Λόνα Λαδόμματου

Ποια είσαι;

Είμαι η Λόνα Λαδόμματου, μητέρα, φιλόζωη, δημιουργός και λάτρης της φύσης. Σπούδασα Graphic Desigh και Illustration στο Λονδίνο αλλά ανακάλυψα αρκετά νωρίς ότι προτιμώ να δουλεύω με τα χέρια μου παρά με τον υπολογιστή, και αυτό με έχει οδηγήσει σε διάφορα projects και συνεργασίες από τότε. Ο πειραματισμός μέσα από τη δημιουργία αποτελεί μεγάλο μέρος της ζωής μου.

Τι κάνεις;

Μέχρι πρόσφατα ήμουν μέρος της ομάδας UNDUN και μέσα από αυτή τη συνεργασία δημιουργήσαμε και τη σειρά κοσμημάτων Jumping Gypsies.
Τα τελευταία χρόνια όμως επέστρεψα στην αρχική μου αγάπη για τα υφάσματα, το χρώμα και τα patterns, δημιουργώντας κάτω από την επωνυμία CROP clothes. Ράβω χειροποίητα ρούχα με vintage υφάσματα κυρίως, καθώς το ψάξιμο των ξεχασμένων αυτών υφασμάτων είναι το αγαπημένο κομμάτι της δουλειάς μου. Σαν να βρίσκω παλιούς χαμένους θησαυρούς!

Τι θέλεις;

Είναι κομμάτι της ανθρώπινής μας φύσης αυτά που θέλουμε να εξελίσσονται και να μεταλλάσσονται. Αυτό που θέλω τώρα είναι να συνεχίσω να είμαι δημιουργική και μέσω αυτού να βάζω νέους στόχους και να προκαλώ τον εαυτό μου, διασκεδάζοντάς την ίδια ώρα. Προς το παρόν είμαι ικανοποιημένη με το να κυνηγώ σπάνια υφάσματα και να τους δίνω καινούργια ζωή δημιουργώντας μοναδικά στο είδος τους κομμάτια. Προσβλέπω στο να γίνω ακόμα καλύτερη τεχνίτρια στον τομέα μου.
Μπορείς να βρεις τη δουλειά μου στο μαγαζί Artnaldas – Concept Experience στη Λευκωσία και online στο www.facebook.com/cropclothes και Instagram (crop_clothes).

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Ειρήνη Καραγιώργη

Ποια είσαι; Είμαι η Ειρήνη και σύντομα κλείνω τα 22. Είμαι ηθοποιός, απόφοιτος της ...

Μαρίνα Χατζηλούκα

19.6.2011 Η Μαρίνα Χατζηλούκα έφτιαξε μια “Σχεδία” και φτάχνει σχέδια δημιουργίας Τι έκανες; Μικρή ...

Γιάννης Μίνως

Ο Γιάννης Μίνως άφησε την Αθήνα και προσγειώθηκε στο κυπριακό σανίδι Ποιος είσαι; Είμαι ...

BKAS

Ποιος είσαι;  Είμαι ο Χαράλαμπος Κλεάνθους ή, για πολλούς, ο BKAS. Είμαι DJ/Turntablist ενώ ...

Μαρία Χρυσοστόμου

Πού είσαι; Δυστυχώς ή ευτυχώς, στο 2017, 24 ετών με πολλά όνειρα, ιδέες και ...

Σταυρούλα Κωνσταντή

Η Σταυρούλα Κωνσταντή παίζει μουσική όπου βρεθεί κι όπου σταθεί Τι κάνεις; Παίζω μουσική. ...

X