Οι Monsieur Doumani υποψήφιοι στα διεθνή βραβεία Songlines 2016

Μια ακόμα παγκόσμια διάκριση διεκδικεί το κυπριακό συγκρότημα Monsieur Doumani, το οποίο ασχολείται με τη διασκευή και τη σύνθεση κυπριακής παραδοσιακής μουσικής.

Το συγκρότημα Monsieur Doumani πρωτοσυστήθηκε το 2011 και αποτελείται από τους Αντώνης Αντωνίου, τον Άγγελο Ιωνά και τον Δημήτρη Γιασεμίδη. Ο δίσκος τους Sikoses βρέθηκε στις 09 Δεκεμβρίου στο No.04 του Top50 για το 2015, στο Transglobal World Music Chart, και συμπεριλήφθηκε στις 28 Δεκεμβρίου από το Pop Matters στην κατηγορία «The Best World Music of 2015». Οι Monsieur Doumani είναι τώρα υποψήφιοι για το καλύτερο γκρουπ στα διεθνή μουσικά βραβεία Songlines 2016.

12063531_716059381857804_8277734021761754285_n

Τα Διεθνή Μουσικά Βραβεία Songlines καθιερώθηκαν από το 2008 και έχουν ως στόχο την προβολή των εκατοντάδων μουσικών ταλέντων σε διεθνές επίπεδο που εμφανίζονται κατά καιρούς στο αντίστοιχο περιοδικό. Από μια σύντομη λίστα με τα Καλύτερα Μουσικά Άλπουμ του 2015 που διεκδικούν την τιμητική αυτή διάκριση, μπορεί κανείς να ψηφίσει τον καλύτερο κατά τη γνώμη του καλλιτέχνη και συγκρότημα.

+ Για να στηρίξετε το κυπριακό συγκρότημα Monsieur Doumani στα διεθνή μουσικά βραβεία Songlines 2016: www.songlines.co.uk/music-awards/. Η ψηφορορία θα συνεχίζεται μέχρι τα μεσάνυχτα στις 31 Ιανουαρίου 2016. 

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Εξειδικευμένα σεμινάρια μάσκας στη Λευκωσία

Εξειδικευμένα σεμινάρια μάσκας πραγματοποιούνται στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας στις 8 και 15 Μαΐου, από τον ...

Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου / Ιανουάριος-Μάρτιος 2016

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα συναυλιών του Ιδρύματος Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου για την περίοδο Ιανουάριος-Μάρτιος 2016. ...

Write Cy | Χώρος δημιουργικής γραφής reloaded

Για τη δεύτερη χρονιά λειτουργίας του, ο χώρος δημιουργικής γραφής Write CY στην εντός ...

Τα βρήκαν η Διεθνής Εταιρεία Φίλων Νίκου Καζαντζάκη και οι Εκδόσεις Καζαντζάκη

Η Νίκη Σταύρου πέτυχε μια μεγάλη νίκη για το μέλλον των Εκδόσεων Καζαντζάκη και ...

Καζαντζάκης: «Γλυτόσαμε από το Nobel για εφέτο»

Φορτωμένος με τη ρετσινιά του άθεου, του κομμουνιστή και του μηδενιστή, μεταξύ άλλων, ο ...

Ζητείται επιμελητής για την κυπριακή συμμετοχή στη Μπιενάλε Βενετίας

Ανοιχτή πρόσκληση σε επιμελετή για την συμμετοχή της Κύπρου στην 57η Διεθνή Έκθεση Σύγχρονης Τέχνης ...

X