Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής  Περιφέρειας Πάφου(ΕΤΑΠ) χαιρετίζει την θετική εξέλιξη να συμπεριληφθεί  η Πάφος στην διαδρομή Ρομαντικής Ευρώπης -ως Ρομαντικός Προορισμός (Romantic Destination) και ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΤΑΠ, η  συμπερίληψη της Πάφου στην εν λόγω διαδρομή τιμά τον προορισμό επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά την διαφορετικότητα της από άλλους παγκόσμιους προορισμούς ενώ παράλληλα προσφέρει ευκαιρίες περαιτέρω προβολής.

Η εξέλιξη αυτή, προστίθεται στην ανακοίνωση,  συνάδει πλήρως με την κατεύθυνση της Πάφου που είναι και η προώθηση πιο αειφόρων ταξιδίων ενθαρρύνοντας τους ταξιδιώτες να «ταξιδεύουν διαφορετικά δηλαδή να παραμένουν στα σημεία αυτά για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα , να απολαμβάνουν όλα όσα η περιοχή προσφέρει αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το κοινό βιώνει τον τοπικό πολιτισμό και το περιβάλλον.

Φωτογραφία εξωφύλλου: Αρχαιολογικός Χώρος Νέας Πάφου: Ψηφιδωτό στην ‘Έπαυλη του Θησέα’ (Ο Θησέας παλεύει με το Μινώταυρο μέσα στο Λαβύρινθο).

Πηγή: ΚΥΠΕ

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Γυναίκες στη στάση

  Περιμένω να αλλάξει η νοοτροπία του άντρα, έχει πολλούς που συμπεριφέρονται με βία ...

«To Buffer Fringe είναι επανάσταση»

Ξεκίνησε με χαρακτήρα δικοινοτικό κι ας μην ήταν αυτή η πρόθεσή του. Συνήθως δικοινοτικές ...

Φεστιβάλ Λευκωσίας 2018: συνεχίζονται οι εκδηλώσεις

Συνεχίζεται το Φεστιβάλ Λευκωσίας 2018 κι αυτή την εβδομάδα με μία θεατρική παράσταση και ...

Εικόνες από το Φεστιβάλ Οικόπολις

Ο φωτογράφος Παύλος Βρυωνίδης κατέγραψε οπτικά την συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Φεστιβάλ Οικόπολις στην ...

Εξερευνούμε τον Αρχαιολογικό Χώρο Κάτω Πάφου

Εξερευνήστε τον Αρχαιολογικό Χώρο Κάτω Πάφου την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στις 09:30πμ και βιώστε τη ...

Εργαστήρι φωτογραφίας Η Φύση μέσα από τα “μάτια” του Φακού

Η Νεολαία Οικολόγων-Young Cyprus Greens διοργανώνει ταχύρρυθμο εργαστήριο φωτογραφίας με τον κ. Takis Demetriades Photographic Club να μας ...

X