Σε μια εγκάρδια γιορτή αγάπης και φιλοξενίας εξελίχθηκε η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Κυπριακός Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ), στο πλαίσιο εκδήλωσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, στις 27 Σεπτεμβρίου, στο Μόλο της Λεμεσού.

Με σύνθημα και hashtag το #visitcyprus το μήνυμα ταξίδεψε παντού, σε κάθε άκρη του κόσμου, εντάσσοντας την Κύπρο σε μια διαδικτυακή συζήτηση και προβάλλοντας ταυτόχρονα τη ζεστασιά και  γνησιότητα που χαρακτηρίζει τους κατοίκους του νησιού. Ο σχηματισμός της τεράστιας καρδιάς, είναι ένας συμβολισμός της αγάπης που έχουμε για τον τόπο μας αλλά και ένα κάλεσμα σε όσους θέλουν να τον επισκεφθούν και να δουν από κοντά τις ομορφιές του.  Συνάδει, άλλωστε, και με το ευρύτερο μήνυμα που συνοδεύει το λογότυπο του ΚΟΤ «Κύπρος στην καρδιά μας!».

Η φετινή εκδήλωση του ΚΟΤ, στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες πολίτες, μικροί και μεγάλοι, αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την προώθηση της δυνητικής συμβολής των ψηφιακών τεχνολογιών στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη, δημιουργώντας παράλληλα μια πλατφόρμα προβολής και επενδυτικής αξίας.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή που στήθηκε στον Μόλο Λεμεσού, πλήθος κόσμου και περαστικοί είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να φωτογραφηθούν με τον Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Παύλο Κοντίδη, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς, αλλά και να απολαύσουν παραδοσιακές κυπριακές λιχουδιές και εδέσματα.

 

 

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Δ. Λευκωσίας: Ενημέρωση για θέματα ανακύκλωσης και μείωσης αποβλήτων

O Δήμος Λευκωσίας στο πλαίσιο του έργου «Urban Waste – Urban Strategies for Waste ...

Nicosia Beach Party στην Παλιά Ηλεκτρική

Το 1ο Nicosia Beach Party έρχεται αυτή την Κυριακή 10 Ιουνίου μεταξύ των ωρών ...

Γυναίκες στη στάση

  Περιμένω να αλλάξει η νοοτροπία του άντρα, έχει πολλούς που συμπεριφέρονται με βία ...

“Φτιάχνουμε χαρταετούς” για καλό σκοπό στο Λεβέντειο Μουσείο

 Το Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας σε συνεργασία με τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, Κλάδο Λευκωσίας, ...

Εικόνες από το Φεστιβάλ Οικόπολις

Ο φωτογράφος Παύλος Βρυωνίδης κατέγραψε οπτικά την συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Φεστιβάλ Οικόπολις στην ...

USE-IT Nicosia: Ένας πραγματικά χρήσιμος χάρτης

Εσύ ξαναέπιασες στα χέρια σου τους χάρτες USE-IT; Είναι οι οδηγοί της πρωτεύουσας, που ...

X