Διαγωνισμός έργων τέχνης από το Πανεπιστήμιο Κύπρου

 • Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διενεργεί Διαγωνισμό για την επιλογή των καταλληλότερων έργων τέχνης για τοποθέτηση στο Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του Πανεπιστήμιου Κύπρου στην Πανεπιστημιούπολη.

  Οι Ενδιαφερόμενοι Καλλιτέχνες μπορούν να παραλάβουν τα έγραφα του διαγωνισμού από την ιστοσελίδα του Τομέα Συμβάσεων και Αγορών του Πανεπιστημίου Κύπρου (www.ucy.ac.cy/procurement), επιλέγοντας το σύνδεσμο «Προκηρύξεις Διαγωνισμών» και ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται κάτω από τον τίτλο «Προκηρύξεις Εκτός Συστήματος e-Procurement».

  Στις 7 Μαρτίου, 2018 και ώρα 10:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί ξενάγηση στους χώρους όπου προτείνεται να τοποθετηθούν τα έργα τέχνης. Χώρος συγκέντρωσης για τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη ξενάγηση είναι η είσοδος του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου Κύπρου (Κτίριο ΚΟΔ-07).

  Για ερωτήματα που πιθανόν να προκύψουν σχετικά με τον παρόντα διαγωνισμό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, Τομέας Συμβάσεων και Αγορών μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: procurement@ucy.ac.cy.

  Οι απαντήσεις στα εν λόγω ερωτήματα θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Τομέα Συμβάσεων και Αγορών του Πανεπιστημίου Κύπρου, στο χώρο που αναρτήθηκαν και τα έγγραφα του διαγωνισμού.

  Οι Ενδιαφερόμενοι Καλλιτέχνες ή εκπρόσωποί τους πρέπει να υποβάλουν τις Προτάσεις τους στις 20 Ιουνίου, 2018 από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 1:00 μ.μ. στην αίθουσα αρ. 010 που βρίσκεται στο ισόγειο του Κέντρου Κοινωνικών Δραστηριοτήτων (κτίριο ΚΟΔ-07) στην Πανεπιστημιούπολη, Λεωφόρος Πανεπιστημίου 1, 2109 Αγλαντζιά, Λευκωσία.

   

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

   Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

  You May Also Like

  Παρατείνεται η έκθεση Cultural Heritage, one world, one future

  Παράταση μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2020 παίρνει η έκθεση με τίτλο Cultural heritage, ...

  ΠΛΗΜΜΥΡΑ από το Φανταστικό Θέατρο

  Τέσσερις Κύπριοι συγγραφείς εμπνέονται από έναν αρχαίο μύθο για να μιλήσουν για το σήμερα. ...

  Έκθεση «Αγωνίες-Διαμαντής»: ειδική ξενάγηση

  Σε μία ειδική ξενάγηση διάρκειας μιας ώρας, σας προσκαλεί η Λεβέντειος Πινακοθήκη, στην προσωρινή  ...

  Έργα του Γιώργου Λαππά στην Golden Gallery by Kapatays

  Η Golden Gallery by Kapatays είναι φιλοξενεί έκθεση έργων του Γιώργου Λάππα, ενός από ...

  Κάνουν τα κυπριακά μουσεία όλα αυτά τα πράγματα;

  Πριν από μερικές εκδόσεις, σε αυτές τις σελίδες, φιλοξενήσαμε μια συνέντευξη της διευθύντριας της ...

  «Τα παιδιά της Ριτσώνας»: έκθεση φωτογραφίας του Βασίλη Νίκα

  Στα παιδιά πρόσφυγες εστιάζει το φακό του ο Ελληνας φωτογράφος Βασίλης Νίκας, έκθεση του ...

  X