Ποιος είσαι; 

Είμαι ο Χαράλαμπος Κλεάνθους ή, για πολλούς, ο BKAS. Είμαι DJ/Turntablist ενώ παράλληλα ασχολούμαι με την παραγωγή μουσικής. Είμαι μουσικός από πολύ μικρή ηλικία, παίζω σαξόφωνο εδώ και 15 χρόνια και έχω σπουδάσει Music Composition & Technology στην Αγγλία, στο University of Hertfordshire.

Τι κάνεις; 

Ασχολούμαι με το DJing εδώ και 7 χρόνια. Αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε διάφορα Bars-Clubs στη Λευκωσία και στη Λεμεσό. Αυτό το καλοκαίρι θα μου μείνει αξέχαστο και είναι από τα αγαπημένα μου, λόγω της συμμετοχής μου σε τέσσερα από τα μεγαλύτερα Music Festivals του νησιού. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τη μουσική και προσπαθώ να βελτιώσω τις δεξιότητές μου σε ό,τι αφορά τη δουλειά μου.

Τι θέλεις; 

Μου αρέσει ο ανταγωνισμός και οι εμπειρίες. Θέλω να διαγωνιστώ σε διάφορους διαγωνισμούς για την ανάδειξη του καλύτερου DJ στον κόσμο. Έχω υπόψη μου το επόμενο βήμα και ελπίζω πως σύντομα θα επιτύχω τον στόχο μου. Τι θέλω από αυτόν τον κόσμο; Περισσότερη αγάπη, ειρήνη σε όλο τον κόσμο!

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Βαγγέλης Αρτέμου

Ποιος είσαι; Ονομάζομαι Βαγγέλης Αρτέμου, είμαι 31 χρονών και είμαι εικαστικός. Είμαι απόφοιτος του ...

Μέλανη Σπαθιά

Ποια είσαι; Είμαι η Μέλανη Σπαθιά, εικονογράφος και μία από τα 3dots, Three Dots ...

Atout ‘A’ λέμε

Επιμέλεια: Μερόπη Μωυσέως / Φωτογραφία: Παύλος Βρυωνίδης Οι “Atout ‘A’ λέμε” λένε στον κόσμο ...

Αλέξανδρος Γιωρκάτζης

Ποιος είσαι; Αλήθεια, μέχρι ποιο βάθος μπορούμε να φτάσουμε για να απαντήσουμε αυτές τις ...

Νικόλ Δημητρίου

Η Νικόλ Δημητρίου χαράζει αναμνήσεις, εμπειρίες και στιγμές σε ζωντανή επιφάνεια Ποια είσαι; Είμαι ...

Ινάλ Μπιλσέλ

Ινάλ Μπιλσέλ δημιούργησε τη δική συσκευή για οπτικοακουστικά ταξίδια σε άλλους κόσμους Ποιος είσαι; ...

X