«POST»: έκθεση από φοιτητές Καλών Τεχνών Πανεπιστημίου Frederick

Η ποιότητα και ο επαγγελματισμός στον τομέα του δημιουργικού σχεδιασμού αντικατοπτρίζονται στα έργα των φοιτητών της έκθεσης POST προκαλώντας τη φαντασία και το ενδιαφέρον του θεατή

Το Τμήμα Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Frederick παρουσιάζει την ετήσια έκθεση των φοιτητών του με τίτλο «POST». Φοιτητές των προγραμμάτων σπουδών των Γραφικών Τεχνών & Διαφημιστικού Σχεδίου, Σχεδιασμού Εσωτερικών Χώρων, Σχεδίου Μόδας & Εικόνας και Οπτικοακουστικής Επικοινωνίας, θα παρουσιάσουν τις δουλειές τους στον εκθεσιακό χώρο Isnotgallery στη Λευκωσία, από τις 20 μέχρι και τις 23 Ιουνίου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 20 Ιουνίου, στις 7:30μμ. Ώρες επισκέψεων: 10:00πμ-01:00μμ/05:00μμ-08:00μμ.

Ο πειραματισμός, η δημιουργική σκέψη, η κριτική άποψη και η κοινωνική διάσταση του design αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας του Τμήματος Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Πανεπιστημίου Frederick. Το Τμήμα προάγει τη διαμόρφωση δημιουργικών και ευσυνείδητων επαγγελματιών, με ευρεία γνώση των σύγχρονων τεχνολογιών και εφαρμογών του design, οι οποίοι είναι σε θέση να δραστηριοποιηθούν στις πολυμορφικές και εναλλακτικές τάσεις τις σύγχρονης αγοράς. Εφαρμόζοντας επίκαιρες πρακτικές και μεθόδους διδασκαλίας, το Τμήμα δίνει έμφαση στις φρέσκες ιδέες, υποστηρίζει το πάθος για τον σχεδιασμό, το χιούμορ αλλά και το ανοικτό πνεύμα.

Η ποιότητα και ο επαγγελματισμός στον τομέα του δημιουργικού σχεδιασμού αντικατοπτρίζονται στα έργα των φοιτητών της έκθεσης POST προκαλώντας τη φαντασία και το ενδιαφέρον του θεατή. H τελική έκθεση είναι το αποκορύφωμα της σκληρής δουλειάς και των προσπαθειών των φοιτητών και των καθηγητών τους, που για ακόμα μια φορά παρουσιάζουν μια πρωτοπόρα και άρτια ενότητα δουλειάς.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

«Past Present»: έκθεση από την ομάδα Arts Ceramica

Την πρώτη της έκθεση στην Κύπρο διοργανώνει η ομάδα Arts Ceramica, με τίτλο «Past Present», ...

Αναβάλλεται η έκθεση της Θεοπίστης Στυλιανού-Λάμπερτ στο «Φυτώριο»

Μέχρι νεοτέρας αναβάλλεται η έκθεση «Arte-facts», η νέα ατομική έκθεση και παρουσίαση φωτογραφικού βιβλίου ...

Ένα υπαίθριο δωμάτιο ξενοδοχείου ως εικαστική εγκατάσταση

Δύο Ελβετοί εικαστικοί προσφέρουν επτά υπαίθρια “δωμάτια ξενοδοχείου” αυτό το καλοκαίρι σε έναν “χώρο ...

Οι 5 ακριβότεροι πίνακες όλων των εποχών

Η τέχνη είναι ακριβή. Και τα τελευταία δέκα και κάτι χρόνια έχει γίνει ακόμη ...

«Ο άπατρις λαός των Ροχίνγκια στο Μπαγκλαντές»|Έκθεση φωτογραφίας Κάτιας Χριστοδούλου

Η διεθνώς βραβευμένη φωτογράφος Κάτια Χριστοδούλου παρουσιάζει έκθεση φωτογραφίας από την αποστολή των ”Εθελοντών ...

8 πραγματικές τοποθεσίες διάσημων έργων ζωγραφικής που μπορείτε να επισκεφθείτε σήμερα

Από ένα καφενείο στον ονειρικό νότο της Γαλλίας έως ένα εξοχικό σπίτι στο Οχάιο, ...

X