Μίτος | Ανοιχτό κάλεσμα για πρακτική άσκηση και εθελοντισμό

To Kέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ με ανοικτό κάλεσμα καλωσορίζει νέα άτομα για να ενταχθούν στην ομάδα του για πρακτική άσκηση, αλλά και εθελοντές για τα τρέχοντα προγράμματα και τις λειτουργικές ανάγκες.

Προσκαλούνται άτομα [η προηγούμενη πείρα δεν είναι απαραίτητη] όλων των ηλικιών -μαθητές, φοιτητές, ενήλικες, συνταξιούχοι- που έχουν περιέργεια και ενέργεια για να αναπτύξουν δεξιότητες, να γνωρίσουν καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό, να αναλάβουν προκλήσεις στα ‘παρασκήνια’ των τεχνών και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες!

Για πρακτική άσκηση:

α) Βοηθός στο γραφείο του οργανισμού: βοήθεια σε θέματα παραγωγής των τρέχουσων παραγωγών, του προγράμματος φιλοξενίας καλλιτεχνών theYard.Residency, γραμματειακή υποστήριξη στο γραφείο του οργανισμού για την περίοδο Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2016. H πρακτική άσκηση δεν είναι επί πληρωμή και θα δοθεί βεβαίωση όπως και ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις συμμετοχές του theYard.Residency.16.

β) Βοηθός τεχνικού για το Παλιό Ξυδάδικο για την β’ περίοδο του προγράμματος φιλοξενίας theYard.Residency.16 (Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2016). Η εκπαίδευση θα αφορά: λειτουργία (υποδομή και τεχνολογικός εξοπλισμός) και συντήρηση χώρου, stage management. Θα δοθεί βεβαίωση και ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις συμμετοχές του theYard.Residency.16. Η πρακτική άσκηση βοηθού τεχνικού περιλαμβάνει ένα μικρό ποσό αποζημίωσης.

Για Εθελοντισμό:

Εθελοντές σε θέματα παραγωγής για τα τρέχοντα προγράμματα του ΜΙΤΟΣ (διετές πρόγραμμα Hρω-ισμοί στο πλαίσιο του Ε.Π.Π.Πάφος 2017, theYard.Residency, θεατρικές παραγωγές κλπ). Επιπλέον όλοι οι εθελοντές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν τις δράσεις δωρεάν, όπως και για μακροχρόνιο εθελοντισμό θα δίδεται βεβαίωση.

Για το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ μπορείτε να ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα www.mitos.org.cy. Για περισσότερες πληροφορίες και για την αποστολή σύντομου βιογραφικού μαζί με συνοδευτική επιστολή (λόγοι ενδιαφέροντος) μπορείτε να επικοινωνήστε μέχρι τις 28 Ιουνίου:
– για πρακτική στον οργανισμό και για εθελοντισμό: mitos@mitos.org.cy
– για πρακτική άσκηση τεχνικού: theyard.residency@mitos.org.cy

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Η απάντηση της ΕΣΚ στο Υπουργείο Οικονομικών και το CIPA

Αναφορικά με την κοινή ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών και του Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (CIPA), ...

REVIEW: Παγκύπριες πρεμιέρες και μαγευτικό βιολί Sibelius από τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου

Γράφει ο Αντρέας Τσαούσης Μια πολύ όμορφη συναυλία μας χάρισε τη Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου ...

Απεβίωσε ο Ιάπωνας σκηνοθέτης Κότζι Γουακαμάτσου

«Προτίμησα την κάμερα από το όπλο» – Koji Wakamatsu 1936-2012 Πέντε μέρες αφού τον ...

Διεθνής έκθεση graffiti στην Κύπρο: o Banksy είναι εδώ

Το ArtHouse 59 παρουσιάζει την STRA-DA, μια πρωτοποριακή έκθεση «ορόσημο» της ριζοσπαστικής «τέχνης του ...

Ο Σάββας Κυριακίδης στη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του ΘΟΚ

Σε ανακοίνωση του το Διοικητικό Συμβούλιο του ΘΟΚ στη σημερινή του Συνεδρία, ημερομηνίας 15 ...

USE-IT Nicosia / Πόσο καλά ξέρεις την πόλη;

USE-IT Nicosia: Ένας χάρτης/τουριστικός οδηγός για τη Λευκωσία από νέους για νέους όλων των ...

X