Λόνα Λαδόμματου

Ποια είσαι;

Είμαι η Λόνα Λαδόμματου, μητέρα, φιλόζωη, δημιουργός και λάτρης της φύσης. Σπούδασα Graphic Desigh και Illustration στο Λονδίνο αλλά ανακάλυψα αρκετά νωρίς ότι προτιμώ να δουλεύω με τα χέρια μου παρά με τον υπολογιστή, και αυτό με έχει οδηγήσει σε διάφορα projects και συνεργασίες από τότε. Ο πειραματισμός μέσα από τη δημιουργία αποτελεί μεγάλο μέρος της ζωής μου.

Τι κάνεις;

Μέχρι πρόσφατα ήμουν μέρος της ομάδας UNDUN και μέσα από αυτή τη συνεργασία δημιουργήσαμε και τη σειρά κοσμημάτων Jumping Gypsies.
Τα τελευταία χρόνια όμως επέστρεψα στην αρχική μου αγάπη για τα υφάσματα, το χρώμα και τα patterns, δημιουργώντας κάτω από την επωνυμία CROP clothes. Ράβω χειροποίητα ρούχα με vintage υφάσματα κυρίως, καθώς το ψάξιμο των ξεχασμένων αυτών υφασμάτων είναι το αγαπημένο κομμάτι της δουλειάς μου. Σαν να βρίσκω παλιούς χαμένους θησαυρούς!

Τι θέλεις;

Είναι κομμάτι της ανθρώπινής μας φύσης αυτά που θέλουμε να εξελίσσονται και να μεταλλάσσονται. Αυτό που θέλω τώρα είναι να συνεχίσω να είμαι δημιουργική και μέσω αυτού να βάζω νέους στόχους και να προκαλώ τον εαυτό μου, διασκεδάζοντάς την ίδια ώρα. Προς το παρόν είμαι ικανοποιημένη με το να κυνηγώ σπάνια υφάσματα και να τους δίνω καινούργια ζωή δημιουργώντας μοναδικά στο είδος τους κομμάτια. Προσβλέπω στο να γίνω ακόμα καλύτερη τεχνίτρια στον τομέα μου.
Μπορείς να βρεις τη δουλειά μου στο μαγαζί Artnaldas – Concept Experience στη Λευκωσία και online στο www.facebook.com/cropclothes και Instagram (crop_clothes).

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Χάρης Βαρνάβας

Ποιος είσαι; Κατάγομαι από τη Λάρνακα, και τα τελευταία χρόνια κατοικώ στη Λευκωσία. Από ...

Πάνος Μαλακτός

Ποιος είσαι; Είμαι ο Πάνος Μαλακτός, 23 χρονών, χορευτής και χορογράφος από τη Λεμεσό. ...

Μαρίνα Κυριάκου

Ποια είσαι; Είμαι η Μαρίνα Κυριάκου, σπούδασα Αρχιτεκτονική στη Γαλλία και Αστικό Σχεδιασμό στην ...

Αγγελική Κουτσοδημητρόπουλου

Η Αγγελική Κουτσοδημητρόπουλου είναι μεταξύ ψηφιακού και φυσικού χώρου Πού είσαι;Στη Λευκωσία, στον 5ο ...

Βαγγέλης Αρτέμου

Ποιος είσαι; Ονομάζομαι Βαγγέλης Αρτέμου, είμαι 31 χρονών και είμαι εικαστικός. Είμαι απόφοιτος του ...

Μάριος Νικολαΐδης

 Ποιος είσαι; Μάριος Νικολαΐδης, μουσικός – δημιουργός. Από Λευκωσία, με ενδιάμεση στάση Αμερική, αναπνέω ...

X