Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής  Περιφέρειας Πάφου(ΕΤΑΠ) χαιρετίζει την θετική εξέλιξη να συμπεριληφθεί  η Πάφος στην διαδρομή Ρομαντικής Ευρώπης -ως Ρομαντικός Προορισμός (Romantic Destination) και ευχαριστεί θερμά όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΤΑΠ, η  συμπερίληψη της Πάφου στην εν λόγω διαδρομή τιμά τον προορισμό επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά την διαφορετικότητα της από άλλους παγκόσμιους προορισμούς ενώ παράλληλα προσφέρει ευκαιρίες περαιτέρω προβολής.

Η εξέλιξη αυτή, προστίθεται στην ανακοίνωση,  συνάδει πλήρως με την κατεύθυνση της Πάφου που είναι και η προώθηση πιο αειφόρων ταξιδίων ενθαρρύνοντας τους ταξιδιώτες να «ταξιδεύουν διαφορετικά δηλαδή να παραμένουν στα σημεία αυτά για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα , να απολαμβάνουν όλα όσα η περιοχή προσφέρει αλλά και τον τρόπο με τον οποίο το κοινό βιώνει τον τοπικό πολιτισμό και το περιβάλλον.

Φωτογραφία εξωφύλλου: Αρχαιολογικός Χώρος Νέας Πάφου: Ψηφιδωτό στην ‘Έπαυλη του Θησέα’ (Ο Θησέας παλεύει με το Μινώταυρο μέσα στο Λαβύρινθο).

Πηγή: ΚΥΠΕ

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ|Μέρα 16η

Γράφει η Μαριλένα Ζακχαίου /Ποιήτρια COVID-19 Ημερολόγιο Αυτοπεριορισμού (μεταφρασμένο από τα αγγλικά από την ...

5o Windcraft Music Fest στα Κατύδατα

Το Windcraft Music Fest επιστρέφει για πέμπτη χρονιά σε μια διήμερη μουσική γιορτή, στις 11 και ...

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ|Μέρα 13η

Γράφει η Κωνσταντίνα Ζάνου/Καθηγήτρια Ιταλικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης Προσπαθώ να ...

Ο Βασίλης Φιλίππου έγραψε ένα ποίημα για το τώρα

Ο Βασίλης Φιλίππου είναι μουσικός. Ασχολείται όμως και με πολλά άλλα και αυτό το ...

X