Ανοικτή πρόσκληση: για τις δράσεις του Πολιτιστικού Τράπεζας Κύπρου

To Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά δράσεων του και δέχεται προτάσεις από νέους καλλιτέχνες, επιστημονικές ομάδες και εκπαιδευτές για νέες συνεργασίες. Βρες τον τομέα που σε ενδιαφέρει και στείλε τις ιδέες σου  μέχρι τις 15 Νοεμβρίου για ένταξη στο νέο πρόγραμμα εκδηλώσεων για το 2019.

4ο Φεστιβάλ Τεχνών #Faneromeni 19

Μετά την μεγάλη επιτυχία στην προσέλευση του Faneromeni 18, με συνεργάτες τις Πρεσβείες ξένων χωρών στην Κύπρο, αλλά και ντόπιους και ξένους καλλιτέχνες μελετούμε ενδιαφέροντες τρόπου προσέγγισης της ιστορίας και της παράδοσης, συνενώνοντας πολλές τέχνες, σε μια γιορτή που θα διαρκέσει τέσσερις μήνες στο κέντρο της πόλης.Λόγω του πολυδιάστατου χαρακτήρα του φεστιβάλ, οι προτάσεις μπορούν να καλύπτουν όλα τα είδη τέχνης όπως μουσική, θέατρο, χορό, performing & video.

Σειρά εναλλακτικών δράσεων #TheRoof

H νέα σειρά εναλλακτικών εκδηλώσεων «The Roof», σε προ(σ)καλεί να ανεβείς στην οροφή του Πολιτιστικού Ιδρύματος και να εμπνευστείς. Στόχος της σειράς είναι η παρουσίαση πρωτότυπων δράσεων στην οροφή του κτηρίου του Ιδρύματος στη Φανερωμένη που θα ζωντανεύουν τον χώρο προσφέροντας μια βιωματική εμπειρία για το κοινό.

Λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα της σειράς, οι προτάσεις μπορούν να καλύπτουν όλα τα είδη τέχνης όπως μουσική, θέατρο, χορό, performing & video, εκθέσεις κτλ.

Εκπαιδευτικά προγράμματα #deneinaisxoleio

Στόχος του Ιδρύματος είναι η χρήση της τυπικής και άτυπης εκπαίδευση των νέων σχετικά με την αρχαιότητα και όχι μόνο, γιατί το Πολιτιστικό έχει μια ευρύτερη γκάμα ενδιαφερόντων, στο περιβάλλον ενός μουσείου.

Μάθε περισσότερα στην σελίδα του Πολιτιστικού Ιδρύματος (https://www.boccf.org/elGR/about/opencalls/) στις επίσημες σελίδες του Ιδρύματος στο Facebook & στο Instagram και στο τηλέφωνο 22128182.

 

You May Also Like

«Συμβίωση» και «υβριδισμός» στο Κοιλάνι

To Φεστιβάλ Ξαρκής συνεχίζει και φέτος την εξερεύνηση της σύμπραξης και της συμβίωσης των ...

Τρέχουμε για την αγάπη στο Μαραθώνιο Λεμεσού

Ο δωδέκατος θεσμοθετημένος  ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ είναι γεγονός, και πραγματοποιείται αυτό το Σάββατο ...

Το Τεχνόπολις 20 γιορτάζει τέσσερα χρόνια λειτουργίας

Το Τεχνόπολις 20 μετρά τέσσερα χρόνια από τη δημιουργία του και σας προσκαλεί να ...

Εργαστήρι φωτογραφίας Η Φύση μέσα από τα “μάτια” του Φακού

Η Νεολαία Οικολόγων-Young Cyprus Greens διοργανώνει ταχύρρυθμο εργαστήριο φωτογραφίας με τον κ. Takis Demetriades Photographic Club να μας ...

7ο Φεστιβάλ Λεβάντας στο χωριό Αυγόρου

Το 7ο Φεστιβάλ Λεβάντας θα γίνει ξανά και φέτος στο Βοτανικό Πάρκο Cyherbia στο ...

16ο Φεστιβάλ Μήλου στην Κυπερούντα

Το Κέντρο Νεότητας Κυπερούντας σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Κυπερούντας διοργανώνουν για 16η ...

X