Φεστιβάλ Κύπρια: Εξάντληση εισιτηρίων με γοργούς ρυθμούς

Η πρώτη sold out παράσταση στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κύπρια ήταν ο θεατρικός «Αμερικανικός Βούβαλος» που θα παρουσιάσουν οι Φιλιππίδης, Μπέζος και Αυγουστίδης στη Λευκωσία

Αυξημένη κατά 25% σε σχέση με το σύνολο της περσινής διοργάνωσης είναι η πώληση των εισιτηρίων για τις παραστάσεις στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κύπρια.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη φετινή διοργάνωση ξεκίνησε πολύ καλά και προχωρεί με ταχείς ρυθμούς σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ, Άντη Παρτζίλη, ο οποίος προτρέπει το κοινό να φροντίσει εγκαίρως για τα εισιτήριά του, ειδικά αν θέλει καλές θέσεις στα κατά τόπους θέατρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν -μέχρι χθες- προπωληθεί 10 χιλιάδες εισιτήρια, ξεπερνώντας κατά δύο χιλιάδες το σύνολο των εισιτηρίων που κόπηκαν συνολικά κατά την περσινή διοργάνωση [!].

Οι sold out παραστάσεις

Το έργο του Ντέιβιντ Μάμετ «Αμερικανικός Βούβαλος» προσέλκυσε το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού, με αποτέλεσμα να εξαντληθούν πρώτα από όλες τις παραγωγές στο φετινό φεστιβάλ τα εισιτήρια για τη δεύτερη παράσταση (20:30) του έργου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 21 Σεπτεμβρίου (προς εξάντληση οδεύει και η πρώτη παράσταση στη Λευκωσία, την ίδια μέρα στις 18:00).

Τα φετινά «Κύπρια» έχουν ήδη προπωλήσει δύο χιλιάδες περισσότερα εισιτήρια απ’ όσο ολόκληρη την περσινή διοργάνωση. «Κι ακόμη τώρα επιστρέφει ο κόσμος από τις διακοπές», σχολιάζει ο Α. Παρτζίλης

Sold out είναι επίσης η συναυλία «Alexia: The untold story of women in jazz» στη Λευκωσία στις 6 Σεπτεμβρίου, η συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη στις 28 Σεπτεμβρίου και η μία από τέσσερις παραστάσεις του τσέχικου Image Theatre με την παράσταση μαύρου θεάτρου «The Best of Image» (πολύ κοντά στο sold out και οι υπόλοιπες).

Το φετινό φεστιβάλ ξεκίνησε στις 2 Σεπτεμβρίου με ένα αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο. Θα ακολουθήσει αύριο η συναυλία της Αλέξιας στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα εδώ.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Εργαστήρι Θεατρικής Διαχείρισης με τον Δρα Aleksandar Brkic

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, συνεχίζοντας να υποστηρίζει τα θέατρα σε όλα τα επίπεδα με ...

ΜΑΝΤΑΤΑ από το Χρονικό του Λεόντιου Μαχαιρά

Το κέντρο παραστατικών τεχνών ΜΙΤΟΣ, με τη νέα θεατρική του παραγωγή ΜΑΝΤΑΤΑ σε σκηνοθεσία ...

Ξανά στην Αξιοθέα από τον Σεπτέμβριο

Με μουσικές «Της Ανατολής…», μια συναυλία σε επιμέλεια του Πέτρου Λαζάρου, ξαναρχίζει τον Σεπτέμβριο ...

Έναρξη προβών για την καλοκαιρινή παραγωγή Αχαρνείς του Αριστοφάνη

Με την έναρξη των προβών για τη νέα, μεγάλη και πολυπρόσωπη καλοκαιρινή παραγωγή του ...

«Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα» στον ΘΟΚ

Ο ΘΟΚ παρουσιάζει σε παγκύπρια πρώτη τη νέα παραγωγή: «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα ...

31ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου: συνεχίζονται οι παραστάσεις

Συνεχίζεται μέχρι και τις 19 Νοεμβρίου, το 31ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου που διοργανώνεται από ...

X