Φεστιβάλ Κύπρια: Εξάντληση εισιτηρίων με γοργούς ρυθμούς

Η πρώτη sold out παράσταση στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κύπρια ήταν ο θεατρικός «Αμερικανικός Βούβαλος» που θα παρουσιάσουν οι Φιλιππίδης, Μπέζος και Αυγουστίδης στη Λευκωσία

Αυξημένη κατά 25% σε σχέση με το σύνολο της περσινής διοργάνωσης είναι η πώληση των εισιτηρίων για τις παραστάσεις στο φετινό Διεθνές Φεστιβάλ Κύπρια.

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη φετινή διοργάνωση ξεκίνησε πολύ καλά και προχωρεί με ταχείς ρυθμούς σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ, Άντη Παρτζίλη, ο οποίος προτρέπει το κοινό να φροντίσει εγκαίρως για τα εισιτήριά του, ειδικά αν θέλει καλές θέσεις στα κατά τόπους θέατρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν -μέχρι χθες- προπωληθεί 10 χιλιάδες εισιτήρια, ξεπερνώντας κατά δύο χιλιάδες το σύνολο των εισιτηρίων που κόπηκαν συνολικά κατά την περσινή διοργάνωση [!].

Οι sold out παραστάσεις

Το έργο του Ντέιβιντ Μάμετ «Αμερικανικός Βούβαλος» προσέλκυσε το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού, με αποτέλεσμα να εξαντληθούν πρώτα από όλες τις παραγωγές στο φετινό φεστιβάλ τα εισιτήρια για τη δεύτερη παράσταση (20:30) του έργου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 21 Σεπτεμβρίου (προς εξάντληση οδεύει και η πρώτη παράσταση στη Λευκωσία, την ίδια μέρα στις 18:00).

Τα φετινά «Κύπρια» έχουν ήδη προπωλήσει δύο χιλιάδες περισσότερα εισιτήρια απ’ όσο ολόκληρη την περσινή διοργάνωση. «Κι ακόμη τώρα επιστρέφει ο κόσμος από τις διακοπές», σχολιάζει ο Α. Παρτζίλης

Sold out είναι επίσης η συναυλία «Alexia: The untold story of women in jazz» στη Λευκωσία στις 6 Σεπτεμβρίου, η συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη στις 28 Σεπτεμβρίου και η μία από τέσσερις παραστάσεις του τσέχικου Image Theatre με την παράσταση μαύρου θεάτρου «The Best of Image» (πολύ κοντά στο sold out και οι υπόλοιπες).

Το φετινό φεστιβάλ ξεκίνησε στις 2 Σεπτεμβρίου με ένα αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο. Θα ακολουθήσει αύριο η συναυλία της Αλέξιας στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα εδώ.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Άνθρωποι του θεάτρου αποχαιρετούν τον Δημήτρη Χριστόφια

Στα κεντρικά γραφεία της ΠΕΟ στη Λευκωσία όπου βρίσκεται η σορός του Δημήτρη Χριστόφια ...

Λιοντάρια

Συγγραφείς: Βασίλης Μαυρογεωργίου, Κώστας Γάκης Σκηνοθεσία: Αλεξία Παπαλαζάρου Σκηνικά – Κοστούμια: Θέλμα Κασουλίδου Μουσική: ...

Buffer Fringe: Η καλλιτεχνική δημιουργία ως δημοκρατικοποίηση

Η ιδέα της μετατόπισης [displacement] αγκαλιάζει το φετινό Φεστιβάλ των Παραστατικών Τεχνών Buffer Fringe, ...

21o Πολιτιστικό Φεστιβάλ Πανεπιστημίου Κύπρου

Μια σειρά από εκδηλώσεις ξεκινούν στις 28 Μαΐου στο φετινό 21ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ του ...

Κύπριοι θεατρικοί συγγραφείς στην πλατφόρμα του The Greek Play Project

Το Κυπριακό Κέντρο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου (ΚΚΔΙΘ) συνεχίζει τη συνεργασία του με το ...

Απεβίωσε η ηθοποιός Φλωρεντία Δημητρίου

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου εκφράζει τη βαθιά του λύπη για το θάνατο της ηθοποιού ...

X