Βραδιά jazz, funk και ηλεκτρονικής μουσικής στην Παλιά Ηλεκτρική

Το μουσικό σχήμα Mighty Sugarcane θα παίξει ζωντανά, ενώ οι μουσικές επιλογές των dj's θα ξεσηκώσουν το κοινό

Μια βραδιά Jazz, Funk και Ηλεκτρονικής μουσικής θα φιλοξενήσει την Πέμπτη 28 Ιουνίου, ο κήπος της Παλιάς Ηλεκτρικής, με ζωντανή μπάντα, DJs, οπτικοακουστικά εφέ και πολλά άλλα.

Στο πλαίσιο αυτής της μουσικής βραδιάς, την πρώτη τους εμφάνιση θα πραγματοποιήσουν οι μουσικοί του ανερχόμενου σχήματος «Mighty Sugarcane» με μια πρωτοποριακή συλλογή από διάφορα ακούσματα.

Οι «Mighty Sugarcane» είναι ένα ηλεκτρονικό Jazz-funk συγκρότημα που παίζει πρωτότυπη μουσική με τη χρήση ηλεκτρονικών samples, συνθεσάιζερ και σκληρών grooves. Οι πιασάρικες συνθέσεις και οι live εμφανίσεις τους, βοήθησαν γρήγορα στο να ξεχωρίζουν, με το κάθε μέλος της μπάντας να έχει τον ξεχωριστό του ρόλο στη διαμόρφωση του ήχου τους. Είτε ακούγονται ήχοι διαπεραστικοί, βιρτουόζικες γραμμές μπάσου η γκρουβάτα τυμπάνα, το τρίο συνδυάζει τις επιρροές των γιγάντων της τζαζ με τους ήχους των πρωτοπόρων της ηλεκτρονικής μουσικής. Με τον Μάριο Τακούση στα πλήκτρα και ‘vocoder’, τον Cahit Kutrafalı στο ηλεκτρονικό μπάσο και τον Στέλιο Ξυδιά στα ντράμς, το σχήμα θα επιχειρήσει να ταξιδέψει τους ακροατές σε μια ευχάριστη εναλλακτική διάσταση όπου θα κυριαρχούν αξιόλογες φωνητικές ικανότητες, επιδεξιότητα στο μπάσο και στην εκτέλεση των κομματιών.

Οι καλλιτέχνες υπόσχονται μια δημιουργική και εκλεκτή μουσική βραδιά ενώ οι DJs Bombasoul, Claudio και Xydias θα φροντίσουν να διατηρήσουν μια χορευτική jazz και ηλεκτρονική διάθεση, πριν και μετά το LIVE. Ο χώρος και η ολική εμπειρία θα ενισχύεται επίσης με τη βοήθεια visual εφέ από τον ταλαντούχο Χάρη. Επιπλέον, οι λάτρεις της μουσικής θα έχουν την ευχέρεια να ψάξουν μέσα σε μια ευρεία ποικιλία βινυλίων απο το «Δισκάδικο Ο Μάγος».

Οι MightySugarcane σε μια ζωντανή εμφάνιση στον κήπο της Παλιάς Ηλεκτρικής (Τεμπών 3, 1016, Λευκωσία), την Πέμπτη 28 Ιουνίου από τις 21:00 μέχρι τις 01:30. Η ζωντανή μουσική ξεκινά στις 22:15. Είσοδος: 6 ευρώ.

Διοργάνωση: Cloud10 Promotions

 

 

 

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Πρόσκληση υποβολής συμμετοχής στο 6ο Cyprus Jazz & World Music Showcase

Στις 28 και 29 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το φετινό 6ο Cyprus Jazz & World ...

Φθινόπωρο στο klubd

Τον Οκτώβριο το klubd επιστρέφει για την δέκατη του χρονιά. Πέραν της ανακαίνισης του ...

«Ο υπέροχος κύριος Μάνος»

Ένα ιδιαίτερο ρεσιτάλ για πιάνο και φωνή με επίκεντρο τα τραγούδια του Μάνου Ελευθερίου ...

5o Windcraft Music Fest στα Κατύδατα

Το Windcraft Music Fest επιστρέφει για πέμπτη χρονιά σε μια διήμερη μουσική γιορτή, στις 11 και ...

«Beaming Light» από τον Freedom Candlemaker

Συνέντευξη στην Κατερίνα Μιχάηλου Μία ηχητική εξέλιξη της προϋπάρχουσας δουλειάς του χαρακτηρίζει το νέο ...

Μαρινέλλα και Κώστας Μακεδόνας μαζί επί σκηνής

Η Μαρινέλλα και ο Κώστας Μακεδόνας, μέχρι στιγμής «συναντήθηκαν» μόνο σε δισκογραφικό επίπεδο και ...

X