Πολεμιστές του Jackie Chan στην Κύπρο

 • Δυο μοναδικές παραστάσεις με τους πολεμιστές του Jackie Chan σε Λευκωσία και Λεμεσό

  Οι 11 πολεμιστές Kung Fu του Jackie Chan έρχονται για δύο μοναδικές παραστάσεις στην Κύπρο στις 20 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών στη Λευκωσία και στις 21 Νοεμβρίου επίσης στις 8 το βράδυ στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

  Στην παράσταση Kung Fu Warriors, το κοινό θα παρακολουθήσει εντυπωσιακές χορευτικές φιγούρες και ακροβατικά, καθώς και εκπληκτικά κόλπα με σπαθιά, όλα εμπνευσμένα από τη φιλοσοφία του Κινεζικού λαού. Τη μαγεία του show, συμπληρώνουν τα κοστούμια των καλλιτεχνών και η μουσική σύγχρονων συνθετών από την Ασία, την Αμερική και την Ευρώπη.  

  Ο θρύλος των πολεμικών τεχνών Jackie Chan καταγράφει πολλά επιτεύγματα, είναι πρέσβης καλής θέλησης της UNICEF και έχει βραβευτεί πολλές φορές για την ενεργό συμμετοχή του στη φιλανθρωπία. Δημιούργησε το Ίδρυμα Jackie Chan, υιοθέτησε 10 ορφανά και έχει θέσει υπό την κηδεμονία άλλα 50 παιδιά από την Κίνα. Παρέχει οικονομική στήριξη σε αρκετούς φοιτητές πανεπιστημίων και έχει αναλάβει το κόστος θεραπείας πολλών παιδιών με καρκίνο, ενώ παράλληλα χρηματοδοτεί το Νοσοκομείο Jackie Chan και συνεισφέρει οικονομικά στην Ένωση των σχολείων Kung Fu.

  Το συναρπαστικό show των 11 πολεμιστών Kung Fu του Jackie Chan, που θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το κοινό της Κύπρου, αγγίζει τη σωματική και πνευματική τελειότητα και αναδεικνύει με τρόπο μοναδικό το φιλοσοφικό βάθος και τη δύναμη των πολεμικών τεχνών.

  Πληροφορίες για τις δύο παραστάσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό: www.atriamusic.com, www.soldoutticketbox.com, www.pattihio.com.cy ή από το ταμείο του Παττιχείου 25 377277.

  Δείτε το Promo Video της παράστασης πατώντας στο LINK:  https://we.tl/t-C6FffrZN0o

   

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

   Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

  You May Also Like

  Δοικινοτικό πολιτιστικό φεστιβάλ στη Λευκωσία

  Ένα δικοινοτικό πολιτιστικό φεστιβάλ με τίτλο Unite Cyprus πραγματοποιούν ο Δημοκρατικός Συναγερμός και το ...

  «ΙΚΕΤΙΔΕΣ» ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ ΑΣΩΜΑΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

  Η χορογράφος Μάχη Δημητριάδου Lindahl παρουσιάζει το νέο της χορογραφικό έργο με τίτλο «Ικέτιδες», την ...

  Το διάβασες; Αντάλλαξέ το!

  Ξεκίνησε στις 18 Απριλίου και συνεχίζεται μέχρι τις 24 Απριλίου η «Εβδομάδα Ανταλλαγής Βιβλίων Public», ...

  Τι θα δούμε στο Cyprus Film Days 2015

  Η οσκαρική ταινία Whiplash, η υποψήφια για Όσκαρ «Λεβιάθαν», η πολυσυζητημένη πανευρωπαϊκά «Ξενία» και ...

  Αντιδράσεις διασημοτήτων για τον θάνατο της Θάτσερ

  Το πόσο διχασμένα είναι τα σχόλια της κοινής γνώμης σχετικά με τον θάνατο της ...

  15η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής – ο Alejandro Aravena στο τιμόνι

  O Alejandro Aravena αναλαμβάνει την καλλιτεχνική διεύθυνση της 15ης Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής Βενετίας, σύμφωνα με ...

  X