Ελευθερία Ανδρέου

Η Ελευθερία Ανδρέου ακροβατεί ανάμεσα στο 1941 και στο 2016

Τι κάνεις;

Συμμετέχω στη σειρά εποχής του SIGMA «Γαλάτεια»! Υποδύομαι τη Φανούλλα. Μια κοπέλα 18 χρονών που δεν έχει γνωρίσει ποτέ τους γονείς της και μεγάλωσε με μια γυναίκα, την Φλουρεντζού που την αποκαλεί στετέ της. Η ζωή της ήταν σε ένα χωριό στα Πυτίθκια μέχρι που φεύγει από εκεί και πάει στη Λεμεσό για να πραγματοποιήσει το όνειρό της, να γίνει κάτι στη ζωή της και πιο συγκεκριμένα τραγουδίστρια. Έχει σχέση με τον Στεφανή ένα παιδί από το χωριό που τον λατρεύει, αλλά τον τυραννάει. Η σειρά είναι μια πάρα πολύ αξιόλογη δουλειά και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. Όλοι όσοι εργάζονται για την «Γαλάτεια» τόσο μπροστά όσο και από πίσω από τις κάμερες είναι πολύ αξιόλογοι επαγγελματίες.

Πού είσαι;

Είμαι στην Κύπρο, στη Λευκωσία συγκεκριμένα στην Αγλαντζιά, αλλά μου λείπει η Θεσσαλονίκη. Μια φορά την εβδομάδα βρίσκομαι στην Καλαβασό, από όπου και κατάγομαι.

Τι θέλεις;

 Θέλω να γίνονται τα πράγματα όπως πρέπει τη στιγμή που πρέπει, ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Να ζω την κάθε στιγμή όπως της αξίζει. Έχω πολλά όνειρα τα οποία θέλω να πραγματοποιηθούν και δεν αφορούν μόνο τον επαγγελματικό τομέα. Θέλω να ζω, να γελώ, να μην φοβάμαι και να βλέπω τον κόσμο να χαμογελά. Μακάρι να γινόταν να είμαστε όλοι καλά.

 

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Χάρης Αττώνης

Ποιος είσαι; Είμαι ο Χάρης Αττώνης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά και μένω στην ...

Οδυσσέας Ιωάννου Κωνσταντίνου

Ποιος είσαι; Είμαι ο Οδυσσέας Ιωάννου Κωνσταντίνου και νομίζω ότι αυτή η ερώτηση είναι ...

Ξένια Κοντεάτη

Ποια είσαι; Είμαι μια νέα αρχιτέκτονας από τη Λάρνακα. Το ενδιαφέρον μου για την ...

Αυγή Σταύρου

Η Αυγή Σταύρου παίζει μουσική και δημιουργεί αισθήματα Τι επέλεξες; Επέλεξα να ακολουθήσω τη ...

Μαρίνα Δημητρίου

Η Μαρίνα Δημητρίου είναι η Λίζα η Σοσιαλίστρια Πού είσαι; Αυτό το διάστημα είμαι ...

Άντρεα Χατζηνικόλα

Η Άντρεα Χατζηνικόλα ενώνει ασύμμετρες γραμμές δημιουργώντας μοναδικά κομμάτια ένδυσης Τι κάνεις; Έχω δημιουργήσει ...

X