O ΘΟΚ δέχεται προτάσεις για τα εργαστήρια Τετάρτης

Οι προτάσεις θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο mmaleni@thoc.org.cy μέχρι το τέλος Ιουνίου 2018

Το Τμήμα Θεατρικής Ανάπτυξης ΘΟΚ ανακοινώνει ότι δέχεται προτάσεις/εισηγήσεις για το νέο κύκλο τρίωρων αυτοτελών εργαστηρίων θεάτρου, που θα οργανωθούν στοχευμένα για διαφορετική ειδική ομάδα ενδιαφέροντος το καθένα (π.χ. για νηπιαγωγούς, λογιστές, εκπαιδευτικούς, ηθοποιούς κλπ) ή και για το ευρύ κοινό και με συγκεκριμένο θέμα το καθένα, προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2018 και Φεβρουαρίου-Μαΐου 2019 στη δημοφιλή σειρά των Εργαστηρίων της Τετάρτης.

Εισηγήσεις γίνονται δεκτές τόσο από επαγγελματίες που επιθυμούν να διδάξουν, όσο και από ενδιαφερόμενους που πιστεύουν πως θα είναι χρήσιμο ένα εργαστήριο συγκεκριμένης θεματολογίας – και πρακτικού χαρακτήρα – και θα πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο mmaleni@thoc.org.cy μέχρι το τέλος Ιουνίου 2018. Οι προτάσεις για διδασκαλία εργαστηρίου να συμπεριλαμβάνουν τουλάχιστον τα εξής:

Α. Τίτλο εργαστηρίου

Β. Σε ποιους απευθύνεται το εργαστήρι

Γ. Περιγραφή του περιεχομένου και των στόχων αλλά και σύντομη περιγραφή του περιεχομένου τριών γραμμών που θα χρησιμοποιηθεί και ως βάση για την προβολή του αν επιλεγεί (σε δελτίο τύπου κλπ)

Δ. Τι θα χρειαστεί από πρακτικής απόψεως (π.χ. προβολέα, ήχο, καρέκλες, μαξιλάρια, να έρθουν με άνετα ρούχα οι συμμετέχοντες κλπ)

Ε.  Ιδανικό – Μέγιστο αριθμό ατόμων που μπορεί να παρακολουθήσει το εργαστήρι.  Εισηγούμαστε συνήθως μέχρι 25 άτομα, χωρίς αυτό να είναι αναγκαστικό.

Στ. Βιογραφικό εμψυχωτή, στοιχεία επικοινωνίας αλλά και σύντομη περιγραφή με τον τίτλο του διδάσκοντος π.χ. «Η Δρ Ελένη Γεωργίου είναι εκπαιδευτικός με ειδικότητα στο θεατρικό παιγνίδι και διδάσκει το XX μάθημα στο XX Πανεπιστήμιο»

Η τελική επιλογή των εργαστηρίων θα λάβει υπόψη όλες τις προτάσεις, τις ανάγκες που προκύπτουν αλλά και τη δυνατότητα υλοποίησής τους. Θα καταβληθεί προσπάθεια τα Εργαστήρια της Τετάρτης να καλύπτουν όσο το δυνατό πιο ευρύ φάσμα ομάδων ενδιαφέροντος.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υπεύθυνη του προγράμματος Μαρίνα Μαλένη στο 22864320 ή ηλεκτρονικά στο mmaleni@thoc.org.cy.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

«Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα» με υπέρτιτλους

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου ενημερώνει το κοινό ότι η παράσταση για την παραγωγή «Ποιος ...

Τα «Κυπριαμύθια» επιστρέφουν με επιπλέον παραστάσεις

Μετά από τις sold out παραστάσεις του καλοκαιριού, τα «Κυπριαμύθια» επιστρέφουν δυναμικά και για ...

«Ιστορία χωρίς τέλος» στο WhereHaus

Η θεατρική ομάδα Never Ending Story παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση «Ιστορία χωρίς τέλος», βασισμένη ...

Η Λυδία Κονιόρδου είναι «Η Δράκαινα» στον ΘΟΚ

Το θεατρικό έργο του Δημήτρη Μπόγρη ανεβαίνει στον ΘΟΚ σε σκηνοθεσία της Λυδίας Κονιόρδου, ...

«Ο άνθρωπος μαξιλάρι» στο Θέατρο Ανεμώνα

Η καινούρια μας παραγωγή κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 20 Μαρτίου μέχρι 26 Απριλίου με ...

Ο ΘΟΚ αποχαιρετά την Άλκη Ζέη

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλε ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου για την Άλκη Ζέη, η οποία απεβίωσε ...

X