Ποιος είσαι; 

Είμαι ο Χαράλαμπος Κλεάνθους ή, για πολλούς, ο BKAS. Είμαι DJ/Turntablist ενώ παράλληλα ασχολούμαι με την παραγωγή μουσικής. Είμαι μουσικός από πολύ μικρή ηλικία, παίζω σαξόφωνο εδώ και 15 χρόνια και έχω σπουδάσει Music Composition & Technology στην Αγγλία, στο University of Hertfordshire.

Τι κάνεις; 

Ασχολούμαι με το DJing εδώ και 7 χρόνια. Αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε διάφορα Bars-Clubs στη Λευκωσία και στη Λεμεσό. Αυτό το καλοκαίρι θα μου μείνει αξέχαστο και είναι από τα αγαπημένα μου, λόγω της συμμετοχής μου σε τέσσερα από τα μεγαλύτερα Music Festivals του νησιού. Στον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι με τη μουσική και προσπαθώ να βελτιώσω τις δεξιότητές μου σε ό,τι αφορά τη δουλειά μου.

Τι θέλεις; 

Μου αρέσει ο ανταγωνισμός και οι εμπειρίες. Θέλω να διαγωνιστώ σε διάφορους διαγωνισμούς για την ανάδειξη του καλύτερου DJ στον κόσμο. Έχω υπόψη μου το επόμενο βήμα και ελπίζω πως σύντομα θα επιτύχω τον στόχο μου. Τι θέλω από αυτόν τον κόσμο; Περισσότερη αγάπη, ειρήνη σε όλο τον κόσμο!

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Αντρέας Λοΐζου

Ο Αντρέας Λοΐζου, άλλως NeW, δεν ζητάει πολλά Τι κάνεις; Κάνω υπομονή κυρίως και ...

Μέλανη Σπαθιά

Ποια είσαι; Είμαι η Μέλανη Σπαθιά, εικονογράφος και μία από τα 3dots, Three Dots ...

Βόρις Σαρρής

Ο Βόρις Σαρρής στα 17 του στοχάζεται το νόημα της ζωής Τι γράφεις; Στοχασμούς ...

Μαρίνα Δημητρίου

Η Μαρίνα Δημητρίου είναι η Λίζα η Σοσιαλίστρια Πού είσαι; Αυτό το διάστημα είμαι ...

Σταύρη Χρίστου

Ποια είσαι; Είμαι η Σταύρη, 23 ετών, απόφοιτος Καλών Τεχνών από το Πανεπιστήμιο University ...

Αναστασία Πασχάλη

Η Αναστασία Πασχάλη χορεύει στη Φλάνδρα Πού είσαι; Στο ξεκίνημα μιας νέας δουλειάς. Μετά ...

X