Σε μια εγκάρδια γιορτή αγάπης και φιλοξενίας εξελίχθηκε η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Κυπριακός Οργανισμού Τουρισμού (ΚΟΤ), στο πλαίσιο εκδήλωσης με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, στις 27 Σεπτεμβρίου, στο Μόλο της Λεμεσού.

Με σύνθημα και hashtag το #visitcyprus το μήνυμα ταξίδεψε παντού, σε κάθε άκρη του κόσμου, εντάσσοντας την Κύπρο σε μια διαδικτυακή συζήτηση και προβάλλοντας ταυτόχρονα τη ζεστασιά και  γνησιότητα που χαρακτηρίζει τους κατοίκους του νησιού. Ο σχηματισμός της τεράστιας καρδιάς, είναι ένας συμβολισμός της αγάπης που έχουμε για τον τόπο μας αλλά και ένα κάλεσμα σε όσους θέλουν να τον επισκεφθούν και να δουν από κοντά τις ομορφιές του.  Συνάδει, άλλωστε, και με το ευρύτερο μήνυμα που συνοδεύει το λογότυπο του ΚΟΤ «Κύπρος στην καρδιά μας!».

Η φετινή εκδήλωση του ΚΟΤ, στην οποία συμμετείχαν εκατοντάδες πολίτες, μικροί και μεγάλοι, αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την προώθηση της δυνητικής συμβολής των ψηφιακών τεχνολογιών στην αειφόρο τουριστική ανάπτυξη, δημιουργώντας παράλληλα μια πλατφόρμα προβολής και επενδυτικής αξίας.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή που στήθηκε στον Μόλο Λεμεσού, πλήθος κόσμου και περαστικοί είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και να φωτογραφηθούν με τον Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Παύλο Κοντίδη, να συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς, αλλά και να απολαύσουν παραδοσιακές κυπριακές λιχουδιές και εδέσματα.

 

 

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Συμμετοχική τέχνη σε ένα χωριό της ορεινής Λευκωσίας

Γράφει η Εύη Τσελίκα* Όταν το 2002 λάμβανε χώρα το πρώτο Φεστιβάλ animation στο ...

Φεστιβάλ 1 Γειτονιά: 101 Χωριά στο Συνοικισμό Στροβόλου ΙΙΙ

Το 2018 είναι το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και η 18η Μαΐου γιορτάζεται διεθνώς ...

Εγγραφές για το Πασχαλινό παζαράκι στην Αποθήκη 79

Η Αποθήκη 79 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το Πασχαλινό της Παζαράκι στο ...

Εορταστική Συναυλία Φιλαρμονικής Ορχήστρας Δήμου Μέσα Γειτονιάς

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Δήμου Μέσα Γειτονιάς συμπληρώνει 20 χρόνια ζωής. Λέκκας, Θαλασσινός και Σαΐα ...

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για εγγραφή στον Εθνικό Κατάλογο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018

Η Κυπριακή Εθνική Επιτροπή UNESCO απευθύνει πρόσκληση υποβολής αιτήσεων σε δήμους, κοινότητες, Συνδέσμους, Μουσεία, ...

Η άλλη οικογένεια

Τα Χριστούγεννα είναι η κατ’ εξοχήν οικογενειακή γιορτή. Ποια είναι η οικογένειά μας; Μερικές ...

X