Ο Αντώνης Κοΐζας Καλλιτεχνικός Διευθυντής των Κιθαριστικών Φεστιβάλ στην Ελλάδα

Καλλιτεχνικός  Διευθυντής, της συνένωσης των δύο Ορχηστρών, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών θα είναι επίσης ο Αντώνης Κοΐζας

Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και ιδρυτής της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου «100 Κιθάρες», Αντώνης Κοΐζας θα είναι ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής των Κιθαριστικών Φεστιβάλ στην Ελλάδα με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και η απόφαση αφορά και όλες τις διοργανώσεις του συλλόγου.


Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών και της Κιθαριστικής Ορχήστρας Κύπρου που υπέγραψαν μεταξύ τους το μνημόνιο συνεργασίας.

Παράλληλα η «Ελληνική Κιθαριστική Ορχήστρα» του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, καθώς και τα τρία Κιθαριστικά Σύνολα του Συλλόγου (Apollon – Nikea – Piraeus) θα συμπράττουν καλλιτεχνικά, αλλά και συνδυαστικά με την «Κιθαριστική Ορχήστρα Κύπρου», ως ένα κορυφαίο μουσικό σύνολο προτάσσοντας υψηλές πολιτιστικές αξίες μέσω της κουλτούρας, του κυπριακού ελληνισμού.

Καλλιτεχνικός  Διευθυντής, της συνένωσης των δύο Ορχηστρών, με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών θα είναι επίσης ο Αντώνης Κοΐζας, ο οποίος σε συνεργασία με το Δ.Σ. του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, θα επιλέγει τους κατά τόπους Καλλιτεχνικούς Διευθυντές των Ορχηστρών, ανά γεωγραφική περιφέρεια, με κριτήρια εκπαιδευτικά, καλλιτεχνικά, αλλά και παιδαγωγικού – κοινωνικού ήθους.

Την Καλλιτεχνική Οργάνωση των από κοινού συναυλιών των δύο Ορχηστρών, αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κιθαριστών, Στέλιος Γκόλγκαρης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Ανακαλύψτε τον Μπετόβεν από τη ΣΟΚ

Ποιος ήταν άραγε; Μήπως ο τελευταίος από τους αυστηρά κλασικούς συνθέτες; Ή πάλι ο ...

Η Συμφωνική Ορχήστρα συμπράττει με το Sistema Cyprus

Τις επόμενες της οικογενειακές συναυλίες ανακοίνωσε η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου που έχουν τίτλο Ας ...

Φιλανθρωπική μουσική παράσταση: «Ιστορίες και Τραγούδια»

Το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού παρουσιάζει μια μουσική παράσταση με «Ιστορίες και Τραγούδια» της ...

6o Φεστιβάλ Ροκ Μουσικής στο Aphrodite Hills Resort

Το Φεστιβάλ Ροκ Μουσικής του Aphrodite Hills Hotel by Atlantica επιστρέφει για 6η συνεχή ...

1ο Φεστιβάλ Λευκωσίας: Πρεμιέρα με a-listers

Μια εντυπωσιακή επιλογή παραγωγών περιλαμβάνει το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας, το πρόγραμμα του οποίου παρουσιάστηκε ...

X