Ακροάσεις στον ΘΟΚ

Ανακοινώθηκαν ακροάσεις για τα έργα «Το κορίτσι που επιμένει» σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη, και «170 τετραγωνικά (Moonwalk) του Γιωργή Τσουρή, ο οποίος θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία

Ακροάσεις για τις νέες παραγωγές του για τη σεζόν 2019-2020 διοργανώνει ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου.

Συγκεκριμένα, έχουν ανακοινωθεί ακροάσεις για τα έργα «Το κορίτσι που επιμένει» σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη, και «170 τετραγωνικά (Moonwalk) του Γιωργή Τσουρή, ο οποίος θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Το κορίτσι που επιμένει

Για τις ανάγκες της παραγωγής «Το κορίτσι που επιμένει» των Τηλέμαχου Τσαρδάκα και Διονύση Μπάστα, σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη, που θα ανέβει στη Σκηνή 018 τον Οκτώβριο 2019, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών, σκηνικής ηλικίας 20 έως 45 ετών.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κτήριο ΘΟΚ τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019. Οι ενδιαφερόμενοι-ες θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα με μία πρόσφατη φωτογραφία στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019, ώρα 14:00, με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση Το κορίτσι που επιμένει».

Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τη σκηνοθέτρια με βάση τα βιογραφικά τους σημειώματα. Απ’ όσους/όσες επιλεγούν θα ζητηθεί να προετοιμάσουν αφήγηση παραμυθιού στα νέα ελληνικά και ένα τραγούδι της επιλογής τους. Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η γνώση κάποιου μουσικού οργάνου.
Οι ηθοποιοί θα ενημερωθούν αποκλειστικά μέσω email.

170 τετρατωνικά (Moonwalk)

Για τις ανάγκες συμπλήρωσης της διανομής της παραγωγής «170 τετραγωνικά (Moonwalk)» του Γιωργή Τσουρή, σε σκηνοθεσία του συγγραφέα, που θα ανέβει στη Νέα Σκηνή τον Οκτώβριο 2019, ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου καλεί σε ακρόαση άντρες και γυναίκες επαγγελματίες ηθοποιούς, απόφοιτους δραματικών σχολών.

Συγκεκριμένα καλούνται:
• Άντρες ηθοποιοί σκηνικής ηλικίας από 25 έως 40 ετών
• Γυναίκες ηθοποιοί σκηνικής ηλικίας από 20 έως 30 ετών

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κτίριο ΘΟΚ σε δύο φάσεις: α’ φάση στις 8 και 9 Μαΐου και β’ φάση στις 10 Μαΐου 2019.

Οι ενδιαφερόμενοι-ες θα πρέπει να στείλουν ηλεκτρονικά το βιογραφικό τους σημείωμα με μία πρόσφατη φωτογραφία στο dramaturg@thoc.org.cy μέχρι την Τρίτη 30 Απριλίου 2019, ώρα 14:00, με την ένδειξη στο θέμα του email «Ακρόαση 170 τετραγωνικά (Moonwalk)».

Η επιλογή των ηθοποιών που θα λάβουν μέρος στην ακρόαση θα γίνει από τον σκηνοθέτη με βάση τα βιογραφικά τους σημειώματα. Απ’ όσους/όσες επιλεγούν θα ζητηθεί να προετοιμάσουν απόσπασμα από το έργο, το οποίο θα τους σταλεί μέσω email.
Οι ηθοποιοί θα ενημερωθούν αποκλειστικά μέσω email.

+ Για περισσότερες πληροφορίες, dramaturg@thoc.org.cy

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

Βάκχες διεθνείς και φεμινιστικές

Η Γιαπωνέζα Izumi Ashizawa σκηνοθετεί την κυπριακή θεατρική ομάδα Belacqua και μαζί παρουσιάζουν τις ...

Ξαναρχίζουν τα εργαστήρια στο Θεατρικό καταφύγιο του ΘΟΚ

Κάτω από την ομπρέλα των δράσεων του Θεατρικού Καταφυγίου του, ο ΘΟΚ ανοίγει την ...

Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας: πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2019

Γράφει η Γιώτα Χατζηκώστα  Εκτός απροόπτου, το για χρόνια ερειπωμένο μετά την πτώση της ...

Ο Ιούλιος στο Παλιό Ξυδάδικο

Το Παλιό Ξυδάδικο ετοίμασε ένα πλούσιο πρόγραμμα και για το μήνα Ιούλιο, που περιλαμβάνει ...

Γιάννης Βογιατζής: «Αυτή η δουλειά δεν έχει τέλος» 

Συνέντευξη στην Κατερίνα Μιχάηλου | Φωτογραφία Γεράσιμος Δομένικος/FOSPHOTOS Ένας ταβερνιάρης στο νησί της Ύδρας, ...

Παιδική παράσταση «Αναζητώντας τον χαμένο γύπα»

Ο Πτηνολογικός Σύνδεσμος Κύπρου προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στη μουσικοαφηγηματική παράσταση «Αναζητώντας τον χαμένο ...

X