Έκθεση φωτογραφίας ‘We Care, We Act’

Οι επισκέπτες στην έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να δουν την προσφορά και τη δράση των εθελοντών σε χώρες όπως η Κολομβία, η Καμπότζη, ο Λίβανος και η Σενεγάλη

Το Κέντρο Στήριξης ΜΚΟ διοργανώνει μια έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «We Care, We Act», την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, η ώρα 19:00 στο Σκαλί Αγλαντζιάς.

Την έκθεση θα προλογίσει μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος ο Επίτροπος για θέματα Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων της Ε.Ε κ. Χρήστος Στυλιανίδης.

Η έκθεση αποτυπώνει και αναδεικνύει τις εμπειρίες αλλά και το έργο που επιτελούν οι εθελοντές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «EU Aid Volunteers», το οποίο παρέχει τη δυνατότητα σε Ευρωπαίους πολίτες να δείξουν έμπρακτη αλληλεγγύη μέσα από τη συμμετοχή τους σε ανθρωπιστικές δράσεις σε τρίτες χώρες.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την προσφορά και τη δράση των εθελοντών σε χώρες όπως η Κολομβία, η Καμπότζη, ο Λίβανος και η Σενεγάλη.

Η έκθεση διοργανώνεται στα πλαίσια του έργου «More and Better EU Aid Volunteers». To έργο πραγματοποιείται με τη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει ως στόχο να ενημερώσει οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών για το πρόγραμμα «EU Aid Volunteers» και να ενθαρρύνει τη συμμετοχή τους σ’ αυτό.

+ Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 19:00 στο Σκαλί Αγλαντζιάς.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Η έκθεση φωτογραφίας «Home» μεταφέρεται στη Λευκωσία

Η έκθεση ΗΟΜΕ που έγινε στην Πάφο το Δεκέμβρη 2017 μεταφέρεται στην Λευκωσία. Η ...

Διάλεξη : “H ζωή στην Λάπηθο: τα σκίτσα του Christopher Connell”

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου σε συνεργασία με τον Δήμο Λαπήθου ενδιατρίβουν στη ζωή ...

Έργα της Μαρίας Χατζηττοφή στην γκαλερί Opus 39

Η Γκαλερί Opus 39 παρουσιάζει τη νέα εικαστική πρόταση της Μαρίας Χατζηττοφή με τίτλο ...

Έκθεση Δώρας Ορόντη

Έκθεση της Δώρας Ορόντη διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, τα εγκαίνια της οποίας θα ...

Εγκαίνια για τους “Ταξιδιώτες του ονείρου” στο ΠΙΤΚ

Ο φωτογράφος Αθανάσιος Αθανασίου, παρουσιάζει στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου, μια σειρά από πειραματικές φωτογραφίες ...

Ανθρωπολόγοι με κάμερα

O φωτογράφος Νίκος Φιλίππου διδάσκει το μάθημα φωτογραφίας ντοκιμαντέρ στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και παρουσιάζει ...

X