Τα «Ιπτάμενα Παιδιά της Δανίας» στην Κύπρο

Το Ίδρυμα Andrey & Julia Dashin παρουσιάζει τα Ιπτάμενα Παιδιά της Δανίας, τα περίφημα «FLYING SUPERKIDS».

29 εκπληκτικά παιδιά, 29 παιδιά που πραγματικά πετούν, θα παρουσιάζουν ένα μοναδικό υπερθέαμα στις 16 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και στις 17 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Σπύρος Κυπριανού» στη Λεμεσό, με ένα πρόγραμμα που θα εκπλήξει μικρούς και μεγάλους. Για δύο ώρες τα υπέροχα αυτά 29 αστέρια θα μας χαρίσουν έντονες στιγμές, γεμάτες αδρεναλίνη, με πολλή κέφι, ζωντάνια, ρυθμό , ακροβατικά, χορούς και τραγούδια.

Η γνωστότερη ακροβατική ομάδα παιδιών της Ευρώπης μας τιμά όχι μόνο με την παρουσία της στην Κύπρο, αλλά και με τη πρόθεση της να συμμετέχει και συμπορευθεί στο φιλανθρωπικό έργο του Ιδρύματος «Andrey & Julia Dashin» με σκοπό τη στήριξη παιδιών που δεν έχουν τις οικονομικές δυνατότητες για μια καλή μόρφωση και ευκαιρίες στη ζωή τους. Ένας μεγάλος αριθμός εισιτηρίων θα παραχωρηθεί για τις ανάγκες αυτών των παιδιών μέσα από το Ίδρυμα Dashin.

Η παιδική αυτή ομάδα της Δανίας ιδρύθηκε το 1967 και στο ιδιόκτητο γυμναστήριο της ασκούνται σήμερα περίπου 400 παιδιά ηλικίας από 5 έως 17 ετών. Από το σύνολο αυτό δημιουργείται κάθε χρόνο η ομάδα που περιοδεύει κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών τους σε ολόκληρο τον κόσμο, παρουσιάζοντας με μεγάλη επιτυχία τις παραστάσεις τους. Είναι η δημοφιλέστερη ομάδα στον κόσμο με αυτού του είδους το θέαμα και οι εμφανίσεις της αφήνουν πραγματικά διθυραμβικές κριτικές.

Από την Ιαπωνία μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες και σε ολόκληρη την Ευρώπη, χιλιάδες θεατές έχουν παρακολουθήσει τις παραστάσεις τους, ενώ εκατομμύρια τηλεθεατές έχουν δει τα θεαματικά αυτά παιδιά σε τηλεοπτικά προγράμματα.

+ Τα Flying Superkids θα εμφανιστούν στη Λευκωσία, στις 16 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και στη Λεμεσό, στις 17 Ιανουαρίου στο Στάδιο «Σπύρος Κυπριανού». Ώρα έναρξης παραστάσεων στις 17:00. Εισιτήρια προς 15 ευρώ. Η προπώληση ξεκίνησε ήδη ηλεκτρονικά από την tickethour.com.cy. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 25 37 28 55.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Ένας Picasso για 100 ευρώ [αντί 756 χιλιάδων]

Μια διαδικτυακή κλήρωση που διοργανώνεται από τον Διεθνή Σύνδεσμο για τη Σωτηρία της πόλης ...

Το μήνυμα της φετινής Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου

Η Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου τιμάται κάθε χρόνο στις 27 Μαρτίου, ωστόσο η φετινή πραγματοποιείται ...

Αλεξάνδρεια και Πάφος υπογράφουν πρωτόκολλο αδελφοποίησης

Στο ξενοδοχείο «Palestine», την Κυριακή 29 Απριλίου, η Αλεξάνδρεια και η Πάφος αναμένεται να ...

Μέτωπο κατά ΘΟΚ και «Θυμέλη» ανοίγουν τα τέσσερα μεγάλα θέατρα

Με νέα επιστολή τοποθετούνται εναντίον του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου τα τέσσερα μεγάλα θέατρα της ...

Ανακοινώθηκαν οι νικητές του 19ου Animafest Cyprus

Ανακοινώθηκαν οι νικητές της 19ης έκδοσης του διεθνούς Φεστιβάλ Animation στην Ύπαιθρο Όψεις του ...

Ίδρυμα Πολιτισμού στα σκαριά στην Πάφο

Γράφει ο Κώστας Νάνος Δύο σχεδόν χρόνια μετά την παράδοση του τίτλου της Πολιτιστικής ...

X