Ανακοίνωση ΘΟΚ για το θάνατο του Στέφανου Κοτσίκου

Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον θάνατο του σκηνοθέτη Στέφανου Κοτσίκου.

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε το θάνατο του σκηνοθέτη Στέφανου Κοτσίκου. Σύσσωμος ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου, το Διοικητικό Συμβούλιο, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής, το Διοικητικό και Τεχνικό προσωπικό εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Στέφανου Κοτσίκου που υπήρξε ένας από τους σημαντικούς σκηνοθέτες και μια ξεχωριστή προσωπικότητα του ελληνικού και κυπριακού θεάτρου.

Διαβάστε επίσης: Απεβίωσε ο σκηνοθέτης Στέφανος Κοτσίκος

Στο Θεατρικό Οργανισμό Κύπρου σκηνοθέτησε παραγωγές που είχαν ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό: «Περί Έρωτος και άλλων τινών» (1998), «Ο Έβρος απέναντι» (2000), «Οι Σιδεράδες» (2004), «Μήδεια» (2005), «Καλοκαίρι και Καταχνιά» (2007), «Φήμες» (2010), και «Η όπερα της πεντάρας» (2013).

• ΠΑΡΑΘΥΡΟ

Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

3ο WINDCRAFT MUSICFEST |12&13 Αυγούστου 2016|Κατύδατα Σολέας

Φέτος τον Αύγουστο τα Κατύδατα γεμίζουν για τρίτη χρονιά με ήχους πνευστών και αφήνονται ...