey & Julia Dashin» με σκοπό τη στήριξη παιδιών που δεν έχουν τις οικονομικές δυνατότητες για μια καλή μόρφωση και ευκαιρίες στη ζωή τους. Ένας μεγάλος αριθμός εισιτηρίων θα παραχωρηθεί για τις ανάγκες αυτών των παιδιών μέσα από το Ίδρυμα Dashin.

Η παιδική αυτή ομάδα της Δανίας ιδρύθηκε το 1967 και στο ιδιόκτητο γυμναστήριο της ασκούνται σήμερα περίπου 400 παιδιά ηλικίας από 5 έως 17 ετών. Από το σύνολο αυτό δημιουργείται κάθε χρόνο η ομάδα που περιοδεύει κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών τους σε ολόκληρο τον κόσμο, παρουσιάζοντας με μεγάλη επιτυχία τις παραστάσεις τους. Είναι η δημοφιλέστερη ομάδα στον κόσμο με αυτού του είδους το θέαμα και οι εμφανίσεις της αφήνουν πραγματικά διθυραμβικές κριτικές.

Από την Ιαπωνία μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ολόκληρη την Ευρώπη, χιλιάδες θεατές έχουν παρακολουθήσει τις παραστάσεις τους, ενώ εκατομμύρια τηλεθεατές έχουν δει τα θεαματικά αυτά παιδιά σε τηλεοπτικά προγράμματα.

+ Τα Flying Superkids θα εμφανιστούν στη Λευκωσία, στις 16 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και στη Λεμεσό, στις 17 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Σπύρος Κυπριανού». Ώρα έναρξης παραστάσεων στις 17:00. Εισιτήρια προς 15 ευρώ. Η προπώληση ξεκίνησε ήδη ηλεκτρονικά από την tickethour.com.cy. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 25 37 28 55.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Πέθανε ο κιθαρίστας των Eagles, Γκλεν Φρέι

Σε ηλικία μόλις 67 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γκλεν Φρέι, ένας από ...

2o Λευκωσία Loop Festival | Το πρόγραμμα

Ο τσελίστας Γιώργος Καλούδης, ο κοντραμπασίστας και συνθέτης Μιχάλης Σιγανίδης, οι Sancho 003 και ...

Από ‘σιει δέντρον έσιει σσιός*

  “Ο κήπος είναι το πιο μικρό́ κομμάτι του κόσμου και επιπλέον είναι ολόκληρος ...

Προβολή των τριών ταινιών που διεκδικούν το ευρωπαϊκό βραβείο LUX

Τις τρεις φιναλίστ για το κινηματογραφικό βραβείο LUX, το οποίο απονέμει κάθε χρόνο το ...

Επιτυχημένη η Διεθνής Ημέρα Μουσείων στην Κύπρο

Τη μεγαλύτερη μέχρι σήμερα ανταπόκριση του κοινού είχαν η Ευρωπαϊκή Νύχτα και η Διεθνής ...

2ο Μουσικό Φεστιβάλ Windcraft – Κατύδατα 21 &22 Αυγούστου 2015

Η δύναμη των ήχων που παράγει η ανθρώπινη πνοή θα χρωματίσει τις δύο βραδιές ...

X