Ο Χρίστος και ο Στάθης είναι πίσω από το Toy Wars

Τι κάνετε;
Δημιουργήσαμε μια online σειρά ονομαζόμενη TOY WARS. Η σειρά διαδραματίζεται στο σπίτι ενός νέου ο οποίος κάνει συλλογή με κούκλες σούπερ ηρώων όπως Star wars, Marvel, DC comics, Dragon Ball, Mortal Kombat και πολλά άλλα. O νέος όμως είναι και φανατικός οπαδός της γυμναστικής και της καλής διατροφής. Στο δωμάτιό του έχει διάφορα συμπληρώματα διατροφής και ένα από αυτά, μια σκόνη ενέργειας (pre workout), σκορπίζεται στο δωμάτιο και δίνει ζωή στους σούπερ ήρωες. Οι σούπερ ήρωες, όπως γίνεται και στα comics, χωρίζονται σε καλούς και κακούς, και μεταξύ τους ξεκινούν έναν αγώνα επιβίωσης και επιβολής του δυνατότερου.

Πώς το σκεφτήκατε; Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μας, στη γυμναστική (Χρίστος) και ως μηχανικός ηλ. υπολογιστών (Στάθης), θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό. Χωρίς να έχουμε γνώσεις στη σκηνοθεσία, το σενάριο ή το στήσιμο μιας σειράς, ψάξαμε, μάθαμε και αρχίσαμε να χτίζουμε την ιδέα για το “Toy Wars”, το οποίο είναι μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα ιδέα.

Σε τι στοχεύετε; Ήδη έχουμε στείλει το trailer “Toy Wars” σε διάφορους πετυχημένους Youtubers του εξωτερικού, οι οποίοι μάλιστα έδειξαν ενδιαφέρον. Ο γνωστός Chris Jones της Pump Chasers επικοινώνησε μαζί μας, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και μας έστειλε το συμπλήρωμά του για να χρησιμοποιηθεί στη σειρά μας. Επίσης προώθησε τη σειρά μας στο κανάλι του και συμμετέχει ο ίδιος στο πρώτο επεισόδιο.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

  • Show Comments

You May Also Like

Έλενα Κοσιεφτά

Ποια είσαι; Είμαι η Έλενα Κοσιεφτά, δημιουργός των κοσμημάτων Riels Handy. Γεννήθηκα στο χωριό ...

Εgg Design Studio

H Νίκκη και η Γκλόρια «γεννούν» αβγο-ιδέες στη Λευκωσία Πού είστε; Μέσα σε ένα ...

Μαρίνα Ξενοφώντος

Η Μαρίνα Ξενοφώντος “ζει” στο “κοντέινερ” Πού βρίσκεσαι; Τον τελευταίο χρόνο βρίσκομαι στην οδό ...

Μιχάλης Κουλουμής

20.2.2011 Ο Μιχάλης Κουλουμής παίζει βιολί και ετοιμάζει δίσκο Τι έκανες; Μεγάλωσα σε μια ...

Χαρά Πολυκάρπου

Η Χαρά Πολυκάρπου βλέπει και ζωγραφίζει παράθυρα στον κόσμο Τι βλέπεις; Παρατηρώ την κίνηση ...

Εύη Τριανταφυλλίδη & Νεφέλη Μαλέκου

Ποιες είστε; Η Εύη Τριανταφυλλίδη (συγγραφέας) και η Νεφέλη Μαλέκου (Μαλή) (εικονογράφος) θέλουν να ...

X