Έλενα Αντώρκα

Ποια είσαι;
Είμαι η Έλενα Αντώρκα, γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στη Λεμεσό. Έχω σπουδάσει χορό στο Κονσερβατόριο της Κολωνίας στη Γερμανία, αργότερα σπούδασα διακόσμηση εσωτερικού χώρου, ενώ σήμερα ασχολούμαι κυρίως με τον σχεδιασμό και τη δημιουργία υφασμάτινων αξεσουάρ.

Τι κάνεις;
Το καλοκαίρι φτιάχνω τσάντες, σακίδια, καπέλα, κοσμήματα από ύφασμα και άλλα πολλά. Τον χειμώνα ένα από τα αγαπημένα μου αξεσουάρ (εκτός από τις τσάντες) είναι τα neck warmers που λειτουργούν ως κασκόλ / κουκούλες. Μου αρέσει να δημιουργώ μοναδικά κομμάτια που αντιπροσωπεύουν τη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου που επιλεγεί τις τσάντες ή τα αξεσουάρ μου. Απολαμβάνω ιδιαίτερα να επιλεγώ τα υφάσματά μου από ντόπια υφασματοπωλεία και να συνδυάζω τα χρώματα / μοτίβα του κάθε κομματιού. Με αυτό τον τρόπο αισθάνομαι ότι το κάθε δημιούργημα κουβαλά και μια δική του ιστορία.

Τι θέλεις;
Θέλω να συνεχίσω να δημιουργώ με ύφασμα καθώς επίσης να γνωρίσω και να συνεργαστώ με άλλους ανθρώπους στον τομέα αυτό. Επίσης, θα ήθελα να συνεχίσω να απολαμβάνω αυτό που κάνω και παράλληλα να βελτιώνομαι τόσο επαγγελματικά αλλά και προσωπικά.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Κωνσταντίνος Γένης

25.9.2011 Ο Κωνσταντίνος Γένης “διέπραξε” ένα φεστιβάλ για το οποίο δεν μετανιώνει με τίποτα ...

Χριστίνα Χριστοφή

Η Χριστίνα Χριστοφή βλέπει, κυρίως, χρώματα Τι ζωγραφίζεις; Ζωγραφίζω τον εαυτό μου και τις ...

Ιφιγένεια Παπαγεωργίου

Ποια είσαι; Είμαι η Ιφιγένεια Παπαγεωργίου και κατάγομαι από τη Λεμεσό. Είμαι embroidery street ...

Talat Gokdemir

O Ταλάτ Γκoκντεμίρ ζει στο Λονδίνο, κάνει ταινίες για την Κύπρο Τι κάνεις; Θεωρώ ...

Μάριος Κακουλλή και Ειρήνη Ανδρονίκου

O Μάριος Κακουλλή και η Ειρήνη Ανδρονίκου ψάχνονται ψάχνοντας Tι κάνετε;Ακούμε. Βλέπουμε. Παρατηρούμε. Παίζουμε. ...

Ελένη Χανδριώτου

Πού είσαι; Με βρίσκετε σε μια μεταβατική περίοδο -λίγες βδομάδες πριν την αποφοίτησή μου ...

X