Ακυρώνονται οι παραστάσεις για το έργο «Ο Θεός έχει χιούμορ»: ανακοίνωση συγγραφέα

Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες παραστάσεις για το έργο «Ο Θεός έχει χιούμορ»- το οποίο θα έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, στη θεατρική σκηνή Wherehaus στη Λευκωσία-, του Γιώργου Τσαγγαρίδη, για λόγους υγείας του τελευταίου. Στην παρακάτων ανακοίνωση ο κος Τσαγγαρίδης επεξηγεί ο ίδιος τους λόγους που καθιστούν αδύνατη την πραγματοποίηση των παραστάσεων: 

την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018,

μετά από 7 κρίσεις κολπικής μαρμαρύγης που υπέστην από το προηγούμενο Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018,  διακομίστηκα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας στον Πειραιά, όπου βρέθηκε εσπευσμένα η εισαγωγή μου στην  Α’ Καρδιολογική Κλινική, υπό την επίβλεψη του Διευθυντή της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής Κου Κλαρίδη και την φροντίδα του Καρδιολόγου Κου Κωστόπουλου.

Μετά τις πρώτες απαραίτητες εξετάσεις στα Επείγοντα της Καρδιολογικής του Νοσοκομείου, εσπευσμένα εισήχθην στην Α’ Καρδιολογική Κλινική, όπου και ξεκίνησαν οι απαραίτητες αναλυτικές εξετάσεις, με υπέρηχα, αιματολογικές και καρδιογραφήματα.

Το πρώτο 24 ωρο, το οποίον και θα αποφαινόταν εάν θα είχα την δυνατότητα να ταξιδέψω Κύπρο για τις τελικές πρόβες του έργου, όπου συμπρωταγωνιστούσα με την Σκηνοθέτρια Κυρία Βασιλεία Βασιλείου, με κράτησε σε αναμονή απόφασης, αλλά παρά ταύτα, ενημέρωσα ευκρινώς και αναλυτικότατα μέσω social, για την καλπάζουσα εξέλιξη της πορείας της υγείας μου και για την επικινδυνότητα της πιθανολογούμενης ακύρωσης της Παγκόσμιας Πρώτης του Έργου.

Δυστυχώς, εχθές το πρωί, δια στόματος του Διευθυντή της Α’ Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, Κου Κλαρίδη, παρουσία όλων των Γιατρών του Τμήματος, μου ανακοινώθηκε και επίσημα, η επίσπευση της τοποθέτησης βηματοδότη, μιας και η καρδιά μου, παρουσιάζει μεγάλη επικινδυνότητα να σταματήσει με τις απανωτές κρίσεις κολπικής μαρμαρυγής.

Με την 4η διαδοχική ανακοίνωσή μου, (όλες είναι αναρτημένες στο προσωπικό μου προφίλ στο fb), ενημερώνω με όλο μου τον Σεβασμό στο κοινό, την οριστική ακύρωση των παραστάσεων της Κύπρου, λόγω της ανάγκης τοποθέτησης βηματοδότη.

Το επόμενό μου βήμα, ήταν να επιλέξω την επέμβαση αυτή, να μου την πραγματοποιήσει Κύπριος Καρδιολόγος στο Λονδίνο, όπου πρώτα ο Θεός, πετάω αύριο Σάββατο το πρωί.

Λόγω ελλιπούς ενημέρωσης από την θεατρική ομάδα, η οποία σοκαρισμένη από αυτό το προσωπικό μου συμβάν, ενημέρωσε μόνο «ΓΙΑ ΣΚΟΠΟΥΣ ΥΓΕΙΑΣ», υπήρξαν ψήγματα δυσαρέσκειας ΜΜΕ, τα οποία ίσως δεν κατανόησαν τα ακριβή γεγονότα.

Ενημερώνω, πως με μεγάλη τιμή ως Κύπριος γεννημένος στον Πειραιά,  επέλεξα η παγκόσμια πρεμιέρα του συγκεκριμένου έργου μου , το οποίον η το οποίον η Συγγραφική Ευρώπη αποκαλεί «Παγκόσμιο Πολιτιστικό Δρώμενο», να πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα μου Κύπρο.

Δεχτείτε λοιπόν την λύπη μου για αυτήν την ακύρωση και πληροφορείστε το Σεβαστό Κοινό της Κύπρου για τους ακριβείς λόγους αυτής της ακύρωσης, υποσχόμενος, το ταχύτερο δυνατόν με την βοήθεια του Θεού, να επαναπρογραμματιστεί σε νέες ημερομηνίες.

Διαθέσιμος για κάθε διευκρίνιση ή επικοινωνία μαζί σας,

Θερμές ευχαριστίες,

Γιώργος Τσαγγαρίδης

Συγγραφέας του Έργου

«Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ»

0030-6943800161

0030-6949626717

 

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

«Πράγματα δικά μου, αληθινά» στη Νέα Σκηνή

Πώς γίνεται να κλαίει έτσι μια γυναίκα; Μια μητέρα. Η δική μου μητέρα. Ούτε ...

Θεατρικό εργαστήρι για παιδιά με τον «κύριο Πανωφόρη»

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου και το Θεατρικό Μουσείο Κύπρου διοργανώνουν το εργαστήρι  «Γνωρίζω ...

«Εν πκιερώνουμεν..! Εν πκιερώνουμεν..!»: τελευταίες παραστάσεις

Η καυστική  κωμωδία του Ανδρέα Νικολαΐδη «Εν πκιερώνουμεν..! Εν πκιερώνουμεν..!» – εμπνευσμένη από το έργο ...

Το “Gaslight” του Πάτρικ Χάμιλτον στο Θέατρο Διόνυσος

Το Θέατρο “ΔΙΟΝΥΣΟΣ” ανεβάζει σε παγκύπρια πρώτη παράσταση την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018 στις ...

«Αριστοφάνης τόσος δα!» του Κώστα Σιλβέστρου

Τα παιδιά μας τα εκπαιδεύουν οι δάσκαλοι και τους δασκάλους οι ποιητές. Μια παράσταση-γιορτή ...

Έγκλημα και Τιμωρία επί σκηνής

“Η συνεργασία του θεάτρου μας με τον Γιάννη Ιορδανίδη είναι ξεχωριστή τιμή”, ανέφερε σε ...

X