Έκθεση φωτογραφίας ‘We Care, We Act’

Οι επισκέπτες στην έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να δουν την προσφορά και τη δράση των εθελοντών σε χώρες όπως η Κολομβία, η Καμπότζη, ο Λίβανος και η Σενεγάλη

Το Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ διοργανώνει μια έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «We Care, We Act», την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, η ώρα 19:00 στο Σκαλί Αγλαντζιάς.

Την έκθεση θα προλογίσει μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος ο Επίτροπος για θέματα Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων της Ε.Ε κ. Χρήστος Στυλιανίδης.

Η έκθεση αποτυπώνει και αναδεικνύει τις εμπειρίες αλλά και το έργο που επιτελούν οι εθελοντές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «EU Aid Volunteers», το οποίο παρέχει τη δυνατότητα σε Ευρωπαίους πολίτες να δείξουν έμπρακτη αλληλεγγύη μέσα από τη συμμετοχή τους σε ανθρωπιστικές δράσεις σε τρίτες χώρες.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την προσφορά και τη δράση των εθελοντών σε χώρες όπως η Κολομβία, η Καμπότζη, ο Λίβανος και η Σενεγάλη.

Η έκθεση διοργανώνεται στα πλαίσια του έργου «More and Better EU Aid Volunteers». To έργο πραγματοποιείται με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει ως στόχο να ενημερώσει οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών για το πρόγραμμα «EU Aid Volunteers» και να ενθαρρύνει τη συμμετοχή τους σ’ αυτό.

+ Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 19:00 στο Σκαλί Αγλαντζιάς.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Ιαπωνικό βλέμμα στην Κύπρο

Τα μαντάλα, που στα σανσκριτικά σημαίνουν “κύκλος”, αποτελούν σύμβολα του ινδουισμού και του βουδισμού ...

3 years in Tokyo μέσα από τα sketchbook της Σιμώνης Φιλίππου

H εικονογράφος και χαράκτης Σιμώνη Φιλίππου ολοκλήρωσε φέτος τρία χρόνια έρευνας στην Ιαπωνία στο ...

Οι εκδηλώσεις του Απριλίου στο CVAR

Τέσσερις διαλέξεις και μία ενδιαφέρουσα μουσική συζήτηση διοργανώνει το Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας(CVAR) ...

«Αναφορά περιπτώσεων» στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη

Ο Κύπριος εικαστικός Σάββας Χριστοδουλίδης συμμετέχει στην ομαδική έκθεση «αναφορά περιπτώσεων», την οποία επιμελείται ο Χριστόφορος ...

H Ludmila Budanov εκθέτει στις Πλάτρες

Μια θύελλα χρώματος που ταιριάζει με την ορμή της μουσικής, αποτελεί η έκθεση τέχνης ...

Open Call: Διεθνής Έκθεση Καλλιγραφίας στο Βελιγράδι

Οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, πληροφορούν το κοινό ότι τον προσεχή ...

X