O ΘΟΚ δέχεται προτάσεις για τα εργαστήρια Τετάρτης

Οι προτάσεις θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο mmaleni@thoc.org.cy μέχρι το τέλος Ιουνίου 2018

Το Τμήμα Θεατρικής Ανάπτυξης ΘΟΚ ανακοινώνει ότι δέχεται προτάσεις/εισηγήσεις για το νέο κύκλο τρίωρων αυτοτελών εργαστηρίων θεάτρου, που θα οργανωθούν στοχευμένα για διαφορετική ειδική ομάδα ενδιαφέροντος το καθένα (π.χ. για νηπιαγωγούς, λογιστές, εκπαιδευτικούς, ηθοποιούς κλπ) ή και για το ευρύ κοινό και με συγκεκριμένο θέμα το καθένα, προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2018 και Φεβρουαρίου-Μαΐου 2019 στη δημοφιλή σειρά των Εργαστηρίων της Τετάρτης.

Εισηγήσεις γίνονται δεκτές τόσο από επαγγελματίες που επιθυμούν να διδάξουν, όσο και από ενδιαφερόμενους που πιστεύουν πως θα είναι χρήσιμο ένα εργαστήριο συγκεκριμένης θεματολογίας – και πρακτικού χαρακτήρα – και θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο mmaleni@thoc.org.cy μέχρι το τέλος Ιουνίου 2018. Οι προτάσεις για διδασκαλία εργαστηρίου να συμπεριλαμβάνουν τουλάχιστον τα εξής:

Α. Τίτλο εργαστηρίου

Β. Σε ποιους απευθύνεται το εργαστήρι

Γ. Περιγραφή του περιεχομένου και των στόχων αλλά και σύντομη περιγραφή του περιεχομένου τριών γραμμών που θα χρησιμοποιηθεί και ως βάση για την προβολή του αν επιλεγεί (σε δελτίο τύπου κλπ)

Δ. Τι θα χρειαστεί από πρακτικής απόψεως (π.χ. προβολέα, ήχο, καρέκλες, μαξιλάρια, να έρθουν με άνετα ρούχα οι συμμετέχοντες κλπ)

Ε.  Ιδανικό – Μέγιστο αριθμό ατόμων που μπορεί να παρακολουθήσει το εργαστήρι.  Εισηγούμαστε συνήθως μέχρι 25 άτομα, χωρίς αυτό να είναι αναγκαστικό.

Στ. Βιογραφικό εμψυχωτή, στοιχεία επικοινωνίας αλλά και σύντομη περιγραφή με τον τίτλο του διδάσκοντος π.χ. «Η Δρ Ελένη Γεωργίου είναι εκπαιδευτικός με ειδικότητα στο θεατρικό παιγνίδι και διδάσκει το XX μάθημα στο XX Πανεπιστήμιο»

Η τελική επιλογή των εργαστηρίων θα λάβει υπόψη όλες τις προτάσεις, τις ανάγκες που προκύπτουν αλλά και τη δυνατότητα υλοποίησής τους. Θα καταβληθεί προσπάθεια τα Εργαστήρια της Τετάρτης να καλύπτουν όσο το δυνατό πιο ευρύ φάσμα ομάδων ενδιαφέροντος.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του προγράμματος Μαρίνα Μαλένη στο 22864320 ή ηλεκτρονικά στο mmaleni@thoc.org.cy.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Η «Φαλακρή τραγουδίστρια» επιστρέφει με επιπλέον παραστάσεις

Η θεατρική ομάδα «Σόλο για Τρεις» μετά τις sold out παραστάσεις Φεβρουαρίου για το ...

«Το Παιχνίδι της Σφαγής» του Ευγένιου Ιονέσκο στην ΕΘΑΛ

Μια παράξενη ασθένεια έχει τρυπώσει σ’ αυτή την πόλη. Ξαφνικά οι άνθρωποι αρχίζουν να ...

Ο ήχος του όπλου

Ένα από τα σημαντικότερα έργα της ελληνικής δραματουργίας, το έργο Ο ήχος του όπλου ...

«Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» τον Μάιο στο Παττίχειο

Η ερωτική κωμωδία «Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα» ανεβαίνει στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, στις 17 & 18 Μαϊου 2018. ...

«Αγρυπνία» στο Κατ’ οίκον

Ο Πολυχώρος Κατ’ οίκον παρουσιάζει το έργο της Ανθής Ζαχαριάδου «Αγρυπνία» υπό την μορφή σκηνοθετημένου ...

pανωλεθρίa | stand-up tragedy

Η θεατρική ομάδα ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ παρουσιάζει την παράσταση «pανωλεθρίa• stand-up tragedy» με τον Γιώργο Αναγιωτό. ...

X