Απεβίωσε ο Πανίκος Σχοινής

Υπήρξε ένας από τους ιδρυτές της εταιρείας παραγωγής Παπαδόπουλος και Σχοινής, με μεγάλη συμβολή στα πολιτιστικά πράγματα της Λεμεσού και της Κύπρου

Απεβίωσε χθες βράδυ μετά από μακρά ασθένεια ο Πανίκος Σχοινής, ένας από τους δημιουργούς και διευθυντές της εταιρείας Παπαδόπουλος και Σχοινής παραγωγές.

Μέσα από την εταιρεία του αλλά και ατομικά, ο Πανίκος Σχοινής είχε σημαντική συμβολή στην πολιτιστική ανάπτυξη της Λεμεσού αλλά και της Κύπρου, φιλοξενώντας αλλά και πραγματοποιώντας παραγωγές πολιτιστικού περιεχομένου.

Βαθιά θλίψη για τον θάνατο του Πανίκου Σχοινή εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος της Λεμεσού, Νίκος Νικολαΐδης, και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης όπου ο ίδιος έζησε και εργάστηκε.

«Ο Πανίκος Σχοινής υπήρξε ενεργός πολιτιστικός παράγοντας της πόλης και εκ των ιδρυτών της «Εταιρείας Παπαδόπουλος & Σχοινής Παραγωγές», μέσα από την οποία συνεισέφερε πάρα πολλά στην πολιτιστική ανέλιξη της Λεμεσού και της Κύπρου γενικότερα.

Ο Δήμος Λεμεσού εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος», καταλήγει η ανακοίνωση

H κηδεία θα τελεστεί από την εκκλησία Παναγίας Αγίας Φυλάξεως (Χρυσαιφυλιώτισσας) την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 15:00. Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 14:00.

  • ΠΑΡΑΘΥΡΟ

    Το «Παράθυρο» είναι το πολιτιστικό ένθετο της εφημερίδας Πολίτης [Κύπρος] και του διαδικτυακού πόρταλ www.politis.com.cy. Ειδήσεις, συνεντεύξεις, συναντήσεις, ρεπορτάζ, ήχοι, εικόνες – κινούμενες και στατικές, κριτικές προσεγγίσεις, λοξές ματιές. Βλέπουμε το δέντρο, δεν χάνουμε το δάσος

You May Also Like

4 x Θέατρο | Σειρά διαλέξεων από τη Θεατρική Πορεία Λεμεσού

Τέσσερις διαλέξεις αφιερωμένες σε θέματα που αφορούν το θέατρο παρουσιάζει από τις 20 Σεπτεμβρίου ...

Προσφεύγει κατά των αιγυπτιακών αρχών ο Αιγύπτιος συγγραφέας Αλάα Ελ Ασουάνι

Ο Αιγύπτιος συγγραφέας Αλάα Ελ Ασουάνι [Alaa El Aswany], που έχει γράψει το γνωστό ...

Τα βραβεία του 1ου Dot.on.the.map Industry Days

Εν μέσω πανδημίας και καταργώντας τα φυσικά σύνορα, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Μέρες και ...

Sudesco2014: Στο μικροσκόπιο οι ακτές της Αγίας Νάπας

Συνέχεια στο περσινό διεθνές εργαστήρι SUDESCO δίνει το τμήμα Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Frederick, οργανώνοντας από τις ...

Αλκίνοος Ιωαννίδης | Η συναυλία στο Κούριο

Σε ένα κατάμεστο Κούριο δόθηκε η συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη το Σάββατο 7 Ιουλίου. ...

Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια

Πέφτω σαν τυφλή, τα δίνω όλα, τους πιστεύω, ενώ αυτοί μελετάνε μέσα τους πώς ...

X