Βραδιά jazz, funk και ηλεκτρονικής μουσικής στην Παλιά Ηλεκτρική

Το μουσικό σχήμα Mighty Sugarcane θα παίξει ζωντανά, ενώ οι μουσικές επιλογές των dj's θα ξεσηκώσουν το κοινό

Μια βραδιά Jazz, Funk και Ηλεκτρονικής μουσικής θα φιλοξενήσει την Πέμπτη 28 Ιουνίου, ο κήπος της Παλιάς Ηλεκτρικής, με ζωντανή μπάντα, DJs, οπτικοακουστικά εφέ και πολλά άλλα.

Στο πλαίσιο αυτής της μουσικής βραδιάς, την πρώτη τους εμφάνιση θα πραγματοποιήσουν οι μουσικοί του ανερχόμενου σχήματος «Mighty Sugarcane» με μια πρωτοποριακή συλλογή από διάφορα ακούσματα.

Οι «Mighty Sugarcane» είναι ένα ηλεκτρονικό Jazz-funk συγκρότημα που παίζει πρωτότυπη μουσική με τη χρήση ηλεκτρονικών samples, συνθεσάιζερ και σκληρών grooves. Οι πιασάρικες συνθέσεις και οι live εμφανίσεις τους, βοήθησαν γρήγορα στο να ξεχωρίζουν, με το κάθε μέλος της μπάντας να έχει τον ξεχωριστό του ρόλο στη διαμόρφωση του ήχου τους. Είτε ακούγονται ήχοι διαπεραστικοί, βιρτουόζικες γραμμές μπάσου η γκρουβάτα τυμπάνα, το τρίο συνδυάζει τις επιρροές των γιγάντων της τζαζ με τους ήχους των πρωτοπόρων της ηλεκτρονικής μουσικής. Με τον Μάριο Τακούση στα πλήκτρα και ‘vocoder’, τον Cahit Kutrafalı στο ηλεκτρονικό μπάσο και τον Στέλιο Ξυδιά στα ντράμς, το σχήμα θα επιχειρήσει να ταξιδέψει τους ακροατές σε μια ευχάριστη εναλλακτική διάσταση όπου θα κυριαρχούν αξιόλογες φωνητικές ικανότητες, επιδεξιότητα στο μπάσο και στην εκτέλεση των κομματιών.

Οι καλλιτέχνες υπόσχονται μια δημιουργική και εκλεκτή μουσική βραδιά ενώ οι DJs Bombasoul, Claudio και Xydias θα φροντίσουν να διατηρήσουν μια χορευτική jazz και ηλεκτρονική διάθεση, πριν και μετά το LIVE. Ο χώρος και η ολική εμπειρία θα ενισχύεται επίσης με τη βοήθεια visual εφέ από τον ταλαντούχο Χάρη. Επιπλέον, οι λάτρεις της μουσικής θα έχουν την ευχέρεια να ψάξουν μέσα σε μια ευρεία ποικιλία βινυλίων απο το «Δισκάδικο Ο Μάγος».

Οι MightySugarcane σε μια ζωντανή εμφάνιση στον κήπο της Παλιάς Ηλεκτρικής (Τεμπών 3, 1016, Λευκωσία), την Πέμπτη 28 Ιουνίου από τις 21:00 μέχρι τις 01:30. Η ζωντανή μουσική ξεκινά στις 22:15. Είσοδος: 6 ευρώ.

Διοργάνωση: Cloud10 Promotions

 

 

 

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Man Duo: οι Φινλανδοί του Lefkosia Loop Festival 2018

Πρώτη φορά στην Κύπρο και οι Φινλανδοί Man Duo είναι «πολύ ενθουσιασμένοι για την ...

7ο ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΑΣ

Ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού από τα πρώτα χρόνια της ίδρυσης του δίνει ιδιαίτερη έμφαση ...

Αναβάλλεται για το 2021 το Φεστιβάλ Φέγγαρος

Την αναβολή του για τη φετινή χρονιά, οπότε θα γιόρταζε τα 10χρονα του, ανακοίνωσε ...

Οι γυναίκες του Φέγγαρου

Women have the power στο φετινό line up του μουσικού φεστιβάλ Φέγγαρος, που πραγματοποιείται ...

Συναντήσεις αυτοσχεδιασμού, παραστατικών και εικαστικών τεχνών

Στις 27 Ιανουαρίου 2019 ξεκινά μια νέα σειρά συναντήσεων αυτοσχεδιασμού.Πρόκειται για μία συλλογική προσπάθεια συνένωσης ...

Η καλλιτέχνης Mercedes Peón στο Rialto World Music Festival

Μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες της σύγχρονης έθνικ σκηνής στην Ευρώπη, η Mercedes Peón ...

X