Ελευθερία Ανδρέου

Η Ελευθερία Ανδρέου ακροβατεί ανάμεσα στο 1941 και στο 2016

Τι κάνεις;

Συμμετέχω στη σειρά εποχής του SIGMA «Γαλάτεια»! Υποδύομαι τη Φανούλλα. Μια κοπέλα 18 χρονών που δεν έχει γνωρίσει ποτέ τους γονείς της και μεγάλωσε με μια γυναίκα, την Φλουρεντζού που την αποκαλεί στετέ της. Η ζωή της ήταν σε ένα χωριό στα Πυτίθκια μέχρι που φεύγει από εκεί και πάει στη Λεμεσό για να πραγματοποιήσει το όνειρό της, να γίνει κάτι στη ζωή της και πιο συγκεκριμένα τραγουδίστρια. Έχει σχέση με τον Στεφανή ένα παιδί από το χωριό που τον λατρεύει, αλλά τον τυραννάει. Η σειρά είναι μια πάρα πολύ αξιόλογη δουλειά και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. Όλοι όσοι εργάζονται για την «Γαλάτεια» τόσο μπροστά όσο και από πίσω από τις κάμερες είναι πολύ αξιόλογοι επαγγελματίες.

Πού είσαι;

Είμαι στην Κύπρο, στη Λευκωσία συγκεκριμένα στην Αγλαντζιά, αλλά μου λείπει η Θεσσαλονίκη. Μια φορά την εβδομάδα βρίσκομαι στην Καλαβασό, από όπου και κατάγομαι.

Τι θέλεις;

 Θέλω να γίνονται τα πράγματα όπως πρέπει τη στιγμή που πρέπει, ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Να ζω την κάθε στιγμή όπως της αξίζει. Έχω πολλά όνειρα τα οποία θέλω να πραγματοποιηθούν και δεν αφορούν μόνο τον επαγγελματικό τομέα. Θέλω να ζω, να γελώ, να μην φοβάμαι και να βλέπω τον κόσμο να χαμογελά. Μακάρι να γινόταν να είμαστε όλοι καλά.

 

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Σταύρη Χρίστου

Ποια είσαι; Είμαι η Σταύρη, 23 ετών, απόφοιτος Καλών Τεχνών από το Πανεπιστήμιο University ...

Σάββας Καττάμης

Ο Σάββας Καττάμης μιλά με ήχους, όχι λόγια Tι κάνεις; Προσπαθώ να περάσω ένα ...

Repugno in Pugna

Οι Repugno in Pugna αντιμάχονται στη μάχη με μουσική Ποιοι είστε; Είμαστε οι Repugno ...

Σκεύη Λαού

Η Σκεύη Λαού κοιτάζει ευρυγώνια και εστιάζει Τι κάνεις; Τελείωσα στην Αγγλία καλές τέχνες, ...

Έλενα Χρίστου

Η Έλενα Χρίστου ονειρεύεται αφηρημένα σχήματα στο χαρτί Τι σχεδιάζεις;Φανταστικές φιγούρες και οργανικά σχήματα, ...

Γιώργος Ευαγόρου

Πού είσαι; Αυτό το χρονικό διάστημα βρίσκομαι στην Κύπρο. Μετά από έξι χρόνια στη ...

X