Διαγωνισμός έργων τέχνης από το Πανεπιστήμιο Κύπρου

 • Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διενεργεί Διαγωνισμό για την επιλογή των καταλληλότερων έργων τέχνης για τοποθέτηση στο Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του Πανεπιστήμιου Κύπρου στην Πανεπιστημιούπολη.

  Οι Ενδιαφερόμενοι Καλλιτέχνες μπορούν να παραλάβουν τα έγραφα του διαγωνισμού από την ιστοσελίδα του Τομέα Συμβάσεων και Αγορών του Πανεπιστημίου Κύπρου (www.ucy.ac.cy/procurement), επιλέγοντας το σύνδεσμο «Προκηρύξεις Διαγωνισμών» και ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται κάτω από τον τίτλο «Προκηρύξεις Εκτός Συστήματος e-Procurement».

  Στις 7 Μαρτίου, 2018 και ώρα 10:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στους χώρους όπου προτείνεται να τοποθετηθούν τα έργα τέχνης. Χώρος συγκέντρωσης για τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη ξενάγηση είναι η είσοδος του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου Κύπρου (Κτίριο ΚΟΔ-07).

  Για ερωτήματα που πιθανόν να προκύψουν σχετικά με τον παρόντα διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, Τομέας Συμβάσεων και Αγορών μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: procurement@ucy.ac.cy.

  Οι απαντήσεις στα εν λόγω ερωτήματα θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Τομέα Συμβάσεων και Αγορών του Πανεπιστημίου Κύπρου, στο χώρο που αναρτήθηκαν και τα έγγραφα του διαγωνισμού.

  Οι Ενδιαφερόμενοι Καλλιτέχνες ή εκπρόσωποί τους πρέπει να υποβάλουν τις Προτάσεις τους στις 20 Ιουνίου, 2018 από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 1:00 μ.μ. στην αίθουσα αρ. 010 που βρίσκεται στο ισόγειο του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων (κτίριο ΚΟΔ-07) στην Πανεπιστημιούπολη, Λεωφόρος Πανεπιστημίου 1, 2109 Αγλαντζιά, Λευκωσία.

   

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

   Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

  You May Also Like

  Αγωνία στον οίκο δημοπρασιών Artcurial που βγάζει στο σφυρί νέα έργα του Banksy

  Αγωνία στον οίκο δημοπρασιών Artcurial που βγάζει στο σφυρί αύριο τέσσερα έργα του καλλιτέχνη ...

  Ψευδής Ρομαντισμός | Έκθεση του Δημήτρη Νεοκλέους

  Fake: Είναι η ψευδής γνώση, η ψευδής πληροφορία, η ψευδής εμπειρία μέσα από ορισμένες ...

  «Remaking Frida»: 24 καλλιτέχνες εμπνέονται από την Φρίντα Κάλο

  Με αφορμή τη θεατρική παράσταση «Η πολύχρωμη Ιστορία της Φρίντα Κάλο» η Θεατρική Ομάδα ...

  Σεμινάριο για το χαρτί και το χρώμα από την ΕΓΕΚ

  Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για τη σημασία της ποιότητας του χαρτιού και του μελανιού σε ...

  Λίγα λουλούδια, αν θέλεις, στείλε μου…

  «Να θυμάσαι πως το χειμώνα εκεί,                  ...

  Η σύγκρουση μέσα από μια έκθεση φωτογραφικού βιβλίου

  Στο πλαίσιο του συνεδρίου φωτογραφίας του Διεθνούς Συνδέσμου Φωτογραφίας και Θεωρίας στις 22-24 Νοεμβρίου ...

  X