Ποιος είσαι; 

Είμαι ο Χαράλαμπος Κλεάνθους ή, για πολλούς, ο BKAS. Είμαι DJ/Turntablist ενώ παράλληλα ασχολούμαι με την παραγωγή μουσικής. Είμαι μουσικός από πολύ μικρή ηλικία, παίζω σαξόφωνο εδώ και 15 χρόνια και έχω σπουδάσει Music Composition & Technology στην Αγγλία, στο University of Hertfordshire.

Τι κάνεις; 

Ασχολούμαι με το DJing εδώ και 7 χρόνια. Αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε διάφορα Bars-Clubs στη Λευκωσία και στη Λεμεσό. Αυτό το καλοκαίρι θα μου μείνει αξέχαστο και είναι από τα αγαπημένα μου, λόγω της συμμετοχής μου σε τέσσερα από τα μεγαλύτερα Music Festivals του νησιού. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τη μουσική και προσπαθώ να βελτιώσω τις δεξιότητές μου σε ό,τι αφορά τη δουλειά μου.

Τι θέλεις; 

Μου αρέσει ο ανταγωνισμός και οι εμπειρίες. Θέλω να διαγωνιστώ σε διάφορους διαγωνισμούς για την ανάδειξη του καλύτερου DJ στον κόσμο. Έχω υπόψη μου το επόμενο βήμα και ελπίζω πως σύντομα θα επιτύχω τον στόχο μου. Τι θέλω από αυτόν τον κόσμο; Περισσότερη αγάπη, ειρήνη σε όλο τον κόσμο!

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Λόνα Λαδόμματου

Ποια είσαι; Είμαι η Λόνα Λαδόμματου, μητέρα, φιλόζωη, δημιουργός και λάτρης της φύσης. Σπούδασα ...

Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο

Ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο πιστεύει στο “καλό” Πού είσαι; Τώρα; Στον καναπέ μου, ...

Στέφανος Ριρής

21.11.2010 Ο Στέφανος Ριρής βρίσκεται κάπου μεταξύ Καραϊβικής και Ακάμα, διδακτορικού και φλαμένκο Τι ...

Ελεονώρα και Πηνελόπη Βασιλείου

Ποιες είστε; Εγώ είμαι η Ελεονώρα Βασιλείου. Μόλις πριν 6 μήνες αποφοίτησα από τη ...

Βάλερι Σταύρου

Η Βάλερι Σταύρου είναι ροκ, ποπ, φολκ και λίγο μπλουζ Πού είσαι; Αυτή τη ...

Μαρίνα Δημητρίου

Η Μαρίνα Δημητρίου είναι η Λίζα η Σοσιαλίστρια Πού είσαι; Αυτό το διάστημα είμαι ...

X