Βραδιά jazz, funk και ηλεκτρονικής μουσικής στην Παλιά Ηλεκτρική

Το μουσικό σχήμα Mighty Sugarcane θα παίξει ζωντανά, ενώ οι μουσικές επιλογές των dj's θα ξεσηκώσουν το κοινό

Μια βραδιά Jazz, Funk και Ηλεκτρονικής μουσικής θα φιλοξενήσει την Πέμπτη 28 Ιουνίου, ο κήπος της Παλιάς Ηλεκτρικής, με ζωντανή μπάντα, DJs, οπτικοακουστικά εφέ και πολλά άλλα.

Στο πλαίσιο αυτής της μουσικής βραδιάς, την πρώτη τους εμφάνιση θα πραγματοποιήσουν οι μουσικοί του ανερχόμενου σχήματος «Mighty Sugarcane» με μια πρωτοποριακή συλλογή από διάφορα ακούσματα.

Οι «Mighty Sugarcane» είναι ένα ηλεκτρονικό Jazz-funk συγκρότημα που παίζει πρωτότυπη μουσική με τη χρήση ηλεκτρονικών samples, συνθεσάιζερ και σκληρών grooves. Οι πιασάρικες συνθέσεις και οι live εμφανίσεις τους, βοήθησαν γρήγορα στο να ξεχωρίζουν, με το κάθε μέλος της μπάντας να έχει τον ξεχωριστό του ρόλο στη διαμόρφωση του ήχου τους. Είτε ακούγονται ήχοι διαπεραστικοί, βιρτουόζικες γραμμές μπάσου η γκρουβάτα τυμπάνα, το τρίο συνδυάζει τις επιρροές των γιγάντων της τζαζ με τους ήχους των πρωτοπόρων της ηλεκτρονικής μουσικής. Με τον Μάριο Τακούση στα πλήκτρα και ‘vocoder’, τον Cahit Kutrafalı στο ηλεκτρονικό μπάσο και τον Στέλιο Ξυδιά στα ντράμς, το σχήμα θα επιχειρήσει να ταξιδέψει τους ακροατές σε μια ευχάριστη εναλλακτική διάσταση όπου θα κυριαρχούν αξιόλογες φωνητικές ικανότητες, επιδεξιότητα στο μπάσο και στην εκτέλεση των κομματιών.

Οι καλλιτέχνες υπόσχονται μια δημιουργική και εκλεκτή μουσική βραδιά ενώ οι DJs Bombasoul, Claudio και Xydias θα φροντίσουν να διατηρήσουν μια χορευτική jazz και ηλεκτρονική διάθεση, πριν και μετά το LIVE. Ο χώρος και η ολική εμπειρία θα ενισχύεται επίσης με τη βοήθεια visual εφέ από τον ταλαντούχο Χάρη. Επιπλέον, οι λάτρεις της μουσικής θα έχουν την ευχέρεια να ψάξουν μέσα σε μια ευρεία ποικιλία βινυλίων απο το «Δισκάδικο Ο Μάγος».

Οι MightySugarcane σε μια ζωντανή εμφάνιση στον κήπο της Παλιάς Ηλεκτρικής (Τεμπών 3, 1016, Λευκωσία), την Πέμπτη 28 Ιουνίου από τις 21:00 μέχρι τις 01:30. Η ζωντανή μουσική ξεκινά στις 22:15. Είσοδος: 6 ευρώ.

Διοργάνωση: Cloud10 Promotions

 

 

 

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Χορωδιακή παρέλαση και Schoolfest στο κέντρο της Λευκωσίας

Δύο χιλιάδες χορωδοί συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση της «Μέρας Τραγουδιού», που διοργανώνει για δεύτερη ...

Σηκώνει αυλαία η 58η Γιορτή του Κρασιού στη Λεμεσό

Εγκαινιάζεται σήμερα η 58η Γιορτή του Κρασιού, η οποία φέτος είναι αφιερωμένη στη μνήμη ...

Το νέο μουσικό εγχείρημα της δικοινοτικής Ορχήστρας Μουσικής Δωματίου

Την επιστροφή τους στη σκηνή για ακόμη φορά ετοιμάζουν τα μέλη της δικοινοτικής Ορχήστρας ...

Οδηγός επιβίωσης | Φέγγαρος 2018

ΦΑΕ Στο φεστιβάλ θα βρεις το καλύτερο street food σε πολύ καλές τιμές! Burgers ...

Κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ του Στάθη Αραμπατζή

Το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ κυκλοφόρησε ο καλλιτέχνης Στάθης Αραμπατζής, με τίτλο «Άγρια Μέρα». Πρόκειται ...

Προκήρυξη θέσεων στη Μουσική Σχολή της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου

Αιτήσεις για την πρόσληψη καθηγητών στη Μουσική Σχολή της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Κύπρου δέχεται ...

X