Έκθεση φωτογραφίας ‘We Care, We Act’

Οι επισκέπτες στην έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να δουν την προσφορά και τη δράση των εθελοντών σε χώρες όπως η Κολομβία, η Καμπότζη, ο Λίβανος και η Σενεγάλη

Το Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ διοργανώνει μια έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «We Care, We Act», την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, η ώρα 19:00 στο Σκαλί Αγλαντζιάς.

Την έκθεση θα προλογίσει μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος ο Επίτροπος για θέματα Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων της Ε.Ε κ. Χρήστος Στυλιανίδης.

Η έκθεση αποτυπώνει και αναδεικνύει τις εμπειρίες αλλά και το έργο που επιτελούν οι εθελοντές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «EU Aid Volunteers», το οποίο παρέχει τη δυνατότητα σε Ευρωπαίους πολίτες να δείξουν έμπρακτη αλληλεγγύη μέσα από τη συμμετοχή τους σε ανθρωπιστικές δράσεις σε τρίτες χώρες.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την προσφορά και τη δράση των εθελοντών σε χώρες όπως η Κολομβία, η Καμπότζη, ο Λίβανος και η Σενεγάλη.

Η έκθεση διοργανώνεται στα πλαίσια του έργου «More and Better EU Aid Volunteers». To έργο πραγματοποιείται με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει ως στόχο να ενημερώσει οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών για το πρόγραμμα «EU Aid Volunteers» και να ενθαρρύνει τη συμμετοχή τους σ’ αυτό.

+ Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 19:00 στο Σκαλί Αγλαντζιάς.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

‘Εκθεση του Αντρέα Πατράκη

Η γκαλερί Στάθμη διοργανώνει την τρίτη ατομική, και πρώτη στην Κύπρο, έκθεση του Ανδρέα ...

Έργα του Γιώργου Λαππά στην Golden Gallery by Kapatays

Η Golden Gallery by Kapatays είναι φιλοξενεί έκθεση έργων του Γιώργου Λάππα, ενός από ...

A Collective Library Project by Phytorio, Yours Faithfully.

Η πρόταση A Collective Library Project by Phytorio, Yours Faithfully είναι μια συλλογική δράση ...

arte-facts | Έκθεση της Θεοπίστης Στυλιανού Λάμπερτ

Το «arte-facts» είναι μια εικαστική έκθεση και έκδοση της Θεοπίστης Στυλιανού-Λάμπερτ, Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Φωτογραφίας ...

Ah! Kosmos και Florian Cochet στην γκαλερί Art Seen

Με την παρουσίαση δύο καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο Element.a Residency συνεχίζεται στην γκαλερί Art ...

Μεταξοτυπία και ιδεαλισμός

Το Πάφος2017, εκτός από έργα πολιτισμού, άφησε πίσω του και ανθρώπους. Ένας από αυτούς ...

X