Σωτήρης Σωτηρίου

Ο Σωτήρης Σωτηρίου χορεύει στο θέατρο

Ποιος είσαι;
Είμαι ο Σωτήρης Σωτηρίου και μεγάλωσα σε ένα μικρό χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου, στο Φρέναρος. Σε ηλικία 15 χρόνων ξεκίνησα μαθήματα παραδοσιακών χορών και στα 19 μου κλασικό μπαλέτο και σύγχρονο χορό. Λίγο αργά μπορεί να πει κάποιος αλλά όταν θες να μορφωθείς και να μάθεις κάτι, ποτέ δεν είναι αργά.

Τι κάνεις;
Προσπαθώ να βάζω τον πήχη ψηλά. Βρίσκομαι στον ΘΟΚ ως χορευτής στην παράσταση “Το γλυκό πουλί της νιότης” σε σκηνοθεσία της Άντζελας Μπρούσκου και τον ερχόμενο Μάιο θα αποκτήσω το πτυχίο μου ως χορευτής/χορογράφος από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Τι θα κάνεις;
Τα σχέδιά μου για το μέλλον είναι να παρακολουθήσω σεμινάρια χορού για να αποκτήσω περισσότερες εμπειρίες από διάφορους καλλιτέχνες της χώρας μας αλλά κυρίως του εξωτερικού, γιατί στη χώρα μας δεν έχουμε δυστυχώς τέτοιες ευκαιρίες, και ίσως αργότερα να κάνω το Μάστερ μου στη Χορογραφία. Είμαι στη διαδικασία αναζήτησης χορευτικής ομάδας ή χορογράφου στο εξωτερικό όπου θα παρακολουθήσω τον τρόπο που δουλεύουν.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Μαριάννα Τσερκέζου – C e r a m i k η

Ποια είσαι; Είμαι η Μαριάννα Τσερκέζου και, προσπαθώντας να ανακαλύψω τη δημιουργική μου πλευρά, ...

Νιόβη Φινοπούλου

Η Νιόβη Φινοπούλου βάζει τα ζώα πάνω από τους ανθρώπους

Ρολάνδος Λουκαΐδης

5.9.2010 Τι κάνεις; Κασκόλ, πασμίνες, τσάντες, σουβέρ, σουπλά, runners, τραπεζομάντιλα, ταπετσαρίες επίπλων, κουρτίνες, μπομπονιέρες… ...

Νάντια Μουάφη

Η Νάντια Μουάφη κάνει όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα Τι κάνεις; Είμαι στην παράσταση ...

Σαντούτο

Oι Σαντούτο μας καλούν να συν-κινηθούμε στα ηχοχρώματά τους Ποιοι είστε; Είμαστε οι Σαντούτο! ...

Χάρης Κούσιος

Ο Χάρης Κούσιος χορογραφεί την πορεία του στο πεδίο του σύγχρονου χορού Τι χορεύεις; ...

X