Ο Νέαρχος Κωνσταντίνου και η Αλεξία Οθωναίου στο EYEKON COMIC CON

Ο Νέαρχος Κωνσταντίνου κατέχει πτυχίο Master of Arts στο Communication Arts (με διάκριση) και πτυχίο Fine Arts σε Computer Graphics (Cum Laude) από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Νέας Υόρκης. Είναι ο δημιουργός των Framerender Studio και The Froo Mug & Co.. Είναι επίσης δημιουργός και συνιδρυτής της σειράς Current Comic Book Anthology.

 

 

Είναι ένας πολύπλευρος καλλιτέχνης με δεξιότητες πολλών μορφών, όπως το animation, το motion design και η εικονογράφηση. Εργάστηκε για εννέα χρόνια ως Senior Motion Designer στη Lumiere TV, ένα κυπριακό premium δίκτυο καλωδιακής τηλεόρασης, και για δύο χρόνια ως 3D/Graphic Designer στην Rolandos Enterprises Ltd. Παράλληλα, εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας και διδάσκει σε διάφορα σεμινάρια και βραχυπρόθεσμα μαθήματα στους τομείς των Motion Graphics, Animation και Eικονογράφησης. Έχει συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ τέχνης, κινηματογράφου και κόμικς, τόσο στη Κύπρο όσο και την Ελλάδα. Σήμερα εργάζεται ως Ειδικός Επιστήμονας στο Τμήμα Τεχνών της Σχολής Τεχνών και Παιδαγωγικών Επιστημών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στο EYEKON COMIC CON ο Νέαρχος θα σας περιμένει στο δικό του Comic Workshop για να ανακαλύψετε μαζί του τον φανταστικό κόσμο των κόμικς! Κατά την διάρκεια αυτού του workshop θα μάθετε πώς δημιουργούνται τα κόμικς και θα ενθαρρυνθείτε να ξεκινήσετε το δικό σας! Επίσης σε αυτό το 2ωρο «μάθημα» θα δείτε πώς μπορείτε να γράψετε μια σύντομη ιστορία για ένα ολοδικό σας comic book από το αρχικό στάδιο της ιδέας μέχρι το τελικό αποτέλεσμα!

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο Comic Workshop του Νέαρχου πρεπει να στειλουν email στο eyekoncomicon@yahoo.com

Θα τον βρείτε και στα κοινωνικά δίκτυα:

Facebook: www.facebook.com/framerenderstudio/

www.facebook.com/thefroomug/

instagram: www.instagram.com/thefroomug/

www.instagram.com/framerenderstudio/

Μερικά από τα έργα του:

 

Αλεξία Οθωναίου

Η Αλέξια Οθωναίου ζωγραφίζει, σκιτσάρει, εικονογραφεί και γράφει σενάρια για κόμικς. Έχει δημοσιεύσει εικονογραφήσεις και κόμικ σε ποικίλα έντυπα (Περιοδικό UNFOLLOW, Εφημερίδα των Συντακτών, Περιοδικό Διαβάζω, Παρά Πέντε, Athens Voice, κ.α.), έχει δημιουργήσει τα κόμικ άλμπουμ «Τσακισμένη Αυγή» (Jemma Press), “Dracula MGD” και “Dracula MGH” (σε συνεργασία Δ.Αδαμοπούλου, Jemma Press), Chemical Morpheus (σε συνεργασία Κ.Μακρή, Comicdom Press), Σύνδρομο #4 (σε συνεργασία Η.Κατιρτζιγιανόγλου, Comicdom Press), και “Bleeding Hearts» (σε συνεργασία Σ.Δερβενιώτη, Jemma Press). Eικονογραφεί παιδικά βιβλία και συμμετέχει σε εκθέσεις κόμικ και ζωγραφικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

http://www.alexiaothonaiou.com/

Μερικά από τα έργα της:

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Στο σινεμά με τα σκυλιά τους για το Isle of Dogs

Με τα αγαπημένα τους τετράποδα θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη νέα ταινία του Γουές ...

Κακογιάννης Retrospective

Ένα αφιέρωμα στο κινηματογραφικό έργο του Μιχάλη Κακογιάννη διοργανώνει το Ίδρυμα Μ. Κακογιάννη στους ...

Αποχαιρετισμός στον Εύη Γαβριηλίδη

Της Δέσποινας Μπεμπεδέλη | Φωτογραφία ©Χρίστος Αβρααμίδης Η Δέσποινα Μπεμπεδέλη έγραψε εκ μέρους όλων ...

Νίκη για δημιουργούς και δημοσιογράφους

Χώρος ανοιχτός στην ελευθερία της έκφρασης θα παραμείνει το διαδίκτυο, ωστόσο πλέον παύει να ...

Βιολιά σε ένταση | Αξιοσημείωτη η θέση βουλευτών υπέρ Καριόλου

Η Ελεγκτική υπηρεσία, αντί του Προγράμματος Ανάπτυξης Μουσικών Ταλέντων, βρέθηκε «κατηγορούμενη» κατά τη χθεσινή ...

Ανάγνωση παραμυθιών του Τζιάνι Ροντάρι στην ιστοσελίδα της Πρεσβείας της Ιταλίας

Η πρεσβεία της Ιταλίας λαμβάνει μέρος στο πρόγραμμα #WeAreItaly  και προτείνει δύο προγράμματα για ...

X