Συναυλίες για παιδιά από τους Burger Project

Η αθηναϊκή μπάντα με το όνομα Burger Project ετοίμασε και παρουσιάζει μια συναυλία για τους μικρούς της φίλους, την οποία θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στις 14 Μαΐου στη Λεμεσό και στις 15 Μαΐου στη Λευκωσία.

Η γνωστή μπάντα παρουσιάζει διασκευές επιτυχιών του διεθνούς ρεπερτορίου και ξεχωρίζει για τη θεατρικότητα, το χιούμορ και την ενέργεια στις ζωντανές της εμφανίσεις.

Παράλληλα, δημιούργησε μια διαδραστική συναυλία για παιδιά. Πρόκειται για τη συναυλία «Μαμά θα κάνω μπάντα!», η οποία παρουσιάστηκε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου πριν δύο χρόνια.

Αυτή τη συναυλία θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μικροί φιλόμουσοι στο Θέατρο Ριάλτο στις 14 Μαΐου, ενώ για το λιλιπούτειο κοινό -και όχι μόνο- της Λευκωσίας στις 15 Μαΐου θα παρουσιαστεί η νέα συναυλία της μπάντας για παιδιά, με τίτλο «Μια συναυλία στον Γαλαξία».

Και τα δύο προγράμματα είναι διαδραστικά και μεταφέρουν στα παιδιά τη μαγεία του ρυθμού και της μελωδίας. Ο χορός, η μουσική ακρόαση και το τραγούδι θα κρατήσουν συντροφιά σε μικρούς και μεγάλους, ενώ δεν θα λείψουν τα παιχνίδια μέσα από τα οποία τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση.

+ Οι συναυλίες θα δοθούν ως εξής:

  • 14 Μαΐου στο Θέατρο Ριάλτο στις 17:00 με τη συναυλία «Μαμά θα κάνω μπάντα!» (θα ακολουθήσει την ίδια μέρα στις 20:30 μια συναυλία με το ρεπερτόριο της μπάντας). Πληροφορίες τηλ. 77777745

  • 15 Μαϊου στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών. Τη συναυλία στη Λευκωσία διοργανώνουν οι Απόφοιτοι του Πανεπιστημίου Κύπρου. Πληροφορίες τηλ. 22894356 (08:00-14:30 καθημερινές).

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Στον Σωφρόνη Σωφρονίου το πρώτο “Βραβείο Μένης Κουμανταρέας”

Ο Κύπριος συγγραφέας Σωφρόνης Σωφρονίου είναι ο πρώτος παραλήπτης του Βραβείου «Μένης Κουμανταρέας» για ...

Στο σφυρί πορτρέτο του Καβάφη, δια χειρός Εγγονόπουλου

Το πορτρέτο του Κ. Π. Καβάφη, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα της επιρροής ...

Ο Ορχάν Παμούκ, η καρυδιά και η Πλατεία Ταξίμ

Έξι μέρες μετά την έναρξη των επεισοδίων και των διαδηλώσεων που έχουν βάλει την ...

Δεκαπενταύγουστος : το μυστικό

  Φωτογραφία : pannybrown / https://instagram.com/pannybrown/  

Στην ταινία The Broken Circle Breakdown το βραβείο LUX

O Βέλγος σκηνοθέτης Φελίξ βαν Γκροένινγκεν παρέλαβε από τον πρόεδρο του ΕΚ, Μάρτιν Σουλτς, ...

Διαδικτυακή πρεμιέρα για το ντοκιμαντέρ Catastroika

Σήμερα στις 20:00, κλείνουμε τις τηλεοράσεις και μπαίνουμε στο διαδίκτυο, όπου θα κάνει πρεμιέρα ...

X