Την Κυριακή 30 Ιουνίου, η σειρά Nostalgia Parties επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά στην πισίνα του ιστορικού ξενοδοχείου Forest Park στις Πλάτρες.

Κάθε χρόνο τα Nostalgia προσφέρουν την μοναδική εμπειρία στα βουνά με ευδιάθετο στυλ και κοκτέιλ, νόστιμο φαγητό και κλασικά ακούσματα από τα 1930s, 40s, 50s, 60s, 70s.

Το φετινό μουσικό πρόγραμμα ανέλαβαν οι djs Angeliki, Claudio, Marcos και Patsas.

Στο πλαίσιο του κυριακάτικου πάρτι θα υπάρχει παιδική γωνιά με δραστηριότητες.

«Σε ένα ειδυλλιακό τοπίο μέσα στα δροσερά πεύκα, σας περιμένει μία εναλλακτική επιλογή μακριά από τις γεμάτες παραλίες της Κυριακής» σημειώνουν οι διοργανωτές του event.

+ Κυριακή 30 Ιουνίου, από τις 10:00 – 19:00.
Είσοδος €7. Δωρεάν για παιδιά κάτω των 12 ετών.
Πληροφορίες στο Facebook / Instagram και στο 99498642 / 99224335.

Το ξενοδοχείο Forest Park (1936) είναι από τα πιο παλιά ξενοδοχεία στη Κύπρο και ένα νοσταλγικό μέρος για πάρα πολύ κόσμο. Στην μακρόχρονη ιστορία του, το ξενοδοχείο πέρασε ένδοξες εποχές φιλοξενώντας διάσημους και επίσημους όπως πολιτικούς, συγγραφείς και ηθοποιούς. Το Nostalgia event στις 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην πισίνα του ξενοδοχείου, η οποία κτίστηκε το 1962.

Τα Nostalgia Parties είναι μία σειρά θεματικών pop-up μουσικών εκδηλώσεων, η οποία ξεκίνησε το 2014. Με περισσότερες από 45 εκδηλώσεις μέχρι σήμερα, σε όλη την Κύπρο, τα Nostalgia Parties φιλοδοξούν να ταξιδεύουν το κοινό σε «νοσταλγικές» μουσικές στιγμές συνοδευμένες από το συναίσθημα της παλιάς καλής κουλτούρας του χορού. Οι εκδηλώσεις επικεντρώνονται σε όλους όσους έχουν «γευτεί» τις περασμένες δεκαετίες, αλλά και σε όσους έχουν την… περιέργεια να τις ανακαλύψουν! Όπου είναι εφικτό, οι εκδηλώσεις αποκτούν φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καλύπτοντας τις ανάγκες εγγεγραμμένων οργανισμών και συνδέσμων της Κύπρου, οι οποίοι έχουν ανάγκη από οικονομική ενίσχυση.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

«Ινκόγκνιτο», ξανά στη σκηνή του ΘΟΚ

Μετά από δύο κύκλους παραστάσεων το 2009 και το 2010 στη Λευκωσία και περιοδείες ...

The Pattern Which Connects στο Ίδρυμα ARTος

Το 5ο X-Dream Festival του Ιδρύματος ARTος ολοκληρώνεται στις 12 Δεκεμβρίου με την εγκατάσταση ...

Πρεμιέρα για «Τέσσερα ερωτικά πορτρέτα»

Μια ζωγράφος με έναν γιατρό και ένας δικηγόρος με μια ψυχικά ανισόρροπη γυναίκα είναι ...

Οι Boston Boys στην Κύπρο

Το μουσικό συγκρότημα «The Boston Boys» θα είναι στην Κύπρο την Δευτέρα 5 και ...

Freedom Candlemaker: ζωντανές εμφανίσεις στην Κύπρο

Σε δύο συναυλίες στην Κύπρο θα παρουσιάσει τη νέα του δισκογραφική δουλειά, Beaming Light, ...

“Η Μόδα στην Τέχνη” στην isnotgallery

Η isnotgallery παρουσιάζει την ομαδική έκθεση «Η Μόδα στην Τέχνη» σε επιμέλεια Άντρου Ευσταθίου, ...

X