Συναυλίες για παιδιά από τους Burger Project

Η αθηναϊκή μπάντα με το όνομα Burger Project ετοίμασε και παρουσιάζει μια συναυλία για τους μικρούς της φίλους, την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στις 14 Μαΐου στη Λεμεσό και στις 15 Μαΐου στη Λευκωσία.

Η γνωστή μπάντα παρουσιάζει διασκευές επιτυχιών του διεθνούς ρεπερτορίου και ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές της εμφανίσεις.

Παράλληλα, δημιούργησε μια διαδραστική συναυλία για παιδιά. Πρόκειται για τη συναυλία «Μαμά θα κάνω μπάντα!», η οποία παρουσιάστηκε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου πριν δύο χρόνια.

Αυτή τη συναυλία θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μικροί φιλόμουσοι στο Θέατρο Ριάλτο στις 14 Μαΐου, ενώ για το λιλιπούτειο κοινό -και όχι μόνο- της Λευκωσίας στις 15 Μαΐου θα παρουσιαστεί η νέα συναυλία της μπάντας για παιδιά, με τίτλο «Μια συναυλία στον Γαλαξία».

Και τα δύο προγράμματα είναι διαδραστικά και μεταφέρουν στα παιδιά τη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας. Ο χορός, η μουσική ακρόαση και το τραγούδι θα κρατήσουν συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους, ενώ δεν θα λείψουν τα παιχνίδια μέσα από τα οποία τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση.

+ Οι συναυλίες θα δοθούν ως εξής:

  • 14 Μαΐου στο Θέατρο Ριάλτο στις 17:00 με τη συναυλία «Μαμά θα κάνω μπάντα!» (θα ακολουθήσει την ίδια μέρα στις 20:30 μια συναυλία με το ρεπερτόριο της μπάντας). Πληροφορίες τηλ. 77777745

  • 15 Μαϊου στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών. Τη συναυλία στη Λευκωσία διοργανώνουν οι Απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Κύπρου. Πληροφορίες τηλ. 22894356 (08:00-14:30 καθημερινές).

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

  • Show Comments

You May Also Like

Ξεκίνησε η διαδικασία επαναπατρισμού των 34 κειμηλίων

Με ανακοίνωσή της η Νομική Υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας πληροφορεί σχετικά με την απόφαση ...

Δύο Φορές Ξένος | Εγκαινιάζεται σήμερα στο Λεβέντειο

O πρέσβης της Ελλάδας στην Κύπρο Βασίλης Παπαϊωάννου εγκαινιάζει τη Δευτέρα 28 Μαΐου την ...

Ar[t]chaeology | Διασταυρώσεις Φωτογραφίας και Αρχαιολογίας

Το NiMAC [Δημοτικό Κέντρο Τεχνών Λευκωσίας, Συνεργασία: Ίδρυμα Πιερίδη] και το IAPT, παρουσιάζουν την ...

Πρώτο βήμα στην ποίηση από τον Μ. Αποστολίδη

Την πρώτη του ποιητική συλλογή παρουσιάζει ο Μελέτης Αποστολίδης, γνωστός αρχιτέκτονας αλλά και μέλος ...

Για πρώτη φορά, έργο του Banksy στο Βρετανικό Μουσείο

Ο Banksy είναι πλέον ένας από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Και ...

Βραβείο και συμπόσιο για τον Αγγελόπουλο

Διεθνές Βραβείο «Θόδωρος Αγγελόπουλος» καθιερώνουν στη μνήμη του σπουδαίου Έλληνα δημιουργού το Υπουργείο Πολιτισμού ...

X