Ανοικτή πρόσκληση: για τις δράσεις του Πολιτιστικού Τράπεζας Κύπρου

To Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά δράσεων του και δέχεται προτάσεις από νέους καλλιτέχνες, επιστημονικές ομάδες και εκπαιδευτές για νέες συνεργασίες. Βρες τον τομέα που σε ενδιαφέρει και στείλε τις ιδέες σου  μέχρι τις 15 Νοεμβρίου για ένταξη στο νέο πρόγραμμα εκδηλώσεων για το 2019.

4ο Φεστιβάλ Τεχνών #Faneromeni 19

Μετά την μεγάλη επιτυχία στην προσέλευση του Faneromeni 18, με συνεργάτες τις Πρεσβείες ξένων χωρών στην Κύπρο, αλλά και ντόπιους και ξένους καλλιτέχνες μελετούμε ενδιαφέροντες τρόπου προσέγγισης της ιστορίας και της παράδοσης, συνενώνοντας πολλές τέχνες, σε μια γιορτή που θα διαρκέσει τέσσερις μήνες στο κέντρο της πόλης.Λόγω του πολυδιάστατου χαρακτήρα του φεστιβάλ, οι προτάσεις μπορούν να καλύπτουν όλα τα είδη τέχνης όπως μουσική, θέατρο, χορό, performing & video.

Σειρά εναλλακτικών δράσεων #TheRoof

H νέα σειρά εναλλακτικών εκδηλώσεων «The Roof», σε προ(σ)καλεί να ανεβείς στην οροφή του Πολιτιστικού Ιδρύματος και να εμπνευστείς. Στόχος της σειράς είναι η παρουσίαση πρωτότυπων δράσεων στην οροφή του κτηρίου του Ιδρύματος στη Φανερωμένη που θα ζωντανεύουν τον χώρο προσφέροντας μια βιωματική εμπειρία για το κοινό.

Λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα της σειράς, οι προτάσεις μπορούν να καλύπτουν όλα τα είδη τέχνης όπως μουσική, θέατρο, χορό, performing & video, εκθέσεις κτλ.

Εκπαιδευτικά προγράμματα #deneinaisxoleio

Στόχος του Ιδρύματος είναι η χρήση της τυπικής και άτυπης εκπαίδευση των νέων σχετικά με την αρχαιότητα και όχι μόνο, γιατί το Πολιτιστικό έχει μια ευρύτερη γκάμα ενδιαφερόντων, στο περιβάλλον ενός μουσείου.

Μάθε περισσότερα στην σελίδα του Πολιτιστικού Ιδρύματος (https://www.boccf.org/elGR/about/opencalls/) στις επίσημες σελίδες του Ιδρύματος στο Facebook & στο Instagram και στο τηλέφωνο 22128182.

 

You May Also Like

H Πάφος στις διαδρομές Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς – Ρομαντικής Ευρώπης

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής  Περιφέρειας Πάφου(ΕΤΑΠ) χαιρετίζει την θετική εξέλιξη να συμπεριληφθεί ...

Δ. Λευκωσίας: Ενημέρωση για θέματα ανακύκλωσης και μείωσης αποβλήτων

O Δήμος Λευκωσίας στο πλαίσιο του έργου «Urban Waste – Urban Strategies for Waste ...

Buffer Fringe IV

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Παραστατικών Τεχνών Buffer Fringe IV που θα λάβει μέρος από ...

Γυναίκες στη στάση

  Περιμένω να αλλάξει η νοοτροπία του άντρα, έχει πολλούς που συμπεριφέρονται με βία ...

Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού στο Μόλο Λεμεσού

Σε μια εγκάρδια γιορτή αγάπης και φιλοξενίας εξελίχθηκε η εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Κυπριακός ...

1ο Φεστιβάλ Dıscover Larnaka Open Cıty

Το 1ο Φεστιβάλ Dıscover Larnaka Open Cıty διοργανώνουν στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, το ...

X