Ο Χρίστος και ο Στάθης είναι πίσω από το Toy Wars

Τι κάνετε;
Δημιουργήσαμε μια online σειρά ονομαζόμενη TOY WARS. Η σειρά διαδραματίζεται στο σπίτι ενός νέου ο οποίος κάνει συλλογή με κούκλες σούπερ ηρώων όπως Star wars, Marvel, DC comics, Dragon Ball, Mortal Kombat και πολλά άλλα. O νέος όμως είναι και φανατικός οπαδός της γυμναστικής και της καλής διατροφής. Στο δωμάτιό του έχει διάφορα συμπληρώματα διατροφής και ένα από αυτά, μια σκόνη ενέργειας (pre workout), σκορπίζεται στο δωμάτιο και δίνει ζωή στους σούπερ ήρωες. Οι σούπερ ήρωες, όπως γίνεται και στα comics, χωρίζονται σε καλούς και κακούς, και μεταξύ τους ξεκινούν έναν αγώνα επιβίωσης και επιβολής του δυνατότερου.

Πώς το σκεφτήκατε; Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών μας, στη γυμναστική (Χρίστος) και ως μηχανικός ηλ. υπολογιστών (Στάθης), θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι ξεχωριστό. Χωρίς να έχουμε γνώσεις στη σκηνοθεσία, το σενάριο ή το στήσιμο μιας σειράς, ψάξαμε, μάθαμε και αρχίσαμε να χτίζουμε την ιδέα για το “Toy Wars”, το οποίο είναι μια πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα ιδέα.

Σε τι στοχεύετε; Ήδη έχουμε στείλει το trailer “Toy Wars” σε διάφορους πετυχημένους Youtubers του εξωτερικού, οι οποίοι μάλιστα έδειξαν ενδιαφέρον. Ο γνωστός Chris Jones της Pump Chasers επικοινώνησε μαζί μας, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του και μας έστειλε το συμπλήρωμά του για να χρησιμοποιηθεί στη σειρά μας. Επίσης προώθησε τη σειρά μας στο κανάλι του και συμμετέχει ο ίδιος στο πρώτο επεισόδιο.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Βασίλης Χαραλάμπους

Επιμέλεια: Θεοδώρα Χρυσοστόμου Πού είσαι; Μετά από εφτά όμορφα χρόνια στην Αθήνα και τελειώνοντας ...

Ελένη Μούζουρου

8.8.2010 Τι κάνεις; Εδώ και μερικούς μήνες ζώ και δουλεύω στο Βερολίνο Τι έχεις ...

Φάνη Αγησιλάου

Ποια είσαι; Ονομάζομαι Φάνη Αγησιλάου και είμαι εικαστικός. Έχω σπουδάσει Καλές Τέχνες στο όμορφο ...

Κωνσταντίνα Ανδρέου

Η Κωνσταντίνα Ανδρέου ντύνει και στήνει έργα στη σκηνή και στο πλατό Πού είσαι;Παντού ...

Νεφέλη Κεντώνη

Η Νεφέλη Κεντώνη βρίσκεται υπό κατασκευή με μελωδίες, λέξεις και εικόνες Ποια είσαι; Under ...

Έλενα Κοσιεφτά

Ποια είσαι; Είμαι η Έλενα Κοσιεφτά, δημιουργός των κοσμημάτων Riels Handy. Γεννήθηκα στο χωριό ...

X